|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 26-08-2007, 19:24 |
Wpłaty za noclegi ZLOT STRYKÓW - CZYTAJ TO! - INFO Z 22.08!! |
Autor |
Wiadomość |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-08-2007, 10:14
|
|
|
Gene napisał/a: | Axer, ja rowniez mieszkam w agroturystyce. Yaro zaklepal tam wszystko i czeka na zgloszenia. Jest tam sporo miejsca na auta i teren jest pilnowany jak to okreslono "przez psy i koty" Smierdzi krowami ale to 10-15min spacerkiem wiec damy rade a jak nie to ktos nie bedzie pil wodeczki i nas powiezie. Paka "eleczki" jest pojemna. Zartowalem ofkorz, damy rade. |
Agroturystyka już zabukowana, tylko 3 pokoje dostępne:
arturro - potwierdzone
glowix - czekam na potwierdzenie, czy przyjeżdża czy tez nie
gene - potwierdzone
tak więc pozamiatane z AGRO.
gene - powody: fakt nie została sporzadzona umowa - nasza wina, nie uznaliśmy tego za stosowne, w trakcie wstępnych pertraktacji kierowniczka podała nam liczbę dostępnych domków pod która to czyniłem rezerwacje, od początku była mowa o wynajęciu całego ośrodka (piwkotom, dominos, python brali udział w tych rozmowach więc moga poświadczyć) 25.05 została wpłacona zaliczka, a jak ja przyjeżdżam finalizować kwestię kwater ta mi mówi że ma je wynajęte (z tego co się zdążyłem zorientować sa to pracownicy okolicznych zakładów, którzy mieszkają tam od jakiegoś czasu, prawdopodobnie nie chciała rezygnować z tychże lokatorów i ich przyjeła - sądząc "jakos to bedzie" - IMHO). Tak czy inaczej nauczka na przyszłość spisywac umowę!
tymcio - szukałem w 2-miejscach, albo nie mieli juz tyle miejsc, albo nie byli w stanie się przygotować, teraz to juz troche za późno bo dostała zaliczki.
Rozumiem wasz ból, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (nad piwem owszem i trzeba!). Ja postarzałem się o conajmniej 5 lat przez te 2 dni.
Piwko dodaj coś od siebie jezeli uznasz za stosowne.
yaro |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
Ostatnio zmieniony przez yaro1976 23-08-2007, 10:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 23-08-2007, 10:18
|
|
|
uuu to malo nas tam bedzie, dziekuje |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
fruu [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 10:39
|
|
|
jak by to powiedzieć: rozstrzelamy panią. Dziś fruunę po kulki z farbą a jutro sobie ulżę
A swoją drogą, co oznacza stwierdzenie, że nadpłata 10zł od osoby pójdzie "na catering"?
Myślę, że będzie dobrze. Pani pokazała kto zaś jednak MY i tak jesteśmy sobą. W końcu miłośnicy Mitsubishi nie jedno musieli przeżyć więc co nam taka Pani z ośrodka
Dla tej Pani cytuję czarny text z mojego podpisu
PS: czy moje dzieci też mogą sobie ulżyć? |
|
|
|
 |
tymcio [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 10:43
|
|
|
Może ktoś zapyta tą panią czy wie co to jest Urząd Ochrony Praw Konsumenta? Bo jeśli tam ma być inna impreza to musiała wiedzieć dużo wcześniej. |
|
|
|
 |
Dyzio i Saba
mitsumaniacy
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 23-08-2007, 11:35
|
|
|
Kiedyś mój kuzyn mieszkał na stancji.Miał wrednego gospodarza.Kiedyś z kolegami umieścili dwa brzeszczoty w plastikowym wiaderku z wodą i podłączyli do gniazdka.Licznik podobno odlatuje |
_________________ Dyzio i Saba ASX 1,6 |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 23-08-2007, 17:03
|
|
|
Odnośnie dostępności mojej osoby w dniu jutrzejszym, osoby zainteresowane proszę o zaglądniecie TU - EDIT II.
prosze nie nadużywać tego nr telefonu w godzinach wieczornych w dniu dzisiejszym bo mnie kobieta wygoni z domu z całym tym zlotem
pzdr
yaro |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Smoczka [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:30 Cesarka!!!
|
|
|
No tak - od początku przypuszczałam, że jeśli impreza w Cesarce, to możliwe są kłopoty. Byłam tam już dwukrotnie na różnych zjazdach i zawsze było coś nie tak. Współczuję organizatorom.
