|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
parking tesco |
Autor |
Wiadomość |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 09-01-2007, 16:24
|
|
|
sajmon napisał/a: | zastosowalem odpowiedzialnosc zbiorowa - poskakalem paru autom po maskach (a waze 96 kilo) |
Chyba pozostaje Zakopane omijac wielkim lukiem
A na serio Sajmon to przeczytaj to i zobacz czy jest sie czym chwalic Echhhh... |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 09-01-2007, 23:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 11-01-2007, 19:25
|
|
|
ja tam juz nie wiem ale moze tak mialo byc , Colta juz nie bede robil , nie chce mi sie kasy tracic na starego gruchota (niestety taka jest prawda ) , pomalu zaczynam myslec nad kupnem Galanta (mam troche malo siana ale cos sie wykombinuje ) zawsze mi sie zarypiscie podobaly , taka groznie wygladajaca limuzyna , faktem jest ze troche siana on kosztuje ale damy rade (moze nagle stanieja ) |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 14-01-2007, 03:51
|
|
|
hehe dobra typiara (jak bylem w hiszpani to dokladnie tak samo parkowali , na styk ) |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 10:59
|
|
|
Ok mi też się zdarza przeliczyć a raczej skrócić w obliczeniach długośc mojego colta i po pierwszej próbie szukam innego miejsca ale tak... nie no nieźle się musiała zgrzać.
I kto jest winny? Pani przechodząca obok, samochody które jeździły...
I kto za to płaci? Pan płaci, Pani płaci... |
|
|
|
 |
|
|