|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:43 |
Pajero IV 3.2 - tuning silnika |
Autor |
Wiadomość |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 18:52
|
|
|
Videlec napisał/a: | i przestan czytac auto-swiat |
OK
|
|
|
|
 |
Videlec [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 20:34
|
|
|
|
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2008, 19:53
|
|
|
Tylko podejdzmy realnie... czy ktos kto kupuje P4 bedzie taplal sie w blocie ? |
|
|
|
 |
focus77 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2008, 11:35
|
|
|
Witam wszystkich.
Wracając do tematu, jw1900 możesz zapytać tutaj http://www.vtech.pl/.
Bardzo profesjonalne podejście do klienta i samochodu, mam w swoim P3 moduł zakładany właśnie w tej firmie, w Krakowie.
Moje Pajero też ma automat, jeżdżę z tym modułem już pół roku i jak do tej pory wszystko działa (oby jak najdłużej ).
Poprawa osiągów jest odczuwalna, wyprzedzanie jest bardziej komfortowe ale nie myśl że ze swojego P4 zrobisz bolid wyścigowy
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
jw1900
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2008, 08:53
|
|
|
Witam,
dziekuje za wszystkie posty i informacje. Wlasnie wrocilem z Zakopca i na razie odpuszczam kombinacje tuningowe (choc nadal bede sledzil ewentualne kolejne posty na ten temat).
Powoli przyzwyczailem sie juz zdaje sie do wyprzedzania (po przesiadce ze zwyklej osobowki), za to juz mialem okazje odczuc satysfakcje, kiedy w Nowym Targu na podbazarowym parkingowym blocku zalepilo sie kilka osobowek, ja tez ugrzazlem tylem, ale po podpieciu przodu zwawo ruszylem dalej
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
|
|