Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ciekawostki ze swiata telofonow i komputerow
Autor Wiadomość
arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-01-2007, 11:07   

Jackie napisał/a:
Nokia....6310i. Miałem ich z 5. Były genialne. Teraz ich nie robią ale dużo bym dał za taki.

A prosze Cie bardzo, godny nastepca n6310i, Nokia e50

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2007, 12:13   

Jackie napisał/a:
slo_mo napisał/a:
No tylko nie mówcie że SE P910i to kiepski kombajn :twisted:

Mam teraz taki telefon. Nigdy nie miałem lepszego. Nokia przy tym to śmieć - każda ( każdą miałem albo prawie każdą). Telefon jest genialny i nie tylko telefon, ogranizer, biuro, internet i cała reszta. Będę bronił jak niepodległości.

Ten model użytkowałem przez jakiś rok i zgadzam się z powyższym. Jedynie aparat fotograficzny jest bardzo marny, już moja starsza Nokia 7650 robiła lepsze zdjęcia.
Obecnie jadę na Moto L7 i jak na razie nie mam powodów do narzekań.
Swoją drogą podczas wyjazdów służbowych z pracy za granicę, zaobserwowałem że bardzo dużo ludzi chodzi z "kalkulatorami" (tak określam obecne hybrydy palmtopów z telefonami).

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 25-01-2007, 13:27   

Pracownik ma N E50, nie powiem fajny ale nadal przy SE 990i to zabawka.
pozdrawiam

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2007, 22:41   

Największa kradzież on-line w historii :

Szwedzki bank Nordea poinformował, że został pozbawiony przez wyłudzaczy od siedmiu do ośmiu milionów koron szwedzkich (około 3,4 mln zł), co stawiałoby tę kradzież, jako największą w historii ataków online.

Przez ostatnie 15 miesięcy klienci Nordei otrzymywali e-maile zawierające konie trojańskie. Najprawdopodobniej około 250 klientów padło ofiarą phishingu. Szwedzka policja uważa, że atak pochodził z Rosji i ma już 121 podejrzanych.

Za pomocą odpowiednio spreparowanej aplikacji, klient łączony był z podrobioną stroną banku, gdzie po wprowadzeniu loginu i hasła, był informowany o tym, że strona chwilowo nie działa z powodu usterki.

Wszystkim poszkodowanym klientom bank zwrócił pieniądze. Z usług banku przez Internet korzysta około 2 mln klientów.

skaja
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2007, 22:46   

Meteo napisał/a:
Szwedzki bank Nordea poinformował, że został pozbawiony przez wyłudzaczy od siedmiu do ośmiu milionów koron szwedzkich (około 3,4 mln zł), co stawiałoby tę kradzież, jako największą w historii ataków online.

nom nom coraz ciekawiej sie dzieje na tym swiecie

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 27-01-2007, 00:39   

Jackie napisał/a:
Pracownik ma N E50, nie powiem fajny ale nadal przy SE 990i to zabawka.

To calkowicie inne kategorie telefonow. e50 to zwykly telefon przy czym se990i to palmofon.

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 28-01-2007, 20:22   

A co powiecie o noki N93i, która jest nowością w Polsce, a co powiecie o noki N95. W Polwsce wszystko jest pozniej, albo w cale sie nie pokazuje. Dla mnie te "telefony" sa przekozackie. W N95 GPS, fajny bajer. A telefony napisalem w " " ponieważ to już chyba nie telefon a Kamera DVD/GPS/mp3/tv z mozliwoscia dzwonienia i wysylania ssmanow/mmsow...

McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Wysłany: 29-01-2007, 01:51   

a ja wczoraj dostałem telefonik na trzy miechy od nadchodzi4 i powiem szczerze ze to ze beda czasem problemy z połączeniem to się spodziewałem, ale to ze nowego samsunga SGH-Z370 trzeba ładować codziennie ??

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2007, 15:54   

Firma Project 4 prawdopodobnie uruchomi sieć komercyjnie od 10 lutego, czyli w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Takie wiadomości przekazał agencji Bloomberg Constantine Gonticas, członek rady nadzorczej Netii, przedstawiciel Novatora - islandzkiego funduszu inwestycyjnego zarządzanego przez Thora Bjorgolfssona, i jednocześnie posiadacza 70 proc. udziałów w Project 4 - operatorze nowej sieci.

Project 4 działa w chwili obecnej pod nazwą P4 i prowadzi testy usług z udziałem blisko 20 tysięcy testerów, głównie z rejonu Warszawy i Trójmiasta. O tym, że komercyjny start będzie połączony z nową marką informowano na początku stycznia br.

Ps. Ja niestety nie zostalem zakwalifikowany i nie dostalem tel a zgloszenie poszlo :cry:

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 29-01-2007, 16:51   

Meteo napisał/a:
Ps. Ja niestety nie zostalem zakwalifikowany i nie dostalem tel a zgloszenie poszlo :cry:

Ta nie jestes sam :( , no ale co nas nie zabije to nas wzmocni napijmy sie za to ze nie wybrali 2 "najlepszych" testerow sprzetu hehe. A w ogole ktos ma Nokie N93i ?

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 29-01-2007, 18:38   

ja tez nie zostalem wybrany - ale wiadomo, bylem zawodowym testerem oprogramowania, wiec sie przestraszyli :)
napijmy sie razem

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2007, 19:00   

mam znajomych co sie zakwalifikowali, dostali samsungi z 512mb karta minisd

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2007, 19:25   

Ale czytajac to ze brali osoby glownie z 3-miasta badz Warszawy to nie mialem szans , a szkoda bo fajnie byloby pobawic sie fajnym telefonem za free , dzwoniac , smsujac i korzystajac z internetu :D

Kto z Miskow zostal wybrany niech podzieli sie z nami wrazeniami i powie co to za siec , co tam robia i jak to wszystko wyglada :wink:

skaja
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2007, 19:38   

bardzo chetnie bo do mnie chyba dzwonili :cry: :cry: :cry: chyba bo nie odebrałem bo byłem w toalecie <załamany> :cry: :cry:

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 29-01-2007, 19:43   

a gdzie to zgłoszenie można wypełnić :?: chętnie też sobie coś tam potestuję :P

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Odpowiedz do tematu