|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hyundai i30 1.6 crdi UEFA GO! |
Autor |
Wiadomość |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21949 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 25-11-2016, 19:35
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | jeśli masz na myśli wygląd to mam zdanie odmienne o 180° | Aj tam |
|
|
|
 |
Lipa
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat sedan
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Gru 2008 Posty: 301 Skąd: Jantar
|
Wysłany: 25-11-2016, 19:47
|
|
|
Bardzo ładny Hyundai, sam się zastanawiałem nad takim. Byłem w salonie oglądać i pojeździć. Jak dla mnie wrażenie mega pozytywne, niby małe wozidełko a naprawdę przyjemnie się w środku siedzi, wygodnie i akurat kokpit w moim guście. A równolegle objeźdżałem skodę rapid i kie ceed. W Hyundaiu czułem się najlepiej. Niestety autko nie jest demonem prędkości i tutaj mi czegoś brakowało, odpuściłem sobie w końcu i kupiłem używane Audi.
Myślałem również, o wynajmie przez Hyundaia, ale tak jak napisałeś, w Polsce to dopiero raczkuje, poza tym limit bodajże 10 czy 20 tys km w roku to jakaś mega porażka. Leasing Hyundayowski z master lease też za bardzo atrakcyjny nie był, a doliczając do tego pakiet serwisowy to w ogóle kosmos.
Gratuluję, niech służy. |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|