Kino domowe ... |
Autor |
Wiadomość |
skaja [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2007, 22:43
|
|
|
Komputer
monitor LG FLATRON F700B jesli chodzi o dzwiek kolumny + wzmacniacz |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 00:27
|
|
|
skaja napisał/a: | monitor LG FLATRON F700B |
Masz taki sam monitorek jak ja Do tego mam do wyboru:
-glosniki zestaw 2.1. Ma juz swoje lata, a do tego byl to najtanszy zestaw jaki byl wiec nie ma rewelacji.
-jak wskakuje do lozka to przelanczam na wieze zeby miec mozliwosc regulacji glosnosci bez wstawania. Wieza to aiwa model nsx=s111. Tez juz wiekowy sprzet i tez bez rewelacji. Moze kiedys sie rzuce na jakies 5.1 |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 18:00
|
|
|
Cezar napisał/a: | Meteo, skaja, tu chyba piszemy o sprzecie na ktorym ogladamy filmy
Do filmow jest chyba kacik filmowy czy tam jakis inny temat
Nie robcie przynajmniej w tym temacie bur**lu |
Skoro jest temat w off topicu o filmach a wszyscy tam wklejaja linki ze smiesznymi filmikami to trudno zebym tam pisal i polecal jakis film - po drugie nie widze tu zadnego burdelu ( widzisz temat ) 4 posty sa o filmach , reszta o sprzecie . |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2007, 14:55
|
|
|
Cezar napisał/a: | Meteo, znalazlem zapomniany przez wszystkich temat Polecane filmy
Wiec spokojnie o filmach mozna tam dyskutowac
Ogolnie - Twoj temat, Twoje podworko - ja tylko niose pomoc
pzdr |
Teraz sie moge z Toba zgodzic - nie widzialem ani raz tego tematu , dzieki za info |
|
|
|
 |
Marino
Mitsumaniak żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 320 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 01-06-2007, 15:40
|
|
|
Sony STR DE 875 + Magnat 5,1+Viva 128:D a przy kompie Pioneer VSX407+2 estradowe głośniki z allegro:) |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 27-08-2007, 14:35
|
|
|
skoro piszemy na czym ogladamy filmy, to ja od dzis filmy ogladam na takim skromnym i malym telewizorku ktory stoi juz od piatku ( ale podlaczony w pokoju zostal dopiero dzis, ze wzgledu na wyjazd na zlot )
skromne 42' do tego jeszcze jest dylemat co wybrac, czy Play Station 2 ( bo na 3 to narazie za malo gierek ) czy tez moze Xbox'a, co by pograc od czasu do czasu na tym cudenku naturalnie w pileczke noza, przy kompanii zimnego piwka
najlepszy efekt dopiero bedzie wtedy, kiedy telewizorek zawisnie na scianie ( narazie stoi na polkach ) |
|
|
|
 |
NRQ [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 15:10
|
|
|
W pojedynku XBox vs PS stawiłabym na Sony i to raczej 3 niż 2. Argument o małej ilości gier jest dziwny bo po pierwsze będzie ich przybywać a po drugie jest kompatybilna wstecz więc te z PS2 też będą działały. A gier będzie zdecydowanie więcej na konsole Sony niż Microsoftu. A telewizorek zacny.
Ja osobiście nienawidzę oglądać filmów na komputerze czy w domu więc gdy mogę idę do kina a jak nie to mam w domu wysłużonego LG Flatrona 21'' oraz DVD Bellwood (kupowany po kosztach ale czyta DivX i polskie suby) . Ale przy najbliższej wymianie kompa nie daruje sobie zestawu głośniczków 5.1 (a może nawet 7.1) i zacznę marzyć o dużym monitorze (19'' lub więcej) |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-08-2007, 15:50
|
|
|
NRQ napisał/a: | Argument o małej ilości gier jest dziwny bo po pierwsze będzie ich przybywać a po drugie jest kompatybilna wstecz więc te z PS2 też będą działały. |
patrz o tym nie wiedzialem
NRQ napisał/a: | Ale przy najbliższej wymianie kompa nie daruje sobie zestawu głośniczków 5.1 (a może nawet 7.1) |
mam zestawik creativa 5,1 - dwa glosniczki mozna ujrzec przy TV , kupiony jak jeszcze to byl max co mozna bylo dostac w sklepie, pamietam ze kosztowal wtedy niezle pieniadze,teraz idzie go kupic za grosze. mam go juz chyba 4 rok i gra tak samo jak na poczatku , wiec polecam , satysfakcja gwarantowana |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 18:13
|
|
|
NRQ napisał/a: | W pojedynku XBox vs PS stawiłabym na Sony i to raczej 3 niż 2. Argument o małej ilości gier jest dziwny bo po pierwsze będzie ich przybywać a po drugie jest kompatybilna wstecz więc te z PS2 też będą działały. A gier będzie zdecydowanie więcej na konsole Sony niż Microsoftu. A telewizorek zacny. |
nie no dobre dobre:D
gier na xboxa 360 jest wiecej , wiecej zapowiedzi jest, lepsze gry wydaja, nie mam nic do sony (mam ps2) ale sony przespalo walke z microshitem i nie da rady nadgonic.
[ Dodano: 27-08-2007, 18:14 ]
Rafal_Szczecin napisał/a: | do tego jeszcze jest dylemat co wybrac, czy Play Station 2 ( bo na 3 to narazie za malo gierek ) czy tez moze Xbox'a |
na jednym i na drugim bedzie kupa nie obraz, bez ps3 albo xboxa 360 sie nie obejdzie. |
|
|
|
 |
NRQ [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 18:23
|
|
|
To że obecnie X360 ma więcej tytułów jest zasługa wcześniejszej premiery. PS3 wyszło dosyć późno ale prawda jest taka że wiele tytułów jest tworzonych tylko z myślą o konsoli Sony. W dodatku istnieją klasyki z PS2 o odpaleniu których na X360 nie ma mowy. Sądzę że mimo spóźnionego startu Sony wkrótce znów zdeklasuje konkurencje. To zbyt mocna marka by mogła tak łatwo popaść w niebyt. |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 27-08-2007, 18:24
|
|
|
deenbe napisał/a: | na jednym i na drugim bedzie kupa nie obraz, bez ps3 albo xboxa 360 sie nie obejdzie. |
No niestety moge to potwierdzic
Gralem w Ps3 na 42 calach na zdaje sie full hd (jak sie myle to mnie poprawcie bo w tych technologiach sie zupelnie nie odnajduje) i nie moglem sie skupic na grze tak bylem zachwycony grafika. To wygladalo jak dobry film. Potem odpalilismy ps2 z jakas starsza gra i nastal smutek ... |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 18:31
|
|
|
NRQ napisał/a: | Sądzę że mimo spóźnionego startu Sony wkrótce znów zdeklasuje konkurencje |
gdybanie.. pozyjemy zobaczymy
[ Dodano: 27-08-2007, 18:32 ]
zreszta i tak wszystkich godzi nintendo wii;] |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak