|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:33 |
[MSS ALL] ELEKTRONIKA Problem z alarmem |
Autor |
Wiadomość |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 02-11-2005, 18:33
|
|
|
arturro napisał/a: | kurcze ostatnio aku rozladowywal mi sie na amen lub byl calkowicie odlaczany kilkanascie razy i nigdy po zalozeniu nie mialem takich problemow, poprostu zadnych nie mialem. |
Może masz kompa z lepszą pamięcią O ile mnie pamięć nie myli, instrukcja podaje, że restart kompa może ale nie musi nastąpić. Pewnikiem jest kilka wertsji kompów z lepszą i gorszą pamięcią
To tak jak z naszym switchem ATM w pracy. Czasem startuje, a czasem musi miec cokolwiek podpiete do RS'a |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-11-2005, 10:22
|
|
|
wichura1 napisał/a: | No i pamiętajcie że mój jest z 1993 roku wtedy pamięci były bardzo drogie, może dlatego krócej pamięta. Wszystko idzie do przodu. |
To nie to - RAM zawsze przestaje pamietac tuz po wylaczeniu zasilania - kwestia podtrzymania, to reszta elektroniki, konkretnie pojemnosc kondensatorow. |
|
|
|
 |
|
|