Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych
Autor Wiadomość
jaceksu79 
Forumowicz

Auto: actyon sports
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-07-2011, 23:28   

Praca naukowa oczywiście idzie "pełną parą" - no fakt bywają jakieś pauz-y na przemyślenie ale cały czas do przodu :wink:
i jeszcze jedno najważniejsze -bardzo wysoce prawdopodobnie nie odsuwam się całkowicie z branży motoryzacyjnej. Jako, że jestem "elastycznym" człowiekiem to być może jeszcze zajmę się miśkami ale pod inną ( tym razem) moją całkowicie niezależną wizją :)

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 26-07-2011, 08:38   

Powodzenia :)

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Wysłany: 26-07-2011, 17:14   

jaceksu79 napisał/a:
Jako, że jestem "elastycznym" człowiekiem to być może jeszcze zajmę się miśkami ale pod inną ( tym razem) moją całkowicie niezależną wizją

Poszukać Ci lokalu w jakimś cichym miejscu? :idea:

jaceksu79 
Forumowicz

Wysłany: 27-07-2011, 00:18   

Trik napisał/a:
jaceksu79 napisał/a:
Jako, że jestem "elastycznym" człowiekiem to być może jeszcze zajmę się miśkami ale pod inną ( tym razem) moją całkowicie niezależną wizją

Poszukać Ci lokalu w jakimś cichym miejscu? :idea:

Takie rzeczy to można tylko "rozkinić" :D na Posejdonie z butelką Burbona :mrgreen:
I trzymając się ściśle tematu( jako, że otrzymałem już piętno od ADM na PW) :) - byłeś zadowolony z usług w/w ASO? :wink:

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Wysłany: 27-07-2011, 00:54   

jaceksu79 napisał/a:
byłeś zadowolony z usług w/w ASO?

Jak najbardziej. I nadal zamierzam do nich jeździć w razie potrzeby czy przeglądu.

jaceksu79 
Forumowicz

Wysłany: 27-07-2011, 01:02   

I tak trzymać :D :headbang:

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Wysłany: 07-11-2011, 23:27   

No i miałem potrzebę, zatem zajechałem. Naprawa wykonana, jazda próbna Lancerem z motorkiem 1.6 zaliczona, dzięki Jacek (szkoda że na rezerwie :twisted: ) i za podwiezienie też dzięki. Tylko za wcześnie chyba przyjechałem, albo nie powiedziałem że trzeba, a kareta brudasek. A przed moim to Lancerka myli. :evil:

btomek 
Mitsumaniak

Auto: MONTERO SPORT AWD 3.0V6 '03
Wysłany: 26-02-2012, 14:32   

Nietety jestem zmuszony dodać swoją negatywną opinie na temat Grafix'u, aczkolwiek tyczy się to salonu sprzedaży a nie serwisu. Otóż noszę się z zamiarem zakupu Lancerka SB i odwiedzałem dwukrotnie salon oglądając, macając, przymierzając się do wystawionego tam SB, i mimo iż moje oglądanie trawło dośc długo to żaden ze sprzedawców nie raczył się zainteresować moją osobą i udzielić jakichkolwiek informacji, mimo iż nie byli zajęci np. innym klientem.
Mam nadzieję, że podejcie serwisu do klienta będzie lepsze, gdyż autko niebawem zostanie zakupione.

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 26-02-2012, 21:31   

btomek napisał/a:
Nietety jestem zmuszony dodać swoją negatywną opinie na temat Grafix'u, aczkolwiek tyczy się to salonu sprzedaży a nie serwisu. Otóż noszę się z zamiarem zakupu Lancerka SB i odwiedzałem dwukrotnie salon oglądając, macając, przymierzając się do wystawionego tam SB, i mimo iż moje oglądanie trawło dośc długo to żaden ze sprzedawców nie raczył się zainteresować moją osobą i udzielić jakichkolwiek informacji, mimo iż nie byli zajęci np. innym klientem.
Mam nadzieję, że podejcie serwisu do klienta będzie lepsze, gdyż autko niebawem zostanie zakupione.
Nie no bez przesady..... Nie mozna bylo po prostu podejsc do sprzedawcy i zapytac?

