|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Bizi78 05-01-2015, 19:18 |
OT swap mivec |
Autor |
Wiadomość |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 05-01-2015, 07:48
|
|
|
mkm napisał/a: | przypominam także, że to nie temat OT |
Posprzątam temat wieczorem .
Ponawiam prośbę do autora o założenie tematu w naszych miśkach, bo temat bardzo ciekawy . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Heavy1155
Mitsumaniak MSS 1.6 Mivec 170bhp
Auto: MSS Mivec
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Sty 2012 Posty: 191 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 05-01-2015, 11:26
|
|
|
hejka!
nie zlosccie sie na mnie... w pl nic kompletnie nie wiedzialem o autach. wszystkiego nauczylem sie tutaj. jestem na wyspach 10 lat juz
Jesli temat znajduje sie w nieodpowiednim dziale prosze go przeniesc i moze zmienic tytul @mkm
temat OT???
[ Dodano: 05-01-2015, 11:29 ]
Bizi78 napisał/a: | Heavy1155 napisał/a: | Zawiecha narazie zostaje |
Czyli moc będzie tylko na proste .
Niestety MSS ma w zakrętach stabilność budki telefonicznej .
Fajnie by było jakbyś założył temat w naszych miśkach i tam udokumentował cały swap . |
tak niestety tak. moc bedzie tylko na proste jak narazie. nie latwo znalezc graty do SSa nie mowiac juz o obnizonym zawieszeniu a wies tuningu poprzez ciecie sprezyn robic nie zamierzam
jesli macie jakies ciekawe namiary na czesci zawieszenia to wrzuccie jakies linki czy fotki.
obecnie woz stoi pod domem a ja rozbijam sie zdezelowanym coltem... chcialbym jak najszybciej wypchnac go na droge... |
_________________ MSS Mivec 1.6 170bhp
 |
|
|
|
 |
Heavy1155
Mitsumaniak MSS 1.6 Mivec 170bhp
Auto: MSS Mivec
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Sty 2012 Posty: 191 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 05-01-2015, 20:28
|
|
|
czad Bizi78 wywaliles takze posty dotyczace hamulcow hahaha
nie ma sprawy
tylne hamulce zostana z MSS ale przod pojdzie CM5A gsr. fajne mocne jednotloczkowe .nie bede bawil sie w przekladke z evo bo to nie ma sensu przy tej mocy i masie. do tego moje aluski to tylko 14" i takie zachowam
po calosci postaram sie jednak okleic auto na inny kolor i moze zaszpachluje ta ryse na drzwiach pasazera |
_________________ MSS Mivec 1.6 170bhp
 |
|
|
|
 |
|
|