Nowy |
Autor |
Wiadomość |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 08-12-2011, 15:59
|
|
|
DJ Fazi napisał/a: | JCH napisał/a: | czart40 napisał/a: | ladny bialas 2.0 benzynka | Wyróżnia się z otoczenia
Obrazek |
Czy to złudzenie czy masz czarne wnętrza świateł ? |
Bo to wersja Intense, bez Bi-Xenonów. |
|
|
|
 |
czart40
Nowy Forumowicz
Auto: outlabder 2.0 benzyna
|
Wysłany: 08-12-2011, 17:35
|
|
|
Tak masakra 4 miesiace czekalem na ten kolor (bialy) ,na czarnym strasznie widac ryski a bialy taki łsdny i powieksza chyba misia.To jest wersja INTENSE .Co do porad to ten wosk chyba w tym roku ale slyszalem ze musi byc powyzej 8 stopni ciepla(bede w domu 10.12)bo zle wosk sie przyjmnie.A idzie zima i nie wiem czy zdąże.Wosk mam juz kupiony Meguiar s..tak na tym forum polecali inni.pozdro
A zapomniałem dodac zoncia dzwonila i mowila ze na wolnych obrotach skakal jej do 1500obrt. pojechala do serwisu i tam gosc wylaczyl klime i wszytko wrocilo do normy:).Czy to tak ma jak jest zimny? |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 08-12-2011, 19:10
|
|
|
Jeżeli jest zimny to włącza się podgrzewacz ciepłego powietrza i obroty rosną Można też zmniejszyć temper. ciepła aż obroty spadną.Jak się zagrzeje wszystko wraca do normy |
|
 |
jaceksu79
Forumowicz

Auto: actyon sports
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 850 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 08-12-2011, 22:36
|
|
|
lexus napisał/a: | Jeżeli jest zimny to włącza się podgrzewacz ciepłego powietrza i obroty rosną Można też zmniejszyć temper. ciepła aż obroty spadną.Jak się zagrzeje wszystko wraca do normy |
Pamiętaj, że on ma 2.0 w benzynie. Nie znam specyfikacji tego samochodu bo wszedł na rynek po moim odejściu ale jest wysokie prawdopodobieństwo, że z tym silnikiem nie ma grzałek elektrycznych w tunelach wentylacyjnych. W dieslach stosuje się to ze względu na bardzo długi czas nagrzewania się silnika. |
|
|
|
 |
|