Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
drgania maski
Autor Wiadomość
qnik 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DID 4WD 6 AT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-10-2015, 13:51   

tokyo napisał/a:
Mozliwe ze nie jest to tylko zamek moga byc zawiasy, lub nawet puscily zgrzewy na masce (zadko ale sa tekie przypadki)

nie straszcie mnie ze takie rzeczy pojawiają się już po 2 tyś km ;)

ale oki powstrzymam ciekawość, i udam się do ASO

Grimm 
Forumowicz

Auto: Outlander 14' PB
Wysłany: 19-10-2015, 15:25   

qnik napisał/a:
tokyo napisał/a:
Mozliwe ze nie jest to tylko zamek moga byc zawiasy, lub nawet puscily zgrzewy na masce (zadko ale sa tekie przypadki)

nie straszcie mnie ze takie rzeczy pojawiają się już po 2 tyś km ;)

ale oki powstrzymam ciekawość, i udam się do ASO

Ja miałem wymianę stelaża od fotela przy 1200 km. Cena z robocizną 11 000 PLN. Oczywiście naprawa gwarancyjna ale aż mechanicy się zlecieli u jednego z dilerów żeby zobaczyć stelaż za 9700 pln...

xytras31
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2015, 10:50   

qnik, widzę że brykasz funkiel nówką OIII po lifcie - jak wrażenia ?? pochwal się za ile kupiłeś i co wyrwałeś dodatkowo - jeśli to nie problem

qnik 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 20-10-2015, 14:34   

xytras31 napisał/a:
qnik, widzę że brykasz funkiel nówką OIII po lifcie - jak wrażenia ?? pochwal się za ile kupiłeś i co wyrwałeś dodatkowo - jeśli to nie problem

wynajem długoterminowy - ceny zakupu nie znam - mam za to piękne ale mało praktyczne welurowe dywaniki z logo A*** *T więc pewnie to był gratis ;)
co do wrażeń - po przesiadce z Legacy mam delikatne wrażenie że jeżdżę wozem drabiniastym ale za to bardzo cichym :)
Automat potrafi zrobić psikusa redukując przed zakrętem bieg i powodując że Outek staje się podsterowny.
Legacy było zdecydowanie bardziej przewidywalne (neutralne) w zakręcie...
P.S. własnie minęło 45 min w serwisie i....wyregulowano czujnik otwarcia pokrywy silnika ale ten od Auto-Alarmu :) :)
....i tu zwracam honor po problem został usunięty.

tokyo 
Forumowicz

Auto: evo 126p :)
Wysłany: 26-10-2015, 02:13   

Witam
Czyli sie udalo :)
Z drugiej strony to ktos zrobil fuszere poniewaz dla twojej ver czujnik jest w zamku maski i pod niego sie podpina alarm.
W przyszlosc jak po myciu auta bedzie wyl alarm po zamknieciu to przedmuchaj ten dodatkowy czujnik, poniewaz bedzie przewodzila woda i sygnalizowala otwarcie maski dla alarmu

Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez :) .

qnik 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 04-11-2015, 09:41   

tokyo napisał/a:
Witam
Czyli sie udalo :)
Z drugiej strony to ktos zrobil fuszere poniewaz dla twojej ver czujnik jest w zamku maski i pod niego sie podpina alarm.

Wreszcie znalazłem gdzie powinien być ten czujnik w zamku - BTW Dzieki Hubeert za przydatne linki:
http://mmc-autoelectric.o...tkrytogo-kapota
i okazuje się ze u mnie go nie ma - pytanie czy podczas montowania alarmu został zdemontowany czy wersja Intense Plus 2016 go nie posiada?

Odpowiedz do tematu