|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przyciemnione szyby |
Autor |
Wiadomość |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2007, 09:01
|
|
|
Hugo napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | bocznych nie mozna chyba | W przednich drzwiach nie można. Szyby w aucie fabrycznie mają ok. 75% przepuszczalności światła i taką minimalną przepuszczalność dopuszcza prawo. Więc analogicznie jakąkolwiek folie nakleisz na te szyby to będzie wykroczenie. |
i tak tysz myslałem |
|
|
|
 |
zulu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2007, 22:12
|
|
|
piotras napisał/a: | Ja bym przednich bocznych nie robił żadną folią. Lepiej stracic przez nią radio za 500 niż brak możliwości ewakuacji w przypadku np. wodowania |
celna uwaga ! |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 21:37
|
|
|
oto efekt
jeszcze felunie i wieś tjuning skończony |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 17-05-2007, 22:51 Ciemne szyby
|
|
|
gumas_72 napisał/a: | oto efekt | Strasznie razi różnica pomiędzy przednimi a tylnymi szybami (zdjęcie 2). Do pełni wieś tuningu jeszcze końcówka tłumika, neony, płyta CD na lusterko ..... co jeszcze?
PS. Ładnie to tak parkować na przejściu |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 17-05-2007, 23:55
|
|
|
Wszystkie szyby powinny być jednakowo przyciemnione (najmniej przyciemniającą folią). Choć to już niezgodne z prawem, tak jak pisałem wyżej. gumas_72 napisał/a: | jeszcze felunie i wieś tjuning skończony | Dobre. |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 07:13
|
|
|
Hugo napisał/a: | Wszystkie szyby powinny być jednakowo przyciemnione (najmniej przyciemniającą folią).. |
a tu już pstyczek do firmy mitsu-renolty mają przyciemnione wszystkie szyby fabrycznie a mitsu nie, a ze przednich nie mozna to wyszło tak, a i tak 2 najciemniejsze odpuściłem |
|
|
|
 |
|
|