Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
mitsulodziakowy kącik pomocy wszelakich
Autor Wiadomość
sniegu 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-04-2012, 22:48   

krzyniolodz jakbyś widział po raz kolejny pytanie o pierdołę która jest na forum tylko nie chce się go trochę przejrzeć (mówię o łódzkim) to też by Cię to wkur zało.
A na marginesie szukałeś na allegro w swojej okolicy coś ze "szrotu"???
1. Tikacz 4 incydenty BYŁ
2.Cari 1 incydent JEST
3. Gal 2.0 v6 PRZYBYŁ
nowe kapcie:)
205/45/17"
Żadnej gleby :finga:

krzyniolodz 
Nowy Forumowicz
krzyniolodz

Auto: White Galant 2.0 16V
Wysłany: 26-04-2012, 00:35   

Znalazłem w dobrej cenie zamienniki na przód 23zł szt. w SIGNUM SC z oświetleniem do aut

[ Dodano: 30-04-2012, 15:20 ]
Może znów nie przejrzałem dokładnie forum :) Jakie na tył amory proponujecie do sedana :)

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
Wysłany: 12-10-2012, 14:37   

Witam.
Koledzy potrzebuję pomocy. Auto - sigma jest mi potrzebna jutro sprawna.. Przyszedł dziś zestaw napraczy pompy sprzęgła i wysprzęglika od Lukasz12. Ale niestety nie dałem rady autem dojechać do żadnego mechanika bo sprzęgło wpadło i jest pozamiatane.. mówiąc szczerze też nie bardzo wiem gdzie mógłbym z tym jechać.. Planowałem do Vtec na piłsudskiego. Moja ilość narzędzi jest dość uboga.. pojęcie.. też nieciekawe.. Czy ktoś z Was mógłby podjechać tu gdzie auto stoi (okolice ronda solidarności) I pomóc mi to wymienić.. (oczywiście z narzędziami)?? I na koniec odpowietrzyć układ? Mogę zapłacić jak się umóimy na jakąś kwotę która zniesie moj budzet lub jakas dobra flaszke kupic.. prosze poratujecie. o 13.00 przyszly czesci.. ale juz nigdzie nie dojade..:( a czas na holowanie itd. ponoc jak ktos ma pojecie mozna poswiecic wymienić.. blagam o pomoc!!

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 10-11-2012, 15:31   

Pomogę w każdej sprawie. W razie nagłego problemu i potrzeby, opróżnię warsztat.... W nagłych wypadkach pilnych gwarancja pomocy od zaraz 24h Pozdrawiam

dawidoski13 
Mitsumaniak

Auto: Galant SE 98'2.0 16V LPG
Wysłany: 10-11-2012, 18:14   

manieklakmech, hmm to może daj jakis namiar na siebie, często przejeżdżam tamtymi stronami więc lepiej żeby nie ale może się przydać :wink:

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 10-11-2012, 20:27   

http://forum.mitsumaniaki...1156238#1156238
Jestem również w GRUPA Assistance
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez manieklakmech 26-02-2013, 20:42, w całości zmieniany 1 raz  

WreX 
Mitsumaniak
Igrający ze śmiercią

Auto: Galant Avance 2002 2.5l
Wysłany: 26-12-2012, 12:56   

Witajcie, ktoś z okolic może miałby szybkę do reflektora od galanta bez migacza prawą ?

W czwartek będę w łodzi to mógłbym podjechać czy cuś ?

killer20000 
Nowy Forumowicz

Auto: nissan
Wysłany: 06-02-2013, 20:55   

witam wszystkich mam małe pytanko szukam śrub do zacisków przód dwutłoczkowych z galanta 99 chyba, nie wiecie czy w łodzi gdzieś dostane takie cuś albo czy nie ma ktos na zbyciu

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 06-03-2013, 10:55   

Dostaniesz, komplet za ok 40 pln u Japaneza

matu 
Nowy Forumowicz

Auto: EA2A 2.0
Wysłany: 22-03-2013, 13:45   

Witam MM. Potrzebuje pomocy. A mianowicie kogos chetnego i majacego czas z Lodzi kto moglby podjechac gdzies do sklepu z olejami i kupil mi olej motul 8100 x-cess 5w40 do mojego miska. Ja nie jestem w stanie sam kupic bo jestem kierowca i nie mam zbytnio czasu ani nie mam gdzie. Odebral bym dzis kolo 23 jak przyjade do Lodzi. Jesli moglbym liczyc na czyjac pomoc bylbym bardzo wdzieczny.

robert1983 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 16-04-2013, 23:04   Problem z bbiegiem wstecznym.....

Witam

Na wstępie chciałbymło z góry podziękować jeśli ktoś zareaguje na moją prośbę.Od jakiegoś czasu mam problem w swojej carismie z biegiem wstecznym zaraz wchodzi raz nie.czytałem o panu Marku z glinianej i zastanawiam się czy do niego się nie wybrać,wiem że sprzęgło jest na wykończeniu ale się nie ślizga.Druga sprawa to problem ze Miśka strasznie nisko siedzi z tyłu mimo naprawy zawieszenia i wymiany sprężyn z tyłu na nowe kayaby.Orientowalem sie i nie ma innej opcji sprężyn.A druga sprawa trzaski i pukania które są słyszane z bagażnika.Czasami ma wrażenie jakby zawieszenie było rozpiedzielone z tyłu ale było naprawiane.Może to plastiki bo są w opłakanym stanie i mam zamiar je wymienić.Ach no i miska olejowa która cieknie strasznie i jest skorodowana.Narazie to tyle za pomoc z góry dziekuję świeży forumowicz Robert(ROBAK)

hansu1988 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant SE 2.5 v6 '98r
Wysłany: 30-05-2013, 14:15   

powitac szanowne grono :) mam pytanko i zarazem prosbe: czy jest ktos z lodzkiego kto posiada gala 2.5 i zmienil w nim zegary z analoga na HC ??? i czy ewentualnie pomogl mi w zastosowaniu tego moda u siebie??? :)

parzon 
Forumowicz

Auto: Toyota Avensis 2.0 16v D4
Wysłany: 14-07-2013, 18:58   

Witam szanowne grono MM, czy jest tu ktoś z okolic Teofilowa ( Bałuty ) ?

MikeDID 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9DID, 2002
Wysłany: 12-08-2013, 21:29   

Cześć,
Możecie polecić dobrego lakiernika? Potrzebuję naprawić zderzak (jest pęknięty)...

Z góry dziękuję za odpowiedź

BANG 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
Wysłany: 14-08-2013, 19:37   

Witam wszystkich Mitsumaniaków z Łódzkiego
Pisze tu bo potrzebuje pomocy. Szukam części go Gala EAxA, najbardziej chodzi mi o ćwiartkę tylnią lewa sedan, zderzak i lampe.
Chciałem zamieścić ogłoszenie w dziale " kupie " ale nie mam uprawnien. Może ktoś z was ma namiary gdzie w Łódzkim można dostać?
Kupiłem Gala od booohal'a
Kod:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66464&postdays=0&postorder=asc&start=180
i trzeba go reanimować.

Z góry byłbym wdzięczny.

Odpowiedz do tematu