Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
czyżby uszczelka pod głowica ? :(
Autor Wiadomość
zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-06-2007, 21:47   

mikun81 napisał/a:
Witam. Mi moja Sigma w miescie pali okolo 12 litrow przy normalnej jezdzie. Fakt ze jest to jednostka 12V i w manualu ale jestem zadowolony za spalania. Myslalem ze bedzie gorzej... Ogolnie autko sprowadzilem pol roku temu z Niemiec od pierwszego wlasciciela z przebiegiem 118tys. Wymienilem olej na full syntetyk bo wczesniej na takim jezdzil i zrobilem nim okolo 9 tys km i oleju nic nie ubywa. Jestem bardzo zadowolony z tego autka i teraz korci mnie Sigma 24V. Tylko zastanawiam sie czy warto zmieniac bo tutaj juz wiem co mam. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego cudownega auta.

witam , mi na 24 wentylkach też tyle pali ok.12 pb/100km miasto. :mrgreen: ale mam fabrycznie 151kw + 2 strumienice na wydechu.a auto też jest pół roczku w polsce toteż nie jest jeszcze powybijane.no i nie będzie bo ja lubie piescić swoje zabawki.jedno jest pewne w moim MIASTECZKU I OKOLICY DO 70 KM.SIGMUSIE MAM TYLKO JA /CHYBA/ :finga: ludzie zastanawiają sie co to jest za auto...a ja mam frajdę z jazdy .a jeżeli chcesz zmienić auto to czy warto?no jeżeli mało ci mocy to dodaj jakiś chip ja bym nie zmieniał bo skąd wiesz co ci sie trafi ...pozdro

lukasz12 
Mitsumaniak
prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-06-2007, 22:30   

mikun81 napisał/a:
Witam. Mi moja Sigma w miescie pali okolo 12 litrow przy normalnej jezdzie. Fakt ze jest to jednostka 12V i w manualu ale jestem zadowolony za spalania. Myslalem ze bedzie gorzej... Ogolnie autko sprowadzilem pol roku temu z Niemiec od pierwszego wlasciciela z przebiegiem 118tys. Wymienilem olej na full syntetyk bo wczesniej na takim jezdzil i zrobilem nim okolo 9 tys km i oleju nic nie ubywa. Jestem bardzo zadowolony z tego autka i teraz korci mnie Sigma 24V. Tylko zastanawiam sie czy warto zmieniac bo tutaj juz wiem co mam. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego cudownega auta.

Jeśli już to chyba tylko na 24V manual. 24V automat ma podobne osiągi jak 12V manualna tyle że trochę wygodniej :-)

Odpowiedz do tematu