|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Opony na zimę |
Autor |
Wiadomość |
voy
Forumowicz
Auto: Pajero III, 3,2 DiD 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2010, 13:35
|
|
|
To juz nie robią SJ6? A na stronie Dunlopa ciągle są. Te Bridgestony nie są przypadkiem typowo szosowe? Ja trochę po terenie jeżdżę i chciałbym, żeby gumy dawały radę.
Z tego co tu czytałem to Dunlopy dawały. |
|
|
|
 |
ITR
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 01-12-2010, 21:00
|
|
|
Witam,
Posiadam nowe Scorpiony całoroczne , zrywanie trakcji zdarza się tylko na ruszaniu ze świateł na lodzie ale auto idzie równo do przodu. Od wczoraj wyciągałem trzy auta z zasp bez żadnego wysiłku.Jest to moja pierwsza zima w Pajero i na Scorpionach i chętnie posłucham opini innych użytkowników Scorpionów i innych gumek.
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 01-12-2010, 23:55
|
|
|
ITR napisał/a: | Witam,
Posiadam nowe Scorpiony całoroczne , zrywanie trakcji zdarza się tylko na ruszaniu ze świateł na lodzie ale auto idzie równo do przodu. Od wczoraj wyciągałem trzy auta z zasp bez żadnego wysiłku.Jest to moja pierwsza zima w Pajero i na Scorpionach i chętnie posłucham opini innych użytkowników Scorpionów i innych gumek.
Pozdrowienia |
Ja mam Michelin Alpin ( rocznik 2005 ) bieżnik jeszcze całkiem dobry . Nie mam porównania z innymi ale wg . mnie bardzo dobre . |
|
|
|
 |
rocy72
Nowy Forumowicz

Auto: III 3.2 DID 2001r.
|
Wysłany: 02-12-2010, 11:42
|
|
|
voy napisał/a: | To juz nie robią SJ6? A na stronie Dunlopa ciągle są. Te Bridgestony nie są przypadkiem typowo szosowe? Ja trochę po terenie jeżdżę i chciałbym, żeby gumy dawały radę.
Z tego co tu czytałem to Dunlopy dawały. |
Robią robią Dunlopy SJ6 ja zakupiłem wczoraj DOT2010
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|