|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czyżby uszczelka pod głowica ? :( |
Autor |
Wiadomość |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 24-06-2007, 21:47
|
|
|
mikun81 napisał/a: | Witam. Mi moja Sigma w miescie pali okolo 12 litrow przy normalnej jezdzie. Fakt ze jest to jednostka 12V i w manualu ale jestem zadowolony za spalania. Myslalem ze bedzie gorzej... Ogolnie autko sprowadzilem pol roku temu z Niemiec od pierwszego wlasciciela z przebiegiem 118tys. Wymienilem olej na full syntetyk bo wczesniej na takim jezdzil i zrobilem nim okolo 9 tys km i oleju nic nie ubywa. Jestem bardzo zadowolony z tego autka i teraz korci mnie Sigma 24V. Tylko zastanawiam sie czy warto zmieniac bo tutaj juz wiem co mam. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego cudownega auta. |
witam , mi na 24 wentylkach też tyle pali ok.12 pb/100km miasto. ale mam fabrycznie 151kw + 2 strumienice na wydechu.a auto też jest pół roczku w polsce toteż nie jest jeszcze powybijane.no i nie będzie bo ja lubie piescić swoje zabawki.jedno jest pewne w moim MIASTECZKU I OKOLICY DO 70 KM.SIGMUSIE MAM TYLKO JA /CHYBA/ ludzie zastanawiają sie co to jest za auto...a ja mam frajdę z jazdy .a jeżeli chcesz zmienić auto to czy warto?no jeżeli mało ci mocy to dodaj jakiś chip ja bym nie zmieniał bo skąd wiesz co ci sie trafi ...pozdro |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 24-06-2007, 22:30
|
|
|
mikun81 napisał/a: | Witam. Mi moja Sigma w miescie pali okolo 12 litrow przy normalnej jezdzie. Fakt ze jest to jednostka 12V i w manualu ale jestem zadowolony za spalania. Myslalem ze bedzie gorzej... Ogolnie autko sprowadzilem pol roku temu z Niemiec od pierwszego wlasciciela z przebiegiem 118tys. Wymienilem olej na full syntetyk bo wczesniej na takim jezdzil i zrobilem nim okolo 9 tys km i oleju nic nie ubywa. Jestem bardzo zadowolony z tego autka i teraz korci mnie Sigma 24V. Tylko zastanawiam sie czy warto zmieniac bo tutaj juz wiem co mam. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego cudownega auta. |
Jeśli już to chyba tylko na 24V manual. 24V automat ma podobne osiągi jak 12V manualna tyle że trochę wygodniej |
|
|
|
 |
|
|