Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[3.2 DID] Opony na zimę
Autor Wiadomość
voy 
Forumowicz

Auto: Pajero III, 3,2 DiD 2002
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-11-2010, 13:35   

To juz nie robią SJ6? A na stronie Dunlopa ciągle są. Te Bridgestony nie są przypadkiem typowo szosowe? Ja trochę po terenie jeżdżę i chciałbym, żeby gumy dawały radę.
Z tego co tu czytałem to Dunlopy dawały.

ITR 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero
Wysłany: 01-12-2010, 21:00   

Witam,
Posiadam nowe Scorpiony całoroczne , zrywanie trakcji zdarza się tylko na ruszaniu ze świateł na lodzie ale auto idzie równo do przodu. Od wczoraj wyciągałem trzy auta z zasp bez żadnego wysiłku.Jest to moja pierwsza zima w Pajero i na Scorpionach i chętnie posłucham opini innych użytkowników Scorpionów i innych gumek.
Pozdrowienia

butyński
[Usunięty]

Wysłany: 01-12-2010, 23:55   

ITR napisał/a:
Witam,
Posiadam nowe Scorpiony całoroczne , zrywanie trakcji zdarza się tylko na ruszaniu ze świateł na lodzie ale auto idzie równo do przodu. Od wczoraj wyciągałem trzy auta z zasp bez żadnego wysiłku.Jest to moja pierwsza zima w Pajero i na Scorpionach i chętnie posłucham opini innych użytkowników Scorpionów i innych gumek.
Pozdrowienia

Ja mam Michelin Alpin ( rocznik 2005 ) bieżnik jeszcze całkiem dobry . Nie mam porównania z innymi ale wg . mnie bardzo dobre .

rocy72 
Nowy Forumowicz

Auto: III 3.2 DID 2001r.
Wysłany: 02-12-2010, 11:42   

voy napisał/a:
To juz nie robią SJ6? A na stronie Dunlopa ciągle są. Te Bridgestony nie są przypadkiem typowo szosowe? Ja trochę po terenie jeżdżę i chciałbym, żeby gumy dawały radę.
Z tego co tu czytałem to Dunlopy dawały.

Robią robią Dunlopy SJ6 ja zakupiłem wczoraj DOT2010

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu