Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester w górach lub mini zlot zimą
Autor Wiadomość
misiek-misiek 
Mitsumaniak
Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-09-2009, 20:43   

Cytat:
Ceny które są w waszych ofertach czyli jakieś 500 za os za 4 dni to jak dla Nas jest to duzo za dużo :(

dla nas też :(
nie uśmiecha mi się wydać tysiora za 4 dni, tym bardziej, że muszę mocno oszczędzać

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2009, 23:07   

misiek-misiek napisał/a:
jakieś 500 za os za 4

Ale taniej to chyba tylko w Erze.......bo tu wychodzi jakieś 125PLN /os.....więc szału nie ma, w szczególności że i termin ku temu (sylwek). Choć ja osobiście to pewnie Sylwka za te pieniądze to w domciu spędzę i wolne na kamieńsku.....

kizia-mizia 
Mitsumaniak

Auto: MSS
Wysłany: 11-09-2009, 10:04   

A może by iść tropem pamara.... sylwka zrobić w tej knajpie co kiedyś forest pisał o niej. Znajduje się gdzieś w jego okolicach i proponował ją na spoty, żarełko za jakieś 45 złoty było chyba i można było swój alko zabrać, na jakiejś sali czy coś takiego. A wypad na narty na weekend zawsze sobie możemy grupą zrobić. I :P poza sezonem sylwestrowym i świątecznym faktycznie taniej nas to wyniesie.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2009, 11:05   

kizia-mizia napisał/a:
żarełko za jakieś 45 złoty było chyba i można było swój alko zabrać, na jakiejś sali czy coś takiego.

Dokładnie. A i parking panie obiecała nam dogadać co by był zamknięty.

Tylko że w cenie 45zł był jeden posiłek składający się z 2 dań i przystawki, oraz ciasto i napoje. Myślę ze sylwester wyniesie więcej......tak w okolicy 90PLN (ale to tylko moje spekulacje)....

grabsio
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2009, 16:36   

fajny pomysl ale ze rozwodze sie z zona nie bede mial duzego budzetu na sylwka wiec wyjazd w gory odpada na miejscu jeszcze cos wyskrobie

Dynamind 
Mitsumaniak
Dynamind

Auto: Mitsubishi Colt 1.3 2000 Jazz
Wysłany: 16-10-2009, 09:58   sylwester w górach

.. pomysł super.
Wstępnie byłabym zainteresowana, ciekawe jakie propozycje będą do rozważenia i jakie koszty wejdą w rachubę.
Ale jak najbardziej za ...
Pozdrawiam :)

kizia-mizia 
Mitsumaniak

Wysłany: 19-10-2009, 11:43   

Tylko szkoda, że temat pewnie umrze śmiercią naturalną.

Forest_Taft napisał/a:
Tylko że w cenie 45zł był jeden posiłek składający się z 2 dań i przystawki, oraz ciasto i napoje. Myślę ze sylwester wyniesie więcej......tak w okolicy 90PLN (ale to tylko moje spekulacje)....

Wiem Andrzejku. I mała prośba - taka osobista ode mnie. Jak będziesz miał chwilkę czasu wolnego i chęci - oczywiście - to podskocz w to miejsce i zorientuj się w temacie? :P Ja bym to chętnie sama zrobiła ale niestety za daleko... :lol:

W ciągu wieczora od 3 do 4 ciepłych posiłków + zimna płyta, napoje a coś mocniejszego możemy sami dostarczyć.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2009, 14:51   

Podskoczę. Tylko potrzebuję pare informacji jak np mniej więcej ilość osób itp....

kizia-mizia 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-10-2009, 12:36   

No to może niech się wpiszą chętni. Tak tylko orientacyjnie oczywiście-bez większych deklaracji. Kto byłby na coś takiego chętny.

1. kizia i misiek

I jak mają jakąś stronę internetową albo jakieś fotki byś zrobił i zapodał, co byśmy na lokal okiem rzucili :D

Jassmina 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3
Wysłany: 20-10-2009, 12:46   

1. kizia i misiek
2. Jaśka, Trawor i Gacek (o ile można się doczepić) właśnie planowaliśmy sylwka w górach, a tu widzę TAKA piękna wizja Mitsumaniakowego Sylwestra, mówię no nieee! Nie może nas tam zabraknąć!!!

misiek-misiek 
Mitsumaniak
Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Wysłany: 20-10-2009, 12:49   

Jassmina napisał/a:
TAKA piękna wizja Mitsumaniakowego Sylwestra, mówię no nieee! Nie może nas tam zabraknąć!!!

IDŹ NA CAŁOŚĆ :D :D :D
Zapraszamy uprzejmie :!:

mam nadzieję będzie kawa :P

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2009, 19:14   

misiek-misiek napisał/a:

mam nadzieję będzie kawa :P

Ja tez mam nadzieję...

Jassmina napisał/a:
Nie może nas tam zabraknąć!!!

No pewnie że tak.....

Blondi 
Mitsumaniak
admin Morfiego ;P

Auto: srebrna strzała :)
Wysłany: 20-10-2009, 22:34   

Misiaki Łodziaki to na jakiej lokalizacji w końcu stanęło??

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 21-10-2009, 14:51   

Blondi....są różne opcje. Ale jako że temat uarł śmiercią naturalną, my szukmy na własną rękę i na miejscu. Jak na razie jest opcja że w Pabianicach w lokalu.

kizia-mizia 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-11-2009, 09:39   

no i co z tym sylwkiem. robimy coś czy nie? pora już późna się pomału robi i się może okazać, że obudzimy się z ręką w nocniku. nic się nie załatwi.

Odpowiedz do tematu