|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancelot CB0 a.k.a Wannabe JDM |
Autor |
Wiadomość |
Mamusa
Mitsumaniak Car Audio Maniac
Auto: Lancer GLXi 1.6 16v '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 44 Skąd: Myślibórz
|
Wysłany: 05-09-2011, 11:30
|
|
|
Troszkę się nie odzywałem w temacie co nie znaczy że Lancelot zmarł Wręcz przeciwnie, ma się bardzo dobrze, dostał nowy olej i filtry.
Z przymusu musiałem wymienić mechanizm podnoszenia przedniej prawej szyby, a kilka dni później podobna awaria zagościła w drzwiach tylnich. Na chwilę obecną jest zrobiony lekki "drut" który po prostu blokuje szybe w najwyższej pozycji, gdy trafię mechanizm w normalnej kasie to trzeba będzie to zrobić.
Niestety zarobione pieniądze musiałem przeznaczyć na inne cele więc planowane mody nie zagosciły.
Z poważniejszych zmian warto wspomnieć o zabudowie wzmacniacza po prawej stronie bagaja. Do tego wygłuszenie tylnich nadkoli i podłogi bagażnika-dało to naprawdę duży efekt, przy zerowych kosztach. Wystarczy kilka metrów pianki pod panele i można się pobawić, co polecam każdemu.
W chwili obecnej trwają pracę nad zabudową coax'ów Infinity w okolicach słupków, oraz powolne przymiarki do wygłuszania przednich drzwi - w chwili obecnej jest tylko pianka pod tapicerkę, ale zagości profi wygłuszenie + zamknięcie blachą otworów w poszyciu drzwi i żmudne ciosanie dystansów (poprzedni właściciel "przyciął" blachę aby zmieścić owale). |
|
|
|
 |
|
|