mitsulodziakowy kącik pomocy wszelakich |
Autor |
Wiadomość |
sniegu
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2012, 22:48
|
|
|
krzyniolodz jakbyś widział po raz kolejny pytanie o pierdołę która jest na forum tylko nie chce się go trochę przejrzeć (mówię o łódzkim) to też by Cię to wkur zało.
A na marginesie szukałeś na allegro w swojej okolicy coś ze "szrotu"??? |
_________________ Definicja trzeźwości Śniega:
Człowiek jest trzeźwy tak długo jak długo potrafi leżeć na podłodze niczego się nie przytrzymując
Stadko
1. Tikacz 4 incydenty BYŁ
2.Cari 1 incydent JEST
3. Gal 2.0 v6 PRZYBYŁ
nowe kapcie:)
205/45/17"
Żadnej gleby
 |
|
|
|
 |
krzyniolodz
Nowy Forumowicz krzyniolodz

Auto: White Galant 2.0 16V
|
Wysłany: 26-04-2012, 00:35
|
|
|
Znalazłem w dobrej cenie zamienniki na przód 23zł szt. w SIGNUM SC z oświetleniem do aut
[ Dodano: 30-04-2012, 15:20 ]
Może znów nie przejrzałem dokładnie forum Jakie na tył amory proponujecie do sedana |
|
 |
moniaquba
Forumowicz UWAGA! OSZUST!
Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
|
Wysłany: 12-10-2012, 14:37
|
|
|
Witam.
Koledzy potrzebuję pomocy. Auto - sigma jest mi potrzebna jutro sprawna.. Przyszedł dziś zestaw napraczy pompy sprzęgła i wysprzęglika od Lukasz12. Ale niestety nie dałem rady autem dojechać do żadnego mechanika bo sprzęgło wpadło i jest pozamiatane.. mówiąc szczerze też nie bardzo wiem gdzie mógłbym z tym jechać.. Planowałem do Vtec na piłsudskiego. Moja ilość narzędzi jest dość uboga.. pojęcie.. też nieciekawe.. Czy ktoś z Was mógłby podjechać tu gdzie auto stoi (okolice ronda solidarności) I pomóc mi to wymienić.. (oczywiście z narzędziami)?? I na koniec odpowietrzyć układ? Mogę zapłacić jak się umóimy na jakąś kwotę która zniesie moj budzet lub jakas dobra flaszke kupic.. prosze poratujecie. o 13.00 przyszly czesci.. ale juz nigdzie nie dojade..:( a czas na holowanie itd. ponoc jak ktos ma pojecie mozna poswiecic wymienić.. blagam o pomoc!! |
|
|
|
 |
manieklakmech [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2012, 15:31
|
|
|
Pomogę w każdej sprawie. W razie nagłego problemu i potrzeby, opróżnię warsztat.... W nagłych wypadkach pilnych gwarancja pomocy od zaraz 24h Pozdrawiam |
|
|
|
 |
dawidoski13
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 98'2.0 16V LPG
|
Wysłany: 10-11-2012, 18:14
|
|
|
manieklakmech, hmm to może daj jakis namiar na siebie, często przejeżdżam tamtymi stronami więc lepiej żeby nie ale może się przydać |
|
|
|
 |
manieklakmech [Usunięty]
|
|
|
|
 |
WreX
Mitsumaniak Igrający ze śmiercią

Auto: Galant Avance 2002 2.5l
|
Wysłany: 26-12-2012, 12:56
|
|
|
Witajcie, ktoś z okolic może miałby szybkę do reflektora od galanta bez migacza prawą ?
W czwartek będę w łodzi to mógłbym podjechać czy cuś ? |
_________________ Moja Żona...
ma PRAWIE 8 sekund do setki... a Twoja ?
