|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galanty 2.5 - Pabianice'97, Radom'99, Czaple'98, |
Autor |
Wiadomość |
ensulent
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 98r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-04-2010, 20:48
|
|
|
tak koles powiedzial mi ze na kielich wchodzi troche rudy ale mowi ze to nie jest nic powaznego do zrobienia tak jak ktos powiedzial cena adekwatna do stanu auta . |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 08-04-2010, 21:03
|
|
|
Przy tym roczniku kielichy wyglądają tak jak u mnie a nadkola są o niebo lepsze
Z kielichami nie powinno być problemu jeśli znajdziesz kogoś kto się tego podejmie (ja miałem mały problem ). Białe kierunki są zamiennikami kiepskiej jakości. Ja mam DEPO które trochę lepiej leżą niż te, ale to tylko szczegół.
Tak jak napisano wcześniej, cena jest adekwatna to stanu. Tragedii też nie ma |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
ensulent
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 98r
|
Wysłany: 08-04-2010, 21:07
|
|
|
a co sadzicie o tym przodzie ?? bylo mocno walone czy tylko ktos puknal lekko\?? |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 08-04-2010, 21:43
|
|
|
ensulent napisał/a: | a co sadzicie o tym przodzie ?? bylo mocno walone czy tylko ktos puknal lekko\?? |
Mocowania pasa przedniego nie są ruszane. Zatem nie mogło to być nic poważnego. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23645 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 08-04-2010, 22:16
|
|
|
ensulent, przód jest kwestią około pól dniowki, może gora całego dnia roboty dla blacharza aby to spasować, tragedii nie ma, natomiast blacharke nadkoli i reszte pasowaloby zrobić jak najszybciej, aby to się dalej nie rozwijało, co do skrzyni, to mówili chłopcy które to łożysko szumi
Powiem Ci jeszcze jedno bo aby zrobić łożysko czy to oporowe czy w skrzyni trzeba sciagac skrzynie, wec przy okazji mozna wymienic sprzegło i porobic pare innych drobnostek, cena adekwatna do stanu, wszystko do naprawienia, podejrzewam ze i tak uda sie jeszcze jakis grosz urwac z tego auta. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
DziadekMirek
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A GLS
|
Wysłany: 15-06-2010, 11:14
|
|
|
ensulent napisz czy w koncu kupiłes i ktorego. Ciekawy jestem... |
_________________ Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|
|