Dominik

Moomin 
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Wysłany: 26-02-2012, 21:46   

mitsu00 napisał/a:
btomek napisał/a:
Nie no bez przesady..... Nie mozna bylo po prostu podejsc do sprzedawcy i zapytac?

No właśnie. Inny by był znowu niezadowolony, że nie dadzą popatrzeć spokojnie i się przymierzyć tylko się zaraz narzucają. Tu nie ma idealnego rozwiązania.

artisan 
Forumowicz

Auto: był Lancer SB jest O III CVT
Wysłany: 26-02-2012, 23:35   

Gdy odwiedziłem salon pierwszy raz, to też dość długo nikt do mnie nie podchodził, dzięki temu mogłem spokojnie pooglądać te auta którymi byłem zainteresowany. Potem zagadnął mnie Jackie i tak rozpoczęła się moja przygoda z firmą Mitsubishi a miała być Mazda lub Honda. :D

Mi taki układ odpowiada ale faktycznie trzeba umieć wypośrodkować aby potencjalny klient nie czuł się "zlany" ani "zmolestowany" nadmierną gorliwością sprzedawcy.

Blog o małej Mitsu Bisi.
http://orzeszekzgabonu.blogspot.com/

bastek 
Mitsumaniak
kaktusiarz

Auto: Superb,SpaceStar,LS400,SC430,J
Wysłany: 27-02-2012, 00:34   

hm... zastanawiam się czy się drugi raz nie wybrać do Białegostoku celem:
1.zapoznania słynnego Jackiego
2.przenocowania się w Supraślu
3.na gruntowny przegląd lancerka po 100.000 km, ze szczególnym uwzględnieniem szklanek (takich w silniku, nie na kawę)

auta: nissan almera 2000-2013, Nissan Micra 2012-2029 Mitsubishi lancer 2009-2016 Toyota avensis 2015-2018 Cb125f 2016- 2020, Mitsubishi space star 2018-, Lexus LS400 2018-, Superb 2019-, Junak m12 2020-, Lexus sc430 2021-

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 27-02-2012, 06:28   

Osobiscie uwazam ze sprzedawca powinien byc dostepny, ale nie natretny. Dac klientowi swobodna reke podotykac, poogladac i jesli zajdzie taka potrzeba, doradzic.

Dominik

btomek 
Mitsumaniak

Auto: MONTERO SPORT AWD 3.0V6 '03
Wysłany: 27-02-2012, 08:28   

Nie oczekiwałem tego, iż sprzedawca przybiegnie z kartonem folderów, kluczykami do auta testowego i kawą albo zimnym browarem. :P Wystarczyłoby jakby śladem innych salonów, podszedł i zapytał czy może w czymś pomóc.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 27-02-2012, 09:29   

btomek napisał/a:
Otóż noszę się z zamiarem zakupu Lancerka SB i odwiedzałem dwukrotnie salon oglądając, macając, przymierzając się do wystawionego tam SB, i mimo iż moje oglądanie trawło dośc długo to żaden ze sprzedawców nie raczył się zainteresować moją osobą i udzielić jakichkolwiek informacji, mimo iż nie byli zajęci np. innym klientem.

Bardzo za to przepraszam! Sprzedawca powinien oczywiście dać nieco "swobody" klientowi ale też jego zadaniem jest dać sygnał, że jest do dyspozycji - to w końcu jego zawód. Nie chcę szukać usprawiedliwień (pewnie coś bym wymyślił ;) ) ani głupio się tłumaczyć - zwyczajnie błąd, za który przepraszam. Jeżeli będzie Pan zainteresowany zakupem auta - proszę dać mi znać 604 269 777, zapewniam, że powetuję tę wpadkę warunkami zakupu.
Pozdrawiam

Jacek Łukaszewski

Odpowiedz do tematu