Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
pmóżcie wybrać
Autor Wiadomość
Cezarito 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 SB '09
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-05-2009, 18:27   

Wyobraź sobie siebie w Maździe i wyobraź sobie siebie w Lancerze. Który widok bardziej za Tobą przemawia ? To będzie auto dla Ciebie...

ruda 
Nowy Forumowicz

Auto: pomieszanie z poplątaniem!!
Wysłany: 18-05-2009, 19:39   

sla napisał/a:
A nie myślałaś o czymś takim http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C7811610?
Teraz to naprawdę można w samochodach przebierać.

Saab? Prawdę mówiąc nie myślałam. Poza tym popatrz na cenę i warunki. Tylko dla firmy lub w leasing. Więc odpadam. Ale nie omieszkam wybrać się do salonu, skoro tak podpowiadasz. Kupno samochodu zajmie mi chyba miesiąc ;-)
Znajomy podpowiada bmw :D oczywiście używane ;-)

gzesiolek 
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Wysłany: 18-05-2009, 19:45   

ruda napisał/a:
sla napisał/a:
A nie myślałaś o czymś takim http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C7811610?
Teraz to naprawdę można w samochodach przebierać.

Saab? Prawdę mówiąc nie myślałam. Poza tym popatrz na cenę i warunki. Tylko dla firmy lub w leasing. Więc odpadam. Ale nie omieszkam wybrać się do salonu, skoro tak podpowiadasz. Kupno samochodu zajmie mi chyba miesiąc ;-)
Znajomy podpowiada bmw :D oczywiście używane ;-)

Uwazajcie na napalanie sie na te oferty... bo ta cena brutto to przy odliczeniu calosci VAT ;)

a co do BMW, super auta, ale to juz klasa cenowa min. 2x Lancer... ;)
a ja np. chcialem nowe autko...

niech wiecej ludzi kupuje te fajne autka to przestana mi sie wreszcie kojarzyc z dresikami i najwiekszymi kraksami na drogach...

ruda 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 18-05-2009, 19:58   

a co do BMW, super auta, ale to juz klasa cenowa min. 2x Lancer... ;)
a ja np. chcialem nowe autko...

Nowe tak, ale dzisiaj pan mi zaproponował roczną 1,4 tys przebiegu za 76 tysiecy. Piękne autko, pojeździłam, tyle że ja jestem kawał baby i jakoś tam się czułam ciasnawo. A może to kwestia przyzwyczajenia.
Prawdę mówiąc sądziłam, że będzie rachu-ciachu i kupię nowe autko, ale coś mi się wydaje, że jeeeszcze trochę mi zejdzie ;-)

spowiednik 
Forumowicz

Auto: Lancer SB Invite 1.8
Wysłany: 18-05-2009, 20:33   

Saabem się świetnie jeździ, zwłaszcza 95. Wiedziałem za co płacą posiadacze, gdy siedziałem za kółkiem jak panicz.
Teraz kubeł wody na łeb:
- mało to nie spali na pewno
- pojedziesz do ASO to poznasz pełną potęgę Ciemnej Strony Mocy (dowiesz się ile kosztuje sam wjazd na kanał bez robienia czegokolwiek)
- byle duperel kosztuje dość pokaźne kwoty

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 18-05-2009, 22:21   

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7777548
lub piękny samochodzik dla kobiety http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C7752439. Niektórzy mówią że wolą pchać samochody tej marki niż jeździć jakimikolwiek innymi

filippoz 
Mitsumaniak
The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 18-05-2009, 22:49   

mito za 70k @_@, widze że cenowo wylądowali w klasie premium, kupiłbym Volvo :D ale XC90 :)

mazin 
Mitsumaniak
102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Wysłany: 19-05-2009, 00:21   

sla napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7777548
lub piękny samochodzik dla kobiety http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C7752439. Niektórzy mówią że wolą pchać samochody tej marki niż jeździć jakimikolwiek innymi

Kurczę, ta alfa dla kobiety - jak marzenie :-)
Kupię żonie, jak tylko spłacę lancera :-)
Troche mi się gryzie alfa i diesel, ale jeśli to nowoczesny silnik i bez turbodziury, to wziąłbym...
Gdybym był dziewczyną albo trochę młodszym i chudszym kawalerem, to z pewnością zastanawiałbym się nad czymś takim:
http://allegro.pl/item633...008r_150km.html

ruda 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-05-2009, 00:34   

Hmmm....fiesta....ładna.....tylko problem polega na tym,że ja mam 190cm :D i w takim autku kolanami wybiję sobie zęby. W focusie jest ciasnawo, nie mówiąc o fieście ;-) przytłaczający jest dla mnie też civic czy bravo. Nie mówię już o tym, że za mną nie można usiąść, ale mnie samej jest jakoś niewygodnie, bo głowę mam przy suficie. No ale właśnie lancer, czy mazda 3, czy bmw 1 jakoś w tym wszystkim wypadają dobrze :-) więc teraz tylko baba musi podjąć decyzję ;-)

