Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CAxA] Głośniki
Autor Wiadomość
Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-10-2007, 15:26   

Pytałem o wyciszenie tapicerki trzeszczącej pod wpływem basu a nie wygłuszenie drzwi.

davido19pce
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 15:38   

sorry Hugo boss, wydaje mi sie jak chcesz zeby ci tapicerka nie latala to tylko wpiac ja badz zamontowac na sztywno

METODA
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 16:49   

nie koniecznie na sztywno bo tapicerka w drzwiach trzyma sie na 4 srubach o ile dobrze pamietam i reszta to wtrzaski ale jest patent jak to wygluszyc :)

davido19pce
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 17:49   

no to pisz METODA,

Jurop
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 17:58   

dokładnie pisz METODA bo ja też muszę wyciszyć

davido19pce
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 18:39   

kazdy by chcial wyciszyc tapicerke

swistak81
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 19:11   

Hugo napisał/a:
Pytałem o wyciszenie tapicerki trzeszczącej pod wpływem basu a nie wygłuszenie drzwi.

Rozumię, że trzeszczy ci również gdy ją ręką dociskasz? Mi tak trzeszczała (i podczas basów też). I udało mi się to zniwelować. Musisz ściągnąć tapicerkę, i ta dolna jej część jest mocowana na kołkach. Popsikaj tam solidnie WD40 i wytrzyj resztę. U mnie pomogło... :)
(ale nie kołki którymi mocuje się tapicerkę do drzwi, tylko te które łączą 2 części tapicerki)

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 31-10-2007, 19:51   

METODA, bawisz się w podchody?
swistak81 napisał/a:
Rozumię, że trzeszczy ci również gdy ją ręką dociskasz?
Tak, ale to standard. Trzeszczy w tylnym górnym narożniku jak podkręcę bas. Jak przycisnę łokciem to jest spokój. Chodzi mi o jakiś patent albo co podłożyć żeby nie trzeszczało.

polls 
Forumowicz

Auto: Colt CA1A 1.3 12V
Wysłany: 30-07-2008, 18:56   

Hugo napisał/a:
METODA, bawisz się w podchody?
swistak81 napisał/a:
Rozumię, że trzeszczy ci również gdy ją ręką dociskasz?
Tak, ale to standard. Trzeszczy w tylnym górnym narożniku jak podkręcę bas. Jak przycisnę łokciem to jest spokój. Chodzi mi o jakiś patent albo co podłożyć żeby nie trzeszczało.

Jest taki patent dwustronnie klejona tasma taka do przyklejania emblematów mam tak oklejone boczki dookola i jest git

capek95 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt 1,3 12v
Wysłany: 23-01-2009, 19:57   

witam,jak przeciagnac kable od zasilania wzmacniacza z akumulatora do kabiny i dalej az do bagaznika.kupilem sobie colta i chce go porzadnie naglosnic,mam caly osprzet tylko poprostu nie wiem jak zaczac... bo radio itp sobie na luzie podlacze tylko nie wiem jak ten kabel zasilajacy przeciagnac.prosze o podpowiedz

londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Wysłany: 23-01-2009, 22:57   

capek95, nie dubluj postów, wystarczyło o wszystko zapytać w temacie tutaj :arrow: http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#416644 ;) Kabel zasilający najlepiej puścić w lewym progu albo jeśli będziesz zdejmował wykładzinę - tunelem środkowym. Kable z głośników w prawym progu.

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2009, 23:05   

gdzies tak na wysokosci schowka jest bodajrze otwor ktorym przeciagnalem kabel u siebie. niedlugo bede na garazu grzebal przy Colcie to Ci zrobie fotke :P

Odpowiedz do tematu