|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Woda na dywaniku kierowcy |
Autor |
Wiadomość |
loginek0
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2015, 11:28
|
|
|
Zaciek na podsufitce to dla mnie nie jest duży problem. Jest tam tylko "lekko" mokre i to przy dużej ulewie. Bardziej martwię się o wodę na dywaniku... Tak sobie myślę, że może to właśnie przez tą dziurę którą zakrywa ta guma wylewa się woda? Może gdzieś tam jest przytkane? Ktoś wie czemu ma służyć ten otwór? I jak ewentualnie mogę sprawdzić czy gdzieś jest tam przytkane? |
|
|
|
 |
se7en
Mitsumaniak
Auto: Galant
Pomógł: 14 razy Dołączył: 01 Kwi 2015 Posty: 619 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 16-07-2015, 14:32
|
|
|
nie masz mozliwosci zebys byl w srodku a z zewnatrz ktos Ci bedzie lał wezem duzo wody? szczegolnie na drzwi |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11184 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 17-07-2015, 10:17
|
|
|
se7en napisał/a: | nie masz mozliwosci zebys byl w srodku a z zewnatrz ktos Ci bedzie lał wezem duzo wody? szczegolnie na drzwi |
I to chyba jest najlepszy pomysł.Dywan w górę,i patrz którędy woda się dostaje. |
|
 |
|
|