|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
Bardzo proszę o uwagi dotyczące samochodu |
Autor |
Wiadomość |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
cyna [Usunięty]
|
Wysłany: 10-03-2007, 20:00
|
|
|
Najlepiej samemu zobaczyc co i jak.Zobaczysz jak facet bedzie gadał i jak się zachowywał bo czasem samo zachowanie mówi za siebie że coś mogło byc z tym autem.Przyjżyj się uważnie temu tyłowi ale nie zapominaj o tych zardzewiałych elementach i też się o to spytaj czemu tylko one zardzewiały a reszta jest ok?Ze zdjęc widac że ładne autko...ale to zdjęcia....Pozdrawiam i życze powodzenia |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 11-03-2007, 01:36
|
|
|
dlatego tez napisalem ze dla zainteresowanego - warto zobaczyc naocznie |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
vitt [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 19:03
|
|
|
Dzięki wszystkim za rady. Chcę w czwartek się przejechać. Oczywiście jak coś nie wypadnie. I na pewno wtedy napiszę jak było . Rozmawiałem z facetem znowu, uparcie twierdzi, że jest bezwypadkowa, i warto obejrzeć. |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 12-03-2007, 08:14
|
|
|
Dla mnie te wszystkie elementy zardzewiałe pod klapą to czysta KLAPA, u mnie w 98r. nie ma grama rdzu na mocowaniach chłodnicy a to nie tylko to a mocowanie bezpieczników po lewej stronie przy ABS a mocowanie uchwytu do podtrzymywania maski
Trzeba dokładnie oglądać co się biarze. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
vitt [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 09:22
|
|
|
Kurczę, naprawdę ciężko coś powiedzieć, każdy ma inne zdanie na ten temat, niestety doskonały na pewno nie będzie. Dylemat, zobaczę na miejscu. |
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 21:50
|
|
|
Wiesz kolego jak to jest cieszy się ten który sprzedaje i ten który kupuje a czasem dla kupującego cena samochodu jest tylko pierwszą wpłata a reszta to za naprawy
Uważam że wszyscy powyżej dobrze Ci doradzają i weź to pod uwagę i nie napalaj się i nie daj tego po sobie poznać że Ci się podoba wiesz ile jest takich aut teraz,
a decyzja należy do Ciebie |
|
|
|
 |
vitt [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:20
|
|
|
Nie to jest oczywiście, że warto poprostu jeszcze głebiej zbadać auto i je obejrzeć. I tu nie chodzi o to że się napaliłem, ale o to czy naprzykład, czy rdzawe śruby oznaczają to co mówi jeden lub drugi, zresztą. Jeśli chodzi o spoiler to trochę przeryłem internet i widziałem identyczny u innej Carismy. Identyczną rdzę widziałem u Carismy z 2001, która była do odbioru w Berlinie, ale już nie ma tego ogłoszenia, chyba się sprzedała. Wiadomo, ktoś chcę opchnąć auto, a ktoś chcę kupić jak najtaniej w jak najlepszym stanie. Co myślicie o testerach lakieru? Można wstępnie coś wybadać nimi? I nie ma to jak przegląd.
[ Dodano: 17-03-2007, 21:15 ]
Witam. No i po bólu. Autko stoi w garażu. Byłem na przeglądzie. I jest gut. Auto nie miało wypadku. Podłużnice sprawdzone na kanale bez zarzutu. Tera tylko olej, pasek, filtry, klocki. No i najgorsze rejestracja. |
|
|
|
 |
|
|