Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno Lancera czy to dobry egzemplarz
Autor Wiadomość
lurek 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan'08 1.8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-06-2016, 14:21   

przycisk do otwierania bagażnika to chyba minus a nie plus ;)

jeśli chodzi o konie, zależny z czego się przesiadasz. Ja przesiadłem się z 75 i odczułem różnicę :) w porównaniu do mazdy żony (106) różnica jest mniejsza aczkolwiek nadal odczuwalna. A dziś? dziś planowałby coś powyżej 143 i to tak z 30-40 powyżej ;)

RalfPi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Wysłany: 22-06-2016, 19:14   

TheKOktajl napisał/a:
A jak w ogóle Wam się jeździ lancerami z 1.8 143 koni? Bo na papierze ten silnik na tą masę rewelacyjnie nie wypada, brakuje mi trochę czegoś mocniejszego no ale na evo mnie nie stać ;/

Z wersji normalnej na EVO jest taki przeskok jak z.. kawalerki 20m2 do domu 150m2.
To jest zupełnie co innego. Myślę, że przeciętny śmiertelnik nie jest w stanie takiego samochodu "ogarnąć".

A Lacnerem 143KM jeździ się baaardzo przyjemnie (tanio, wygodnie, na krótkie trasy bardzo miło) - minusy według mnie to trasa (brakuje kopyta na piątce, a jak wrzucisz 3'kę lub 4'kę to masz 4-6krpm.. i robi się zwyczajnie głośno :)

TheKOktajl 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer X
Wysłany: 24-06-2016, 10:35   

Jeśli chodzi o mój samochód to miałem Leona 75koni i wiem, że będzie duża różnica :) ale na co dzień mam okazje jeździć ze znajomymi różnymi samochodami od 100 do 500 koni ;) ale to już są nie dla mnie samochody ;) ja chce połączyć ekonomie z osiągami więc chyba to będzie dobre rozwiązanie :D

A mam jeszcze jedno pytanie czy to normalne że w zderzaku w miejscu gdzie jest świetlenie tylnej tablicy jest dziura??? Bo znalazłem taki egzemplarz

lurek 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan'08 1.8
Wysłany: 24-06-2016, 16:45   

u mnie jest. To plus wykończenie bagażnika to faktycznie niedoróbka mitsu.

Odpowiedz do tematu