Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:30
Bardzo proszę o uwagi dotyczące samochodu
Autor Wiadomość
Cezar 
Mitsumaniak
Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-03-2007, 19:53   

Czyli jak zobaczysz na zywo to sie przekonasz :D
Bo tak to mozna w nieskonczonosc dyskutowac, czemu nie ma znaczka DiD :wink:
Ma za to znaczek KAN :P :lol:

Ja nie mam trzech diamentow na klapie - zaraz ktos napisze, ze pewnie tyl byl bity :badgrin: :finga:
Daewoo Matiz '00 22.07.2013 - 11.11.2016
Ford Focus '99 13.10.2015 - 05.06.2019
Ford Mondeo Panther Black Titanium X 17.05.2019 - ...
Polski Fiat 125p '80 1.5 12.1980 - ...

______________EA5A & EA2A

cyna
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2007, 20:00   

Najlepiej samemu zobaczyc co i jak.Zobaczysz jak facet bedzie gadał i jak się zachowywał bo czasem samo zachowanie mówi za siebie że coś mogło byc z tym autem.Przyjżyj się uważnie temu tyłowi ale nie zapominaj o tych zardzewiałych elementach i też się o to spytaj czemu tylko one zardzewiały a reszta jest ok?Ze zdjęc widac że ładne autko...ale to zdjęcia....Pozdrawiam i życze powodzenia :biggrin:

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 11-03-2007, 01:36   

dlatego tez napisalem ze dla zainteresowanego - warto zobaczyc naocznie :mrgreen:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

vitt
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2007, 19:03   

Dzięki wszystkim za rady. Chcę w czwartek się przejechać. Oczywiście jak coś nie wypadnie. I na pewno wtedy napiszę jak było :) . Rozmawiałem z facetem znowu, uparcie twierdzi, że jest bezwypadkowa, i warto obejrzeć.

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-03-2007, 08:14   

Dla mnie te wszystkie elementy zardzewiałe pod klapą to czysta KLAPA, u mnie w 98r. nie ma grama rdzu na mocowaniach chłodnicy a to nie tylko to a mocowanie bezpieczników po lewej stronie przy ABS a mocowanie uchwytu do podtrzymywania maski
Trzeba dokładnie oglądać co się biarze.

vitt
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2007, 09:22   

Kurczę, naprawdę ciężko coś powiedzieć, każdy ma inne zdanie na ten temat, niestety doskonały na pewno nie będzie. Dylemat, zobaczę na miejscu. :|

syski
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2007, 21:50   

Wiesz kolego jak to jest cieszy się ten który sprzedaje i ten który kupuje a czasem dla kupującego cena samochodu jest tylko pierwszą wpłata a reszta to za naprawy :D

Uważam że wszyscy powyżej dobrze Ci doradzają i weź to pod uwagę i nie napalaj się i nie daj tego po sobie poznać że Ci się podoba wiesz ile jest takich aut teraz,
a decyzja należy do Ciebie

vitt
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2007, 22:20   

Nie to jest oczywiście, że warto poprostu jeszcze głebiej zbadać auto i je obejrzeć. I tu nie chodzi o to że się napaliłem, ale o to czy naprzykład, czy rdzawe śruby oznaczają to co mówi jeden lub drugi, zresztą. Jeśli chodzi o spoiler to trochę przeryłem internet i widziałem identyczny u innej Carismy. Identyczną rdzę widziałem u Carismy z 2001, która była do odbioru w Berlinie, ale już nie ma tego ogłoszenia, chyba się sprzedała. Wiadomo, ktoś chcę opchnąć auto, a ktoś chcę kupić jak najtaniej w jak najlepszym stanie. Co myślicie o testerach lakieru? Można wstępnie coś wybadać nimi? I nie ma to jak przegląd.

[ Dodano: 17-03-2007, 21:15 ]
Witam. No i po bólu. Autko stoi w garażu. Byłem na przeglądzie. I jest gut. Auto nie miało wypadku. Podłużnice sprawdzone na kanale bez zarzutu. Tera tylko olej, pasek, filtry, klocki. No i najgorsze rejestracja.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi