Niepełne wyposażenie Colta 1.3 2006 |
Autor |
Wiadomość |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 18:06
|
|
|
Jesli to ma byc tak :
to faktycznie musial byc bity przodem
Zreszta gosciu cos kreci - jutro bede w serwisie to ich troche pomeczę
[ Dodano: 17-11-2006, 18:16 ]
a bylo to tak ze kupilem autko od jednego goscia , ktoremu autko sprowadzil szwagier - jeden mowi co innego ,drugi co innego .Fakt jest faktem ze po ostatniej wizycie w ASO jestem uboższy o 1400 pln ( czesci ) plus jutro poplynie 800 pln za robocizne . Wedlug serwisu autko bylo bite przodem , natomiast gosciu dalby sie pokroic ze nie bylo bite - przyjechalo na kolach z Barcelony . Najwidoczniej juz tam bylo robione . Atak swoja droga ile moga kosztowac swiatla przeciwmgnielne do colta? |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 17-11-2006, 18:09, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
krysstek
Mitsumaniak

Auto: Colt Z30 1,3 Inform '06
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2006, 18:42
|
|
|
pati colt napisał/a: | Jesli to ma byc tak :
Obrazek
|
I owszem tak to powinno wyglądać.
pati colt napisał/a: | Atak swoja droga ile moga kosztowac swiatla przeciwmgnielne do colta? |
Niestety, ale w ASO musisz liczyć się z poważnym wydatkiem. |
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 18:55
|
|
|
to moze poza ASO czesci kupilem w sklepie zaoszczedzilem prawie 1000 pln ( oczywiscie oryginalne Mitsubishi ) . Jakie powinny byc siatla ? Moize jakis link czy cos przegladam na allegro ale nie wiem tak do konca co szukac |
|
|
|
 |
krysstek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-11-2006, 18:57
|
|
|
pati colt napisał/a: | to moze poza ASO czesci kupilem w sklepie zaoszczedzilem prawie 1000 pln ( oczywiscie oryginalne Mitsubishi ) . Jakie powinny byc siatla ? Moize jakis link czy cos przegladam na allegro ale nie wiem tak do konca co szukac |
Nie bardzo koomam. O jakie części chodzi i co kupiłeś |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-11-2006, 19:00
|
|
|
http://www.mitsubishi-gra...p?p=88443#88443 - kanapa i fotele z Colta Turbo CZT |
Just think...
. |
|
|
|
 |
kitunio [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 19:09
|
|
|
To na 100% jest INSTYLE |
|
|
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 19:12
|
|
|
krysstek napisał/a: | pati colt napisał/a: | to moze poza ASO czesci kupilem w sklepie zaoszczedzilem prawie 1000 pln ( oczywiscie oryginalne Mitsubishi ) . Jakie powinny byc siatla ? Moize jakis link czy cos przegladam na allegro ale nie wiem tak do konca co szukac |
Nie bardzo koomam. O jakie części chodzi i co kupiłeś |
chodzilo mi o to ze w ASO generalnie tanio nie jest tanio , jako przyklad podalem kupno czesci poza ASO i tyle .
a co kupiłem ? sporo co wentylator chłodnicy , obudowa filtra powietrza dolna i górna,zbiornik spryskiwacza,zbiornik wyrównawczy , miska olejowa , podstawa pod akumulator , siłownik sprzęgła ( tak tak wiem sporo tego ) |
|
|
|
 |
krysstek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-11-2006, 19:26
|
|
|
pati colt napisał/a: | chodzilo mi o to ze w ASO generalnie tanio nie jest tanio , jako przyklad podalem kupno czesci poza ASO i tyle . |
I z tym zgadzam się w zupełności, tym bardziej, że chcieć kupić prawie cokolwiek do Colta VI gen. to jest drobny problem.
Ps. Dotarła moja opowiedź na PW?
Pzdr. |
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 19:32
|
|
|
w firmie w której kupowałem nie ma problemu z cvzęściami sprowadzą ci wszystko - współpracuja z Mitsubishi Deutschland a i tak mają ceny nizsze niż w innych sklepach włączając w to sklepy internetowe .
Odp dotarła - dzięki |
|
|
|
 |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 22:14 Re: Niepełne wyposażenie Colta 1.3 2006
|
|
|
kitunio napisał/a: | Witam.
Posiadam colta 1.3 Inform 5D 2006
Mam do użytkowników prośbę o dopowiedź na nurtujące mnie pytania:
- czy w waszych coltach znajduje się oddzielnie przesuwana i wyjmowana się tylna kanapa?
- czy jest gniazdo elektryczne w bagażniku?
- czy macie materiałowe wykończenia drzwi?
- zpalniczkę, popielniczkę
U MNIE TEGO NIE MA?!?!?!?!? - a w katalogu jest to wszystko wyszczególnione, dziwne.... |
hmmm 1,3 INFORM ale 2005 za to kupiony w 2006 hehe
pytanie 1 - tak
pytanie 2 - tak
pytanie 3 - nie
pytanie 4 - tak, tak |
|
|
|
 |
krysstek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-11-2006, 22:23
|
|
|
No to ciekawe, jaka będzie wersja z '07. |
|
 |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 18-11-2006, 10:34
|
|
|
krysstek napisał/a: | No to ciekawe, jaka będzie wersja z '07. |
hmmm myślisz że trzeba będzie przyjść z własnym akumulatorem ?? |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 19-11-2006, 15:40 Re
|
|
|
Podłacze sie pod temat:) - czy w waszych cz3 inform tylne hamulce sa bebnowe czy tarczowe? Ja kupując bylem przekonany ze sa tarczowe (gdzies tak wyczytalem), a przy pierwszym myciu auta niespodzianka - sa bebnowe...:/
Druga sprawa - wczoraj odkrylem ze nie da sie zlozyc do tylu przednich foteli..., mozna je odchylic do pewnego momentu i koniec!! - tak ma byc?:/ |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 20-11-2006, 09:18 Re: Re
|
|
|
Gorzkim napisał/a: | Druga sprawa - wczoraj odkrylem ze nie da sie zlozyc do tylu przednich foteli..., mozna je odchylic do pewnego momentu i koniec!! - tak ma byc?:/ |
Na to wygląda.
Te fotele mają dość specyficzną budowę, a by mogły się składać 90 stopni do przodu. Dlatego do tyłu nie bardzo im to wychodzi.
Zresztą oparcie do tyłu też nie odchyla się całe, a tylko jego górne 80%. Dół jest na stałe. |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2006, 16:42
|
|
|
no cóż , jak to mawiająnie mozna mieć wszystkiego .Ja z kolei myślałem że przednie siedzenia rozkładają się bardziej .
Gorzkim byłem w tą sobotęw serwisie i już po drugiej wizycie jest trochę lepiej - zobaczymy jak będzie za trzecim razem . Przegląd okresowy + wymiana podstawy akumulatora , zbiorniczka wyrównaczego układu chłodzenia oraz obudowy foltra powietrza zabrał serwisowi ponad 3 godziny |
|
|
|
 |
|