drgania maski |
Autor |
Wiadomość |
qnik
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DID 4WD 6 AT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2015, 13:51
|
|
|
tokyo napisał/a: | Mozliwe ze nie jest to tylko zamek moga byc zawiasy, lub nawet puscily zgrzewy na masce (zadko ale sa tekie przypadki) |
nie straszcie mnie ze takie rzeczy pojawiają się już po 2 tyś km
ale oki powstrzymam ciekawość, i udam się do ASO |
|
|
|
 |
Grimm
Forumowicz
Auto: Outlander 14' PB
|
Wysłany: 19-10-2015, 15:25
|
|
|
qnik napisał/a: | tokyo napisał/a: | Mozliwe ze nie jest to tylko zamek moga byc zawiasy, lub nawet puscily zgrzewy na masce (zadko ale sa tekie przypadki) |
nie straszcie mnie ze takie rzeczy pojawiają się już po 2 tyś km
ale oki powstrzymam ciekawość, i udam się do ASO |
Ja miałem wymianę stelaża od fotela przy 1200 km. Cena z robocizną 11 000 PLN. Oczywiście naprawa gwarancyjna ale aż mechanicy się zlecieli u jednego z dilerów żeby zobaczyć stelaż za 9700 pln... |
|
|
|
 |
xytras31 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2015, 10:50
|
|
|
qnik, widzę że brykasz funkiel nówką OIII po lifcie - jak wrażenia ?? pochwal się za ile kupiłeś i co wyrwałeś dodatkowo - jeśli to nie problem |
|
|
|
 |
qnik
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 20-10-2015, 14:34
|
|
|
xytras31 napisał/a: | qnik, widzę że brykasz funkiel nówką OIII po lifcie - jak wrażenia ?? pochwal się za ile kupiłeś i co wyrwałeś dodatkowo - jeśli to nie problem |
wynajem długoterminowy - ceny zakupu nie znam - mam za to piękne ale mało praktyczne welurowe dywaniki z logo A*** *T więc pewnie to był gratis
co do wrażeń - po przesiadce z Legacy mam delikatne wrażenie że jeżdżę wozem drabiniastym ale za to bardzo cichym
Automat potrafi zrobić psikusa redukując przed zakrętem bieg i powodując że Outek staje się podsterowny.
Legacy było zdecydowanie bardziej przewidywalne (neutralne) w zakręcie...
P.S. własnie minęło 45 min w serwisie i....wyregulowano czujnik otwarcia pokrywy silnika ale ten od Auto-Alarmu
....i tu zwracam honor po problem został usunięty. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 26-10-2015, 02:13
|
|
|
Witam
Czyli sie udalo
Z drugiej strony to ktos zrobil fuszere poniewaz dla twojej ver czujnik jest w zamku maski i pod niego sie podpina alarm.
W przyszlosc jak po myciu auta bedzie wyl alarm po zamknieciu to przedmuchaj ten dodatkowy czujnik, poniewaz bedzie przewodzila woda i sygnalizowala otwarcie maski dla alarmu |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
qnik
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 04-11-2015, 09:41
|
|
|
tokyo napisał/a: | Witam
Czyli sie udalo
Z drugiej strony to ktos zrobil fuszere poniewaz dla twojej ver czujnik jest w zamku maski i pod niego sie podpina alarm.
|
Wreszcie znalazłem gdzie powinien być ten czujnik w zamku - BTW Dzieki Hubeert za przydatne linki:
http://mmc-autoelectric.o...tkrytogo-kapota
i okazuje się ze u mnie go nie ma - pytanie czy podczas montowania alarmu został zdemontowany czy wersja Intense Plus 2016 go nie posiada? |
|
|
|
 |
|