|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 19:57 |
OUTLANDER 2.0T - HAMULCE !!! pomozcie please |
Autor |
Wiadomość |
MadziaQ..
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-05-2015, 20:03
|
|
|
Właśnie klocki czasami mi piszczą ale pierwszy raz było takie huczenie- buczenie... klocki i tak długo nie posłużą bo jest ich mniej niż połowa więc będę za jakiś czas pewnie wymieniać, jednak zastanawiam się czy to tylko klocki bo to huczenie było przerażające... czasami też jak hamuję i auto już stanie to też coś tak jakby puknie czy stuknie z przodu ale mam też tak w innym aucie z napędem 4x4 i wydaję mi się że to po prostu tak już mają te auta. Chociaż teraz zaczęłam zastanawiać się czy to też może mieć wpływ. |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 25-05-2015, 21:17
|
|
|
Ja miałem taki odgłos z tyłu jak mi się klocek skończył i tarł metal o metal. Oczywiście u mnie odgłos był przerażająco głośny i przenosił się przez karoserię, ale mniej więcej charakter odgłosu przypominał Twój opis. |
|
|
|
 |
|
|