IV Zlot Mitsumaniaków w Białymstoku - Lista obecności |
Autor |
Wiadomość |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-08-2006, 11:13
|
|
|
Matejko no nie rob sobie jaj a kto rozda identyfikatory??? i da mi pojezdzic Miskiem bo ja bede bez auta bo nie posiadam na zlot
INFO
Identyfikatory w produkcji ze wzgledu na doswiadczenia z roku ubieglego beda wypisywane recznie. Beda rozdawane przy wjezdzie do Kregu oraz w Piatek wieczorem. Prosze o zabranie smyczy badz zaopatrzenie sie w owe na zlocie. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 19-08-2006, 12:20
|
|
|
TNT napisał/a: | beda wypisywane recznie |
to ja przywioze swoj zeszlo roczny bo byl wypisany special 4 me drukareczka
jezeli istnieje taka mozliwosc to w tym roQ tez taka poprosze
TNT - Mateuszowi pewno chodzilo o to, ze nie wie czy zabiora sie z nim ludzie z ktorymi wczesniej mial jechac, bo ze sie pojawi to moge Ci poreczyc |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 19-08-2006, 12:37
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | bo ze sie pojawi to moge Ci poreczyc |
Ja bym uwazal z takimi zapewnieniami. Do momentu kiedy nie jestes w stanie wsadzic kogos do bagaznika i przywiezc nie mozesz reczyc, ze sie pojawi na zlocie |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 19-08-2006, 17:43 Wyjazd na Zlot
|
|
|
Lektura obowiązkowa dla jadących na Zlot Lista fotoradarów w Białymstoku:
 |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 20-08-2006, 15:24
|
|
|
TNT napisał/a: | i da mi pojezdzic Miskiem |
forget about it kid, zobaczysz czemu w piatek
a i przyjezdzam w 4 osoby(moze w 5 ) tyle ze dwoma autami, bedzie jeszcze meganka (kolejne auto do przypadkowego spalenia - pech chce ze zaparkuje kolo bmw ) |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
glowix [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2006, 12:04 Zbiorka - Wawa
|
|
|
Zlot sie zbliza... trzebaby sie gdzies moze umowic na wspolny przejazd.
Piatek? 17:00? 18:00? Gdzies w okolicach Marek?
Propouje zebrac tam ekipe jadaca z Warszawy i okolic. Moznaby sie tez tam zgrac z MMaki jadacymi z poludnia przez Warszawe.
Glowix |
|
|
|
 |
remigiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2006, 12:13 Re: Zbiorka - Wawa
|
|
|
glowix napisał/a: | Zlot sie zbliza... trzebaby sie gdzies moze umowic na wspolny przejazd.
Piatek? 17:00? 18:00? Gdzies w okolicach Marek?
Propouje zebrac tam ekipe jadaca z Warszawy i okolic. Moznaby sie tez tam zgrac z MMaki jadacymi z poludnia przez Warszawe.
Glowix |
Rozumiem, że wyjeżdżasz w piątek? Sobotnia (poranna) grupa z W-wy i okolic zbiera się o 8.00 na parkingu przy M1. |
|
|
|
 |
glowix [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2006, 13:12
|
|
|
Tak jest. Ja juz w piatek. Jedzie ktos? |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
|
|
|
|
 |
Dyzio i Saba
mitsumaniacy
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 21-08-2006, 16:44
|
|
|
Jedziemy w piątek ale dopiero około 20.
Saba kończy prace o 19.30 niestety. |
_________________ Dyzio i Saba ASX 1,6 |
|
|
|
 |
Geloo_Jedi [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2006, 00:28
|
|
|
Słuchajcie, i ja również się pojawię, tylko czy są jeszcze 2 wolne miejsca (przyjadę z dziewczyną) na 2 nocki, bo wyjeżdżam w piątek późnym wieczorem? a jeśli nie to gdzie mogę skombinować noclegi? |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2006, 13:26
|
|
|
Wszystko mi się już (w miarę) ułożyło i wiem że będę na zlocie sob/nd. Do zobaczenia w Białym lub wcześniej gdzieś na trasie.
P.S. Czy dałoby radę zaopatrzyć się na zlocie w klubowe ramki? Wiecie coś na ten temat? Oczywiście mam na myśli nabycie ich drogą kupna, a nie poprzez odkręcenie innemu mitsumaniakowi. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 22-08-2006, 18:52
|
|
|
Geloo_Jedi, miejsca są. PW do Igiego Czekamy.Alek, odezwij się do Igiego i baaaaaaardzo się cieszę, że się spotkamy.
Ale będzie Imprezka uch |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
remigiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2006, 21:01
|
|
|
Alek napisał/a: | Wszystko mi się już (w miarę) ułożyło i wiem że będę na zlocie sob/nd. Do zobaczenia w Białym lub wcześniej gdzieś na trasie. |
Jeśli startujesz z W-wy w sobotę rano to zbieramy się o 8:00 na parkingu pod M1 (wylot na Białystok). |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2006, 21:44
|
|
|
ja do konca miesiaca jestem na urlopie wiec caly piatek mam wolny wiec jakby ktos przyjechal do bialego za wczesnie, sie nudzil, potrzebowalby z kims pogadac lub pomoc trafic na miejsce spotkan lub mialby jakiekolwiek problemy to prosze "walic" do mnie smialo, podaje ew nr tel 604430081 lub 600982212.
jest duza szansa ze w czwartek odbieram carisme i nie przyjade na zlot mitsu audi |
|
|
|
 |
|