Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mkm
16-08-2009, 15:06
witam mam lacera 1.6
Autor Wiadomość
zulu
[Usunięty]

Wysłany: 21-06-2007, 22:53   

W 1.6 faktycznie troche wiecej koni by sie przydalo, ale żeby narzekać na 2.0 :shock:
Przypomina mi się kolega z pracy, który w miarę jak mu lat przybywało i wzrok się przytępiał oraz refleks, miał silną potrzebę kupowania coraz silniejszych aut z konieczności wspierania się mocą przy wyprzedzaniu. Przed emeryturką dobrze przekroczył setkę (oczywiście KM ).
Co do punto...bałem się jeździć powyżej 120km/h bo myszkował po drodze, zero elastyczności, moc tylko na maks obrotach. Ale oszczędny był, to fakt.

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 22-06-2007, 21:45   

oj koni to ma to cudo o wiele za mało :evil:

ps:mam wrazenie że jest o wiele wolniejszy od Spejsa 1,6 :?

leszek-26
[Usunięty]

Wysłany: 22-06-2007, 23:36   

Hej Wichura 1 mam lancera o tym samym wyglądzie co twój tylko silniczek 1.6 16V orazspoiler na bagażniku po prostu jest super!!! :lol:

Odpowiedz do tematu