Przesunięty przez: Gene 28-01-2009, 11:21 |
Hands free |
Autor |
Wiadomość |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-04-2009, 13:29
|
|
|
Woo napisał/a: | Po jakieś minucie jest "bip" i wraca radio... | tak się dzieje jeżeli nie ma np. połączenia z bluetooth z Twoim telefonem albo też numer, na który dzwonisz jest zajęty, nikt nie odbiera, itp. Powtórz operację patrząc na wyświetlacz telefonu. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
Woo
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse GSX | Outlander II
|
Wysłany: 01-04-2009, 14:26
|
|
|
rezon napisał/a: | Woo napisał/a: | Po jakieś minucie jest "bip" i wraca radio... | tak się dzieje jeżeli nie ma np. połączenia z bluetooth z Twoim telefonem albo też numer, na który dzwonisz jest zajęty, nikt nie odbiera, itp. Powtórz operację patrząc na wyświetlacz telefonu. |
Hmm... dziwne. Połączenie teoretycznie jest, bo inaczej kobietka mówi, że telefon jest niedostępny. Na telefonie mam "zapięty" znaczek bluetooth oraz ikonke samochodziku. Nie ma natomiast żadnych oznak wybierania numeru. W głośnikach cisza. Jak dzwonie z telefonu to jest ok. Jak odbieram na hands free też jest ok, tylko z niego dzwonić nie mogę. |
_________________ Pozdrawiam,
Woo |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
|
Wysłany: 01-04-2009, 15:33
|
|
|
Woo napisał/a: | Nie ma natomiast żadnych oznak wybierania numeru | czyli wina Hands free, które z jakiegoś powodu nie wysyła komendy do telefonu albo też telefon tego polecenia nie rozpoznaje i nie realizuje połączenia. Spróbuj jeszcze z innym typem telefonu, jak będzie tak samo to reklamacja hands free. |
|
|
|
 |
jmgmotocykle
Forumowicz marcin78
Auto: outlander 2.2 156ps
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 353 Skąd: oleśnica
|
Wysłany: 01-04-2009, 23:05
|
|
|
miałem jakis czas temu nokię (niepamietam modelu bo nie interesuję sie tym) ale też nie mogłem nawiązać połączenia - od 3 m-cy mam inny aparat i wszystko gra - może problem jest w twoim aparacie telefonicznym...wybierania numeru nie słychać!!!! dopiero jak ktoś odbierze to np. wyciszy muzyke... |
_________________ Proste są dla szybkich aut, zakręty - dla szybkich kierowców |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 01-04-2009, 23:26
|
|
|
jmgmotocykle napisał/a: | wybierania numeru nie słychać!!!! | Nie jestem pewien.
Jeżeli dzwoniłeś przez funkcję "redial" to chyba słychać wybieranie, a już na pewno słychać sygnał oczekiwania na połączenie. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
|
Wysłany: 01-04-2009, 23:53
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | słychać sygnał oczekiwania na połączenie | na stacjonarne. Na komórki nie - nie wiem dlaczego |
|
|
|
 |
koniu12
Forumowicz
Auto: Outek 2.2
|
Wysłany: 09-04-2009, 08:51
|
|
|
Z zagranicznego forum dowiedzialem sie, ze Mitsu posiada nowe moduly BT i wymienia je na gwarancji. Niestety nie jest to czynnosc automatyczna, trzeba te wade zglosic, wtedy dopiero bedzie wymiana modulu. |
|
|
|
 |
Woo
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse GSX | Outlander II
|
Wysłany: 15-04-2009, 11:55
|
|
|
koniu12 napisał/a: | Z zagranicznego forum dowiedzialem sie, ze Mitsu posiada nowe moduly BT i wymienia je na gwarancji. Niestety nie jest to czynnosc automatyczna, trzeba te wade zglosic, wtedy dopiero bedzie wymiana modulu. |
No właśnie sprawdziłem na innym telefonie, też Nokia, ale starsza. Na innym wszystko działa bez zarzutu. Spróbuje w serwisie ten problem zgłosić, ale jak znam życie to podłączą inny telefon i powiedzą, że przecież wszystko działa... |
_________________ Pozdrawiam,
Woo |
|
|
|
 |
clahaux
Nowy Forumowicz

Auto: Intense+ 2.0 DiD 2008
|
Wysłany: 14-05-2009, 15:54
|
|
|
Po wielu problemach z wymową "two" poddałem się i przełączyłem na jęz. francuski.
Dodałem do książki adresowej kilka kontaktów i zmieniłem język na angielski.
I co się okazało? .... kontakty zniknęły. Przełączyłem się znów na francuski i kontakty są. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 14-05-2009, 16:10
|
|
|
Zgadza się, bo każdy język ma swoją książkę numerów. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|