|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Na jaki kolor przemalować swojego Colcika? |
Na jaki kolor przemalować swojego Colcika? |
Srebrny |
|
42% |
[ 3 ] |
Czarno-srebrny |
|
28% |
[ 2 ] |
Czarno-niebieski |
|
0% |
[ 0 ] |
Czarno-czerwony |
|
28% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 7 |
Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
TeasyM
Mitsumaniak Red Mitsu Bad Ass
Auto: Mitsubishi Colt '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2009, 22:41
|
|
|
Niech mnie kule biją co za kolory. Szczególnie Irish Purple.
Zachęcam co odpalenia strony, wejścia na dany kolor, po czym naciskamy lupkę i cieszymy oko odbijającymi się w tle widokami - sądzę, że chatka, Pan pijący z kubka, ah nie robiący zdjęcie i jeszcze kilka osób - czadzior maxior |
_________________ Zbieram punkty do baby za kierownicą ;P |
|
|
|
 |
mead
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 '96
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 198 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 09-09-2009, 09:03
|
|
|
Kondzio_czdz napisał/a: | Ale domyślam się, że za sam lakier trochę wyłożyłeś... |
Na szczescie koszty poniosl wczesniejszy wlasciciel, na nieszczescie odebral tak zrobiony od lakiernika. Ja gdybym go malowal na pewno nie zaplacilbym lakiernikowi za taka fuszerke. Z tego co sie orientowalem to koszt takiego lakieru waha sie od 500 do 1000zl za litr, no i trzeba znalezc dobrego magika ktory bedzie potrafil go polozyc. Szkoda ze ten ktory malowal mojego nie byl takim magikiem :/
mkm dzieki za stronke, moze wreszcie namierze jaki mam kolor ;p |
|
|
 |
|
|