U mnie niestety wszystko wskazuje na to, że nie będę mogła przyjechać, bo... źle rozplanowałam wydatki w tym miesiącu No chyba... żeby księgową szpitala natchnęło miłością do bliźnich i puściłaby nam kasę na konta jutro. W Łodzi ma trochę znajomych, którzy pewnie by mnie "przytulili". A jak nie to zawsze pozostaje namiot! Nawet wypić bym mogła, bo jechałabym z niepijącym współkierowcą.
Jutro więc wszystko się okaże. |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:38
|
|
|
Ja tam wiem jedno,,,,, meldujemy się z grupą Warm - Maz około 17...... jestem umówiony na rozmowę z właścicielami ośrodka,,,, telefonicznie bardzo mili państwo aczkolwiek przedstawiłem swój punkt widzenia i podałem parę osób z którymi są związani,,,,,,,,, dziwna reakcja była niemniej jednak dosyć pozytywna reakcja,,,,, więc chyba jestem spokojny do jutra,,,,, chyba.... |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:40
|
|
|
nie chce wyjsc na wygodnisia, bo to ani wina organizatorow, ani tez moja, ale jesli nie bede mial w domku lazienki (bardziej chodzi o zone), to bede zmuszony zrezygnowac
szkoda - bylem na wszystkich zlotach MM - nawet na tym, gdzie byly 3 auta |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:46
|
|
|
Smoczka napisał/a: | U mnie niestety wszystko wskazuje na to, że nie będę mogła przyjechać, bo... źle rozplanowałam wydatki w tym miesiącu No chyba... żeby księgową szpitala natchnęło miłością do bliźnich i puściłaby nam kasę na konta jutro. W Łodzi ma trochę znajomych, którzy pewnie by mnie "przytulili". A jak nie to zawsze pozostaje namiot! Nawet wypić bym mogła, bo jechałabym z niepijącym współkierowcą.
Jutro więc wszystko się okaże |
Smoczka........ ciśnij na zlot.... ja osobiście jestem bardzo wybredyny co do warunków zakwaterowania i sam sie zastanawiałem czy nie zrezygnować ale kredyt już załatwiłem 3 miechy temu i nawet "2 litrowego jasia zakupiłem" jak cosik to się podziałkuję finasami,,,, i tak bede rok spłacał,,,, Smoczka nie rób nam tego,,, toć nas nie wielu bedzie z Warm - Maz
[ Dodano: 23-08-2007, 19:49 ]
Smoczka napisał/a: | żeby księgową szpitala natchnęło miłością do bliźnich i puściłaby nam kasę na konta jutro. |
Moja bratowa jest dyrektorem wojewódzkiego..... moze zadzwoni do twojej księgowej,,, i tak sponoruje ten szpital wiec moze cosik to da a tak na poważnie,, fajnie by było abyś dotarła ........
[ Dodano: 23-08-2007, 19:57 ]
Gene napisał/a: | uuu to malo nas tam bedzie, dziekuje |
Gene,,,,, o której się meldujecie na miejscu ,,,, nie ma innej możliwości kolego,,,,,, w piątek przewrócimy cosik choćbym miał na kajaku spać,,,,, |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 20:09
|
|
|
a może Pani z ośrodka chce żebyśmy pobili rekord na największa ilość osób naraz w jednym domku dla Niej możemy urzadzić taki konkurs ile nas tam bedzie 200, 300 osób ?? to co w naszym domku jest troszku miejsca to każdy znajedzie swój kącik |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:31
|
|
|
Kilka minut temu Rafi podeslal mi linka do materialu z Wysokich Obrotow. Mysle, ze osrodek ma za friko super reklame a odstawiaja taki numer.
Powinniscie przy okazji kontaktow z mediami pamietac o numerze z miejscami noclegowymi. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:45
|
|
|
Jutro sobie pogadam z właścicielami ośrodka w końcu jestem jakiś tam zyponsor hehe i to w gazecie |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:51
|
|
|
arekp napisał/a: | Powinniscie przy okazji kontaktow z mediami pamietac o numerze z miejscami noclegowymi. |
Zgadzam się w 100%. Trzeba powiedzieć mediom co nieco. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 23-08-2007, 22:14
|
|
|
Poprosze o informacje ktora jakos mi uciekla - adresy osrodka w Strykowie i miejsca Zlotu w Lodzi. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|