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 19-05-2009, 00:39   

ruda napisał/a:
tylko problem polega na tym,że ja mam 190cm i w takim autku kolanami wybiję sobie zęby

moze jakas S-klasa Mercedesa w wersji Long w takim razie :)
Pozdroo

mazin 
Mitsumaniak
102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Wysłany: 19-05-2009, 00:41   

ruda napisał/a:
Hmmm....fiesta....ładna.....tylko problem polega na tym,że ja mam 190cm :D i w takim autku kolanami wybiję sobie zęby. W focusie jest ciasnawo, nie mówiąc o fieście ;-) przytłaczający jest dla mnie też civic czy bravo. Nie mówię już o tym, że za mną nie można usiąść, ale mnie samej jest jakoś niewygodnie, bo głowę mam przy suficie. No ale właśnie lancer, czy mazda 3, czy bmw 1 jakoś w tym wszystkim wypadają dobrze :-) więc teraz tylko baba musi podjąć decyzję ;-)

Aaa, no to skoro jesteś koszykarką, to bierz lancera :-) I tak wygląda najlepiej :- ) Tylko weź jakiś babski kolor - czerwony albo błękitny - babski, bo takie kolory moim córkom najbardziej się podobały :-) A przy takim wzroście bez problemu zmieścisz się w lancelocie. Mam wprawdzie znajoma, co przy podobnym wzroście śmiga tico, ale nie sądzę, żeby było jej tam wygodnie :-)

Pawcho 
Forumowicz
Pawcho

Auto: Lancer 1.8 SB Intense
Wysłany: 19-05-2009, 08:44   

Przeczytaj sobie wczorajsze wydanie Auto świata jest artykulik o Maździe 3/ nowej/ , wyposażenie, ceny od....Wstępnie wygląda, że jest ona sporo droższa od miśka. najtańsza od 63 tys. ale średnio wyposażona i silnik chyba 106km.Poza tym ten przód jakiś taki żabiasty :biggrin:

gzesiolek 
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Wysłany: 19-05-2009, 09:43   

ruda napisał/a:
Nowe tak, ale dzisiaj pan mi zaproponował roczną 1,4 tys przebiegu za 76 tysiecy. Piękne autko

1-nke sam chcialem, ale to autko dwuosobowe, bo z tylu dorosla osoba duzej niz 1h nie usiedzi z kolanami w siedzeniu... wiecej miejsca mialem w staruszce Civic 5D VI gen niz w tej beemwicy (sam do konusow nie naleze choc to tylko 188cm)
a niestety 3jeczka to juz 2x Lancer ;)
a nad jakims minivankiem sie nie zastanawialas? w stylu podniesionego kompakta jak Corolla Verso itp.?

filippoz 
Mitsumaniak
The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 19-05-2009, 09:47   

mazin napisał/a:
Aaa, no to skoro jesteś koszykarką
o tym samym pomyślałem :mrgreen:

Pawcho napisał/a:
Przeczytaj sobie wczorajsze wydanie Auto świata jest artykulik
potwierdzam, wygląd kwestia gustu, mi się nawet całkiem podoba ale jak kolega zwrócił już uwagę ma wyższe ceny, ciut ale zawsze :)

Ja mam 190cm i mi w lancerku wygodnie, jakby była regulacja kierownicy w poziomie byłbym w 7 niebie :)

Lancerek SB w kolorze niebieskim i lekko przydymione szybki z tyłu ... 8) :twisted:

ruda 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-05-2009, 18:24   

Teraz, skoro już wiemy ile kto ma wzrostu, możemy skupić się na autach :D
Jechałam lancerem i siedziało się całkiem wygodnie. Kolor upatrzyłam sobie przy pierwszej wizycie w salonie i faktycznie wybrałam kolor babski :P bo niebieski. Tyle że ciągle nie zdecydowałam się co mam kupić. Mazdą jeszcze nie jechałam, ale siedziałam no i jednak przestrzeni tam jest mniej. Wkurzają mnie te rozbudowane panele z radiem i wszystkimi pokrętłami, bo nie można sobie kiwać prawą nogą w czasie jazdy ;-)
Nowe bmw 3 to faktycznie 2 lancerki. No ale może jakiś używany...
Dzięki za wszystkie rady i dobre chęci. Jeśli zakupię miśka, to oczywiście nie omieszkam Was o tym poinformować. Ale skoro nie zostałam jeszcze jego właścicielką, a tylko wielbicielką, to już Wam nie zawracam głowy ;-)
Pozdrawiam!
Ruda

Odpowiedz do tematu