|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bizi78 05-06-2019, 23:29 |
Witam zastanawiam się nad kupnem Lancera :) |
Autor |
Wiadomość |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 07-06-2019, 19:12
|
|
|
pawel_evo,
Brzmisz jak sprzedawca tego auta
Dodatkowo masz świeże konto i to jest jedyny temat, w którym się wypowiadasz strasznie broniąc tego egzemplarza.
pawel_evo napisał/a: | ("przerobiłem" kilka lancerów w swoim życiu więc t6roche o nich wiem) |
Raz piszesz, że miałeś 2, teraz że kilka...
PS "przerobiłeś" |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 07-06-2019, 19:49
|
|
|
Mazin89 napisał/a: | Byłem dzis w Rzeszowie i widziałem kilka Lancerów. Nie spotkaliśmy się może? |
Możliwe, ale nie jestem pewny, ja nie zwróciłem uwagi na czarnego RA niestety :/
Chociaż teraz klima + muzyka, to bym pewnie nawet nie usłyszał
Mazin89 napisał/a: | Oczywiście nie musi to oznaczać dużego dzwona bo z doświadczenia wiem, że nie trzeba dużej siły żeby oryginalna połamać. |
Ja już raz wymieniałem, bo dostała kamieniem na autostradzie i pękła plus jeszcze się odłamał kawałek...
Może to złudzenie jakieś na zdjęciu, ale mam wrażenie, że na nadkolu z tyłu po stronie kierowcy zaraz nad końcem dokładki progowej jest wgniotka :/ |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
MitsuGo
Forumowicz LPG 11.6 l/100km

Auto: cs9w 2.0, CY 1.6
|
Wysłany: 07-06-2019, 19:49
|
|
|
jerozy napisał/a: | VIN = JMBLTCX3A9U005737
data pierwszej rejestracji 30.03.2009
rejestracja w aukcji
i jak radzicie drodzy koledze warto brac te autko ? pojeżdze nim 5 lat bez problemów ? rocznie robie 30 k : |
VIN podany i już znamy prawdziwy rok produkcji auta.
Zadaj sobie pytanie czy chcesz wydać ok. 30k za auto z 2008 po korektach lakieru z widoczną rdzą. Nie ma idealnych aut używanych ale kwestią jest czy warto
wydać 30k za pojazd, który szybko straci na wartości.
Wolałbym raczej kupić Lancera VII z 2007 poniżej 12k z silnikiem lepiej znoszącym LPG ale to kupujący decyduje co mu się podoba
i ile chce za to zapłacić. Co by sprzedający nie pisali i tak będziesz musiał do dowolnego auta używanego dołożyć trochę grosza, tego nie zapominaj.
Za pól roku będzie to już auto o rok starsze |
_________________ Go MitsuGo |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 07-06-2019, 22:37
|
|
|
HUGIO napisał/a: | Ja już raz wymieniałem, bo dostała kamieniem na autostradzie i pękła plus jeszcze się odłamał kawałek... |
fakt, są delikatne bardzo.
HUGIO napisał/a: | Chociaż teraz klima + muzyka, to bym pewnie nawet nie usłyszał |
Usłyszałbyś. Nie doceniasz mojego Lancera
Wg Cepiku pzebieg w miarę wiarygodny, brak danych aby był używany jako taksówka czy powypadkowy. Przynajmniej za granicą.
Jeśli Cie interesuje i nie masz daleko to najlepiej jechać i obejrzeć - po zdjęciach ciężko wróżyć - zawsze jestem tego zdania.
HUGIO napisał/a: | Może to złudzenie jakieś na zdjęciu, ale mam wrażenie, że na nadkolu z tyłu po stronie kierowcy zaraz nad końcem dokładki progowej jest wgniotka :/ |
Tak - tam jest wgniotka. |
_________________ Mitsubishi Lancer Ralliart 2010
290KM/400NM
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=107187 |
|
|
|
 |
jerozy
Nowy Forumowicz
Auto: Vectra B
|
Wysłany: 07-06-2019, 23:08
|
|
|
Bizi78 napisał/a: |
Wysłany: Dzisiaj 17:56
jerozy napisał/a:
i jak radzicie drodzy koledze warto brac te autko ? pojeżdze nim 5 lat bez problemów ? rocznie robie 30 k :
Ogólnie to rok produkcji, to końcówka 2008r.
Pod LPG raczej silnik nie był przystosowany, więc ja bym się trochę obawiał |
dziękuję za poradę dam sobie na spokój jak mi silnik po 100 k ma paść |
|
|
|
 |
|
|