|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:59 |
moze od poczatku!!!?? |
Autor |
Wiadomość |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-11-2006, 17:18
|
|
|
Witam, ja wlasnie jestem w trakcie kupowania Sporta. Dam znac jak juz kupie... he he |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
l200.uk [Usunięty]
|
Wysłany: 19-11-2006, 01:18
|
|
|
joz nas kilku jest ale nadal za malo, czekam na nastepnych 4x4 maniakow
[ Dodano: 23-11-2006, 20:48 ]
dzis zalozylem dystanse do kol, jotro wstawie fotki, ale nprawde ina jazda na zakretach po asfalcie, no i wyglada wizualnie lepiej,, 35mm na kolo |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-11-2006, 09:28
|
|
|
Ok spelniam prosbe. Mieszkam w Warszawie. Zyje juz na tym swiecie prawie 35 lat. Rodzina, praca, spox ziomble, gram w paintball sportowy, zima na snowboard'zie smigam, a i mam dwie kotki rosyjskie niebieskie. Dokocilem sie jakis czas temu. Dobra koniec zartow.
Sprzedaje teraz Pajero Pinina czarno-srebrnego. Nie chce robic reklamy ale jesli ktos szuka Pinina to moj jest w idealnym stanie. Wycackany jak jedynak, silikonik na lakierek raz w miesiacu, na lato 17' BW z F1 Good Year Wrangler. No i jeszcze na gwarancji. W terenie malo bywam, ale zawsze mnie ciagnelo do aut tego typu. Lubie wiedziec, ze przejade taka trasa, ktorej inni nie pokonaja. Chetnie gdzies w lekki teren bym wyskoczyl. Jak tylko wloskie Pajero sie sprzeda kupuje Sporta. Od lat znam ludzi z Mitcar'u. Co do furek Mitsubishi to pomykalem tez Eclipsem w automacie. To tyle jesli chodzi o mnie. Na samochodach sie nie znam ale lubie nimi jezdzic. Serdecznosci
p.s. wiecej o mnie na: www.maddox.pl |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
l200.uk [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2006, 23:56
|
|