|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Lotka GTI |
Autor |
Wiadomość |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 14-11-2009, 10:51
|
|
|
kończymy OT panowie |
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Pomógł: 19 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 3163 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 26-04-2010, 17:07
|
|
|
Pisałem w Naszych Miśkach ale tam mojego tematu chyba nikt nie czyta Chłopaki, problem z lotką jest następujący: urwało mi się środkowe mocowanie i sprawa wygląda tak: w lotce jest dziurka, w którą wchodziła kulka przyklejona (?) albo przykręcona nad szybą - ciężko powiedzieć ale ja tam śruby nie widzę, więc raczej klej. Próbowałem na wcisk nabić lotkę z powrotem na tę kulkę, ale nie daję rady Nie włazi skubana Ktoś ma może podobnie mocowaną i zna dobry sposób na przywrócenie ładu na czarnuchu? |
_________________ Mazda cx5 '15
Dokker 1.6 lpg '13
ex Outlander 2.4 cvt '10
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było. |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 27-04-2010, 11:51
|
|
|
3 śruby trzymają spoiler, a ta dziurka w lotce służy do przeprowadzenia kabla jeśli jest stop. Odkręć lotkę i zakładaj równo od nowa |
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 766 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 27-04-2010, 12:42
|
|
|
Kulka ? Może ta kulka to część śruby, lotka Ci pękła i odeszła, a pierwotnie ta kulka siedziała w lotce...
A jeśli rzeczywiście tam śruby nie ma to pewnie lotka siedziała sobie na klej, a kulka może być przyspawana ? |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
|
|