Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
WAŻNE!!!! Zaginęły dwa aparaty Olympus na zlocie
Autor Wiadomość
arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-09-2007, 16:10   

Firebee napisał/a:
mam oryginal maila moze wyslac go do allegro z prosba o udostepnienie danych?

Szkoda Twojego czasu, poswiec go lepiej na wyslanie faxu ;>

Allegro oleje Cie zanim Twojego maila zdazy przeczytac ktos, kto bylby wladny wydac decyzje o udostepnieniu danych. Aby rozpoczac droge uzyskiwania danych trzeba zglosic sprawe na Policje.

gregsyl
[Usunięty]

Wysłany: 13-09-2007, 18:01   

Cześć tu Sylwia. Rozmawiałam z jednym kolegą który jest w policji i powiedział ze łatwo jest kogoś takiego znałeżć nawet jeśli zrobił sobie żart. Tylko ze to trzeba byłoby zgłosić w komendzie policji tam gdzie doszło do tej kradzieży a potem cała lawina rusza dalej. Bo jeśli synek się odezwał i na dodatek przyznał to dojdą do niego przez policję internetową i pasowałoby udostępnić im maila od tego gostka. Z tego co mi mówił to wiele mają spraw odnośnie allegro więc portał udostępnia im dane do każdej sprawy. Może i byłoby co z tego tylko nie wiadomo jak to długo będzie trwać. Myślę ze jak to ruszy to synek odda byleby uniknąć samego obciachu. Pozdrawiam i mam nadzieję że TRAWOR76 odzyska co jego.

maxwell61 
Mitsumaniak
(****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Wysłany: 13-09-2007, 21:21   

a może3 cierpliwie poczekac az cos wystawi na allegro, dokonać zakupu i wówczas adres sam sie wyświetli...pozdrawiam

Jurop
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2007, 14:02   

Witam wime że odgrzewam kotleta ale domyślam się że sprawa jest nadal aktualna Firebee jak możesz to zamieść na forum kopię tego maila od tego gościa bo jeśli tam jest numer IP tego gostkja a wtedy z adresem może niebyć problemu ponieważ poracuję w jednej z największych firm internetowych działających na tereneie Rybnika i bardzo możliwe że gościu może być naszym klientem. Sprawdzałem i mamy dwóch klientów o takim nazwisku i w dodatku jeden z tych gości jest z osiedla na którym wiem że są conajmniej 3 miśki

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 10-03-2008, 09:21   

CYTAT KOLEGI PO Pół ROKU:

witam dzisiaj znalazłem na necie mój nick, kiedyś ci napisałem , dokładnie chyba przez wakacje, chodziło o te apatyt, które ci tam zaginęły czy coś takiego. hehe ja nie miałem z tym nic wspólnego żeby było jasne, to był żart w twoją stronę, bo śmiesznie wyglądał od ciebie e-mail do użytkowników mitsubishi.com wiec zrobiłem ci taki żart, ja niczego nie ukradłem, nawet nigdy nie byłem w tej miejscowości gdzie był ten wasz zlot. Sorki za nieporozumienie. Mama nadzieje że sie nie gniewasz. To był porostu głupi żart, jeszcze raz sorki. Pozdrawiam

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 10-03-2008, 10:08   

Debil ?

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2008, 11:36   

Albo idiota albo zaczyna trząść portkami. Nie wiem też, co ma do tego mitsubishi.com? W następnym mailu za pół roku gotów napisać, że nigdy nie jeździł Miśkiem, a maila od Firka dostał wskutek błędu serwera. Dziwna sprawa...

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 10-03-2008, 11:49   

podał bym nicka, ale nick i tak niewazny, bo zarejestrowal sie na forum wczoraj, wiec pewnie zmienil go...

gigant87 
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Wysłany: 10-03-2008, 11:51   

ta wiadomość od neigo wskazuje na to, że pamięta o tym i że trzęsie portkami...
tylko czy pamiętałby o głupim żarcie? zależy od psychiki i wieku...

Obecnie: F34

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Wysłany: 10-03-2008, 12:28   

Firebee, odpisz mu że za późno, bo sprawa trafiła już do prokuratury i nie masz wpływu na jej przebieg. To też taki mały żarcik z naszej strony :mrgreen:

maxwell61 
Mitsumaniak
(****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Wysłany: 10-03-2008, 13:39   

cns80 napisał/a:
Firebee, odpisz mu że za późno, bo sprawa trafiła już do prokuratury i nie masz wpływu na jej przebieg. To też taki mały żarcik z naszej strony
taka wiadomośc cns80, trzeba było wysłać do Firka na PW :doubt:

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Wysłany: 10-03-2008, 13:46   

Myślisz że ten dowcipniś to czyta ??? To faktycznie mogłem tak zrobić :oops:

TRAWOR76 
Mitsumaniak
DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Wysłany: 10-03-2008, 18:27   

Naprawde idiota, ale chyba zaczyna faktycznie trząść portkami...bo i ma powody..ja jestem pamiętliwy ...nawet gdyby to był żart...chociaż tego nie przyjmuję do wiadomości.
Swoją drogą koleś napisał mi maila po pierwszym swoim wygłupie " jak piłes przy ognisku to nie pytaj teraz o aparaty"...skąd to wiedział? Według mnie był na zlocie...

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2008, 19:01   

TRAWOR76 napisał/a:
skąd to wiedział? Według mnie był na zlocie...
No to puzzle zaczynają układać się w jakiś obrazek...

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 10-03-2008, 22:17   

Szkoda, że aparaty sie nie znalazły.
Ja Rok juz jezdze z Klubem honda slask i nic jeszcze nikomu sie nie zgubilo ( no chyba że piwo :) )
Na zlotach mamy Samochody otwarte a nawet jak trzeba pzreparkowac samochód a kierowcy się nie chce, to rzuca komuś kluczyki.
W razie czego nie mam daleko do Rybnika :D

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

Odpowiedz do tematu