Sylwester w górach lub mini zlot zimą |
Autor |
Wiadomość |
misiek-misiek
Mitsumaniak Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-09-2009, 20:43
|
|
|
Cytat: | Ceny które są w waszych ofertach czyli jakieś 500 za os za 4 dni to jak dla Nas jest to duzo za dużo |
dla nas też
nie uśmiecha mi się wydać tysiora za 4 dni, tym bardziej, że muszę mocno oszczędzać |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2009, 23:07
|
|
|
misiek-misiek napisał/a: | jakieś 500 za os za 4 |
Ale taniej to chyba tylko w Erze.......bo tu wychodzi jakieś 125PLN /os.....więc szału nie ma, w szczególności że i termin ku temu (sylwek). Choć ja osobiście to pewnie Sylwka za te pieniądze to w domciu spędzę i wolne na kamieńsku..... |
|
|
|
 |
kizia-mizia
Mitsumaniak

Auto: MSS
|
Wysłany: 11-09-2009, 10:04
|
|
|
A może by iść tropem pamara.... sylwka zrobić w tej knajpie co kiedyś forest pisał o niej. Znajduje się gdzieś w jego okolicach i proponował ją na spoty, żarełko za jakieś 45 złoty było chyba i można było swój alko zabrać, na jakiejś sali czy coś takiego. A wypad na narty na weekend zawsze sobie możemy grupą zrobić. I poza sezonem sylwestrowym i świątecznym faktycznie taniej nas to wyniesie. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2009, 11:05
|
|
|
kizia-mizia napisał/a: | żarełko za jakieś 45 złoty było chyba i można było swój alko zabrać, na jakiejś sali czy coś takiego. |
Dokładnie. A i parking panie obiecała nam dogadać co by był zamknięty.
Tylko że w cenie 45zł był jeden posiłek składający się z 2 dań i przystawki, oraz ciasto i napoje. Myślę ze sylwester wyniesie więcej......tak w okolicy 90PLN (ale to tylko moje spekulacje).... |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2009, 16:36
|
|
|
fajny pomysl ale ze rozwodze sie z zona nie bede mial duzego budzetu na sylwka wiec wyjazd w gory odpada na miejscu jeszcze cos wyskrobie |
|
|
|
 |
Dynamind
Mitsumaniak Dynamind
Auto: Mitsubishi Colt 1.3 2000 Jazz
|
Wysłany: 16-10-2009, 09:58 sylwester w górach
|
|
|
.. pomysł super.
Wstępnie byłabym zainteresowana, ciekawe jakie propozycje będą do rozważenia i jakie koszty wejdą w rachubę.
Ale jak najbardziej za ...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kizia-mizia
Mitsumaniak

|
Wysłany: 19-10-2009, 11:43
|
|
|
Tylko szkoda, że temat pewnie umrze śmiercią naturalną.
Forest_Taft napisał/a: | Tylko że w cenie 45zł był jeden posiłek składający się z 2 dań i przystawki, oraz ciasto i napoje. Myślę ze sylwester wyniesie więcej......tak w okolicy 90PLN (ale to tylko moje spekulacje).... |
Wiem Andrzejku. I mała prośba - taka osobista ode mnie. Jak będziesz miał chwilkę czasu wolnego i chęci - oczywiście - to podskocz w to miejsce i zorientuj się w temacie? Ja bym to chętnie sama zrobiła ale niestety za daleko...
W ciągu wieczora od 3 do 4 ciepłych posiłków + zimna płyta, napoje a coś mocniejszego możemy sami dostarczyć. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2009, 14:51
|
|
|
Podskoczę. Tylko potrzebuję pare informacji jak np mniej więcej ilość osób itp.... |
|
|
|
 |
kizia-mizia
Mitsumaniak

|
Wysłany: 20-10-2009, 12:36
|
|
|
No to może niech się wpiszą chętni. Tak tylko orientacyjnie oczywiście-bez większych deklaracji. Kto byłby na coś takiego chętny.
1. kizia i misiek
I jak mają jakąś stronę internetową albo jakieś fotki byś zrobił i zapodał, co byśmy na lokal okiem rzucili |
|
|
|
 |
Jassmina
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3
|
Wysłany: 20-10-2009, 12:46
|
|
|
1. kizia i misiek
2. Jaśka, Trawor i Gacek (o ile można się doczepić) właśnie planowaliśmy sylwka w górach, a tu widzę TAKA piękna wizja Mitsumaniakowego Sylwestra, mówię no nieee! Nie może nas tam zabraknąć!!! |
_________________ Nasze Wariaty : Colt CJ0 1.3 "Bonifacy", Galant EA5W
 |
|
|
|
 |
misiek-misiek
Mitsumaniak Kawosz :)

Auto: MSS; N16
|
Wysłany: 20-10-2009, 12:49
|
|
|
Jassmina napisał/a: | TAKA piękna wizja Mitsumaniakowego Sylwestra, mówię no nieee! Nie może nas tam zabraknąć!!! |
IDŹ NA CAŁOŚĆ
Zapraszamy uprzejmie
mam nadzieję będzie kawa |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2009, 19:14
|
|
|
misiek-misiek napisał/a: |
mam nadzieję będzie kawa |
Ja tez mam nadzieję...
Jassmina napisał/a: | Nie może nas tam zabraknąć!!! |
No pewnie że tak..... |
|
|
|
 |
Blondi
Mitsumaniak admin Morfiego ;P

Auto: srebrna strzała :)
|
Wysłany: 20-10-2009, 22:34
|
|
|
Misiaki Łodziaki to na jakiej lokalizacji w końcu stanęło?? |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2009, 14:51
|
|
|
Blondi....są różne opcje. Ale jako że temat uarł śmiercią naturalną, my szukmy na własną rękę i na miejscu. Jak na razie jest opcja że w Pabianicach w lokalu. |
|
|
|
 |
kizia-mizia
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-11-2009, 09:39
|
|
|
no i co z tym sylwkiem. robimy coś czy nie? pora już późna się pomału robi i się może okazać, że obudzimy się z ręką w nocniku. nic się nie załatwi. |
|
|
|
 |
|