|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] ile pali w zimie????? |
Autor |
Wiadomość |
zapor [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 22:20
|
|
|
niecala stówke |
|
|
|
 |
witas [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 22:59
|
|
|
mhmm ok dzieki!!!jeszcze jedno pytanko kolega mi mowi ze mam zobaczyc swiece ze jak jakas nie dziala to tez moze byc powod ze mi wiecej pali bo niby wiecej paliwa daje zeby temp byla ok czy jakos tak nie znam sie generalnie to jeste prawda ze to moze byc wina swiec???pytam bo jak nie to bvez sensu kupowac:)a wy tu sie najlepiej znacie koneserzy:))pozdrawiam...
[ Dodano: 29-01-2007, 23:02 ]
aha i kolega mowi ze mi nie dymi auto wiec to nie jest lambda...czy to prawda czy moze byc walnieta i nie dymi?? |
|
|
|
 |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 23:12
|
|
|
witas napisał/a: | aha i kolega mowi ze mi nie dymi auto wiec to nie jest lambda...czy to prawda czy moze byc walnieta i nie dymi?? |
prawda
witas napisał/a: | generalnie to jeste prawda ze to moze byc wina swiec??? |
prawda ale czułbys po nierównych obrotach silnika-szarpanie...najlepiej od kumpla przykreć na chwile świece a zobaczysz |
|
|
|
 |
kaeres [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2007, 07:01
|
|
|
josie napisał/a: | kaeres napisał/a: | Kurcze a mi spalanie skoczylo ze srednich 6,5 na okolo 7,5-8l i juz mi cisnienie rosnie. |
To dużo jak na silnik 1,6 i jazdę w zimie?? |
To byl sarkazm |
|
|
|
 |
|
|