|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BMW 330i Touring E46 by pawela |
Autor |
Wiadomość |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 1297 Skąd: Cisów
|
Wysłany: 12-10-2017, 11:38
|
|
|
Ale ja nie twierdzę że akurat ten egzemplarz Colta jest zły, kiepski itp. Raczej pisałam tutaj że gdybym ja tak dużo czasu i pieniędzy zainwestowała w auto - tutaj akurat mowa o E46 - to bym nie sprzedała. I to tyle z mojej wypowiedzi.
Wiele wątków odnoszących się do aut śledzę na forum. Ale ten szczególnie obserwowałam ponieważ przez dłuższą chwilę sama miałam E46. Co prawda w sedanie i silniku 2,2l, nie mniej jednak interesowało mnie jak kombi się zmienia na przestrzeni miesięcy. |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 12-10-2017, 20:32
|
|
|
autko miałem prawie 5 lat, w tym roku nie przechodziło już żadnych zmian, bo kasę pompowałem w budowę. Od jakiegoś czasu myślałem o zmianie, nigdy na tak długo nie wiązałem się z autem, gdzieś coś komuś chlapnąłem i drogą pantoflową pojawił się zainteresowany autko było pewne i zostało w Lublinie. |
|
 |
|
|