Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Plastikowy zbiornik na allegro
Autor Wiadomość
dziakoni 
Forumowicz

Auto: Pajero DID 3,2.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-08-2013, 21:59   

Na razie cisza dziś nie mogłem się dodzwonić do Saszy jak coś będe wiedzieć dam znać na forum

TangoKK 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Wysłany: 21-08-2013, 05:16   

Oj daj, daj znać w Tobie cała nadzieja :D

buchaj 
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 DID 2001
Wysłany: 21-08-2013, 13:23   

Jak by co to ja też jestem zainteresowany zbiornikiem. Na allegro narazie nie ma tego za 1500 .Pozdrawiam.

KrzysG 
Forumowicz

Auto: PajeroIII3.2D 3d man. lift
Wysłany: 21-08-2013, 19:20   

Witam,

Gosc zbiorniki ma na stanie, do 3d trzeba tylko zamawiac i najlepiej jest do niego zadzwonic 500 049250.

dziakoni 
Forumowicz

Wysłany: 22-08-2013, 17:34   

Tak tylko po pierwsze nie wystawia faktur po drugie trzeba wszystkie rurki pozamieniac na węzyki a po trzecie nieprzyjemny w gadce no ale po czwarte najtańszy na allegro :)

buchaj 
Forumowicz

Wysłany: 22-08-2013, 19:35   

Kolego dziakoni mógłbyś dokładnie opisać o co chodzi z tą zamianą rurek na wężyki? Bo przymierzam się do zakupu tego zbiornika , ale nie wiedziałem że jeszcze coś trzeba zmieniać! i nie wiem czy sobie z tym poradzę?

rafix81 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi pajero 3,2 did 2001
Wysłany: 22-08-2013, 22:16   

W originale są rurki metalowe przez które płynie paliwo te zbiorniki nie maja tych rurek trzeba kupić wężyki bez najmniejszego problemu samemu można to zrobić ja wymieniałem zbiornik na kanale ciężko było ale dałem rade najpierw zalecam wyjeżdżenie paliwa do minimum.A co do gościa co sprzedaje to go polecam kupiłem może nie jest miły (pewnie ze ma najtaniej i nie cacka się )jak się nie podoba to kup sobie drożej:) ale uczciwy na 100% ja kupiłem wysyłka pobraniową zadatek wpłaciłem i po tygodniu miałem zbiornik u siebie po za allegro

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 23-08-2013, 06:01   

Mymetalow mamy 1890 zl brutto a " plastkowe" dla forumowiczow 2600, normalnie 3000.bruttoczyli z faktura, wykonane przez profesjonalna firmr, ktora zajmuje sie zbiornikami, z siadka weglowa odprowadzajaca ladunki statyczne itd, a roznice w wykonanie musicie zobaczyc sami.

czortunio 
Forumowicz

Auto: Pajero III 2,5 TD
Wysłany: 23-08-2013, 16:25   

Reklama dźwignią handlu :twisted: Aż dziwne, że tematu jeszcze nie zamknęli :|

TangoKK 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Wysłany: 23-08-2013, 17:24   

czortunio napisał/a:
Reklama dźwignią handlu :twisted: Aż dziwne, że tematu jeszcze nie zamknęli :|

Nie interesuje Cię to nie czytaj nikt nie zmusza :lol:

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 23-08-2013, 20:59   

Drogi @czaertunio nie napisałem tego postu dla reklamy tylko widzę jak bardzo ktoś stara się załatwić zbiornik.
Sam jestem moderatorem tej strony, jak będę chciał reklamę tu na stronie zrobię to w profesjonalny sposób.

Po za tym na tym forum jestem dosyć długo raczej dla tego że lobię Pajero, miałem ich bardzo dużo i dużo ich naprawiałem.
Jestem tu bo lobię pomóc i zarazem uczyć się od innych. Nie raz pewnie pomogłem i w dzień i w nocy i w Polsce i zagranicą.

akisan 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DID 2005 automat
Wysłany: 26-08-2013, 21:50   

Kolego zbyszekm2 a ile by kosztował taki zbiorniczek do wersji 3 drzwiowej ?

dziakoni 
Forumowicz

Wysłany: 27-08-2013, 07:22   

Jeśli ktoś chętny na zbiornik 3 drzwi prosze o info koszt prawdopodobnie wyniesie 1100 zl bez fakt będzie to zbiornik żelazny zrobiony przez Polską firme z 2 elementów bez spawania cena jest orientacyjna może ulec zmianie jest robiona wycena więcej będe wiedzieć w Czwartek. Co do Ukrainy niestety odpuściłem dowiedziałem się iż zbiornik jest z jakiegoś materiału którego nazwy nie znam albo nie zrozumiałem przez telefon i zbiorniki są nie trwałe mimo obudowy pękają ale więcej będę wiedział pod koniec Września jak tam będę

buchaj 
Forumowicz

Wysłany: 27-08-2013, 11:40   

Kolego dziakoni a do 5 drzwiowego nie dało by się załatwić ? Dzwoniłem do gościa z allegro o ten z tworzywa i co dzwonie to mówi że niema i że dzwonić za tydzień albo pod koniec tygodnia. nie wiem może kupie blaszany w e-pajero , może dało by się go wyrwać taniej bez faktury? Pozdrawiam.

dziakoni 
Forumowicz

Wysłany: 27-08-2013, 11:50   

buchaj napisał/a:
Kolego dziakoni a do 5 drzwiowego nie dało by się załatwić ? Dzwoniłem do gościa z allegro o ten z tworzywa i co dzwonie to mówi że niema i że dzwonić za tydzień albo pod koniec tygodnia. nie wiem może kupie blaszany w e-pajero , może dało by się go wyrwać taniej bez faktury? Pozdrawiam.

Pan Zbyszek jest bardzo ugodowy myśle że wypada do niego napisac a odpowie niestety narazie skupiamy się do 3 drzwiowego ze względu iż u nas jest zapotrzebowanie na 3 zbiorniki które biorą udział tylko i wyłącznie do jazdy w terenie a żywiczne nie wchodzą w gre i nasz kolega ma firme produkującą zbiorniki do aut ciężarowych ale chce się tego podjąć wszystko okaże się w czwartek

Odpowiedz do tematu