Kupno Carismy |
Autor |
Wiadomość |
benton66
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8GDI 2000r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Lut 2014 Posty: 118 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 27-09-2014, 23:38
|
|
|
RivaTnT90 napisał/a: | . Moja granatowa faworytka była bez lusterka i przeglądu |
Jeżeli miała silnik w dobrym stanie i była bez rdzy, to brak lusterka absolutnie by mi nie przeszkadzał w decyzji o zakupie |
|
|
|
 |
RivaTnT90
Nowy Forumowicz
Auto: Clio II
|
Wysłany: 29-09-2014, 12:20
|
|
|
Rdza na nadkolach (na jednym nieudolnie robiona), brak lusterka, olej czarny jak smoła, tłumik wydawał dziwne odgłosy, stukanie w lewym tylnym kole, malowany tylny zderzak, połamane przyciski okien i kratki nawiewu, tarcze hamulcowe z czasów 1 wojny, czarne spaliny, podarta tapicerka na fotelach. Poza tym sprzedawca cwaniak. Na 10 min przed przyjazdem na miejsce dostałem telefon czy jadę bo ktoś już chce z pieniędzmi przyjechać ale że chce być w porządku. Po skończonych oględzinach mówię że jeszcze się namyślę a on że spoko bo właśnie dostał sms że kupiec przyjedzie za 3 dni jednak Najlepsze jest to że autko już 5 dni przeglądu nie miało. |
|
|
|
 |
benton66
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8GDI 2000r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Lut 2014 Posty: 118 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 29-09-2014, 18:16
|
|
|
Szukaj dalej. Jak dobrze kupisz, bedziesz zadowolony z GDI, ten silniczek ma w sobie to "coś" |
|
|
|
 |
RivaTnT90
Nowy Forumowicz
|
|
|
|
 |
guner
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 2003
|
Wysłany: 04-10-2014, 19:26
|
|
|
Ślady po znaczku są (no chyba że ktoś je specjalnie zrobił że niby ukradli). Na jednym ze zdjęć widać wężyk do spryskiwacza i też jakoś maski się nie trzyma (nie widać dokładnie czy jest wyściółka przedniej maski).
Jeszcze zauważ że w bagażniku jest nieład. Wgnioty na lewym nadkolu i jakoś tak dziwnie ułożony dywanik.
Brak radia.
Ręczny jakoś tak wysoko zaciągnięty (może moje wrażenie może kwestia regulacji) |
|
|
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 590 Skąd: bielsk podlaski
|
Wysłany: 05-10-2014, 21:03
|
|
|
ja też jak kupowałem swoją cari to nie miała znaczków mitsubishi ani z przodu ani z tyłu i wcale nie musi to oznaczać że auto było bite,na pokrywie silnika u mnie był odklejony znaczek bo były znaki a na tylna klapa była lakierowana razem z tylnik zderzakiem i błotnikiem ale i tak kupiłem ta cari i nie żałuję bo 4 lata bez awaryjnie i ponad 10000km przejechała. |
|
|
|
 |
RivaTnT90
Nowy Forumowicz
|
|
|
|