Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Świeci około 3s.,na zimnym...
Autor Wiadomość
hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 04-11-2005, 12:26   

...upsss :wink: ,ale może trafiłeś he he ja tam nie wierze tym zza odry :roll:

[ Dodano: Wto Lis 08, 2005 7:04 pm ]
Sporo roboty w tym modelu z tą miską ,a w środku nie było tragedii,przy okazji zmieniłem filtr na mana , i jest wyraźna poprawa,lamka swieci góra sekunde :wink: .sporo się na czytałem na forum nismo głównie i to częsty przypadek że po wymianie oleju są takie objawy ,i to u ludzi którzy mieli dane autko jakiś tam czas...A i nie kupujcie filtrów oleju firmy max cos tam ,pseudo japan., chyba bo na tym było jeszcze gorzej niż na filtronie.Filtr jest jasni niebieski.Pozdrawiam.Dzięki ROMEL.

[ Dodano: Pon Gru 12, 2005 6:26 pm ]
zrobiło się zimniej i jest gorzej,albo dłużej silnik pobiera około setki olejku na 1000km.,pół syntetyk ,czyli na wiosnę mineralny chyba zaleje,a póki co to może zmienie ten napinacz mimo to że wygląda całkiem nieźle :roll:

Odpowiedz do tematu