Takie tam zdjęcia chcesz pooglądać Gość ?
 |
|
|
|
 |
killer20000
Nowy Forumowicz
Auto: nissan
|
Wysłany: 06-02-2013, 20:55
|
|
|
witam wszystkich mam małe pytanko szukam śrub do zacisków przód dwutłoczkowych z galanta 99 chyba, nie wiecie czy w łodzi gdzieś dostane takie cuś albo czy nie ma ktos na zbyciu |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2013, 10:55
|
|
|
Dostaniesz, komplet za ok 40 pln u Japaneza |
|
|
|
 |
matu
Nowy Forumowicz
Auto: EA2A 2.0
|
Wysłany: 22-03-2013, 13:45
|
|
|
Witam MM. Potrzebuje pomocy. A mianowicie kogos chetnego i majacego czas z Lodzi kto moglby podjechac gdzies do sklepu z olejami i kupil mi olej motul 8100 x-cess 5w40 do mojego miska. Ja nie jestem w stanie sam kupic bo jestem kierowca i nie mam zbytnio czasu ani nie mam gdzie. Odebral bym dzis kolo 23 jak przyjade do Lodzi. Jesli moglbym liczyc na czyjac pomoc bylbym bardzo wdzieczny. |
|
|
|
 |
robert1983
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 16-04-2013, 23:04 Problem z bbiegiem wstecznym.....
|
|
|
Witam
Na wstępie chciałbymło z góry podziękować jeśli ktoś zareaguje na moją prośbę.Od jakiegoś czasu mam problem w swojej carismie z biegiem wstecznym zaraz wchodzi raz nie.czytałem o panu Marku z glinianej i zastanawiam się czy do niego się nie wybrać,wiem że sprzęgło jest na wykończeniu ale się nie ślizga.Druga sprawa to problem ze Miśka strasznie nisko siedzi z tyłu mimo naprawy zawieszenia i wymiany sprężyn z tyłu na nowe kayaby.Orientowalem sie i nie ma innej opcji sprężyn.A druga sprawa trzaski i pukania które są słyszane z bagażnika.Czasami ma wrażenie jakby zawieszenie było rozpiedzielone z tyłu ale było naprawiane.Może to plastiki bo są w opłakanym stanie i mam zamiar je wymienić.Ach no i miska olejowa która cieknie strasznie i jest skorodowana.Narazie to tyle za pomoc z góry dziekuję świeży forumowicz Robert(ROBAK) |
|
|
|
 |
hansu1988
Nowy Forumowicz
Auto: Galant SE 2.5 v6 '98r
|
Wysłany: 30-05-2013, 14:15
|
|
|
powitac szanowne grono mam pytanko i zarazem prosbe: czy jest ktos z lodzkiego kto posiada gala 2.5 i zmienil w nim zegary z analoga na HC ??? i czy ewentualnie pomogl mi w zastosowaniu tego moda u siebie??? |
|
|
|
 |
parzon
Forumowicz
Auto: Toyota Avensis 2.0 16v D4
|
Wysłany: 14-07-2013, 18:58
|
|
|
Witam szanowne grono MM, czy jest tu ktoś z okolic Teofilowa ( Bałuty ) ? |
_________________ Carisma 1.6 16v 103KM
 |
|
|
|
 |
MikeDID
Forumowicz
Auto: Carisma 1.9DID, 2002
|
Wysłany: 12-08-2013, 21:29
|
|
|
Cześć,
Możecie polecić dobrego lakiernika? Potrzebuję naprawić zderzak (jest pęknięty)...
Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
 |
BANG
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant EA2A
|
Wysłany: 14-08-2013, 19:37
|
|
|
Witam wszystkich Mitsumaniaków z Łódzkiego
Pisze tu bo potrzebuje pomocy. Szukam części go Gala EAxA, najbardziej chodzi mi o ćwiartkę tylnią lewa sedan, zderzak i lampe.
Chciałem zamieścić ogłoszenie w dziale " kupie " ale nie mam uprawnien. Może ktoś z was ma namiary gdzie w Łódzkim można dostać?
Kupiłem Gala od booohal'a Kod: | http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66464&postdays=0&postorder=asc&start=180 | i trzeba go reanimować.
Z góry byłbym wdzięczny. |
|
|
|
 |
|