|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
system odpala poczym czarny ekran i odpala od nowa |
Autor |
Wiadomość |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 30-10-2010, 10:34
|
|
|
fergul11 napisał/a: | ystem startował i po jakimś czasie "pyk" reset i system startował od nowa i już działał poprawnie bez żadnych problemów , aż do następnego uruchomienia następnego dnia . |
Zobacz czy kondensatory na płycie nie są napuchnięte... |
|
|
|
 |
fergul11
Mitsumaniak

Auto: EA2A-'98 2.0pb
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 2372 Skąd: Co.Clare
|
Wysłany: 30-10-2010, 21:03
|
|
|
krzychu gdybys przeczytal caly temat ,wiedzialbys ze byly napuchniete i zostaly wymienione.
teraz do rzeczy.
-plyta glowna asus p5qpl-am
-procek pentium(R) dual core 2,8GHz
-ddr2 2GB
na razie smiga az milo ,jedyny mankament to zintegrowana grafika ,ale powoli i podmienie na lepsza ,chociaz i tak lepsza jest od radka ktory byl wczesniej.
pozostaje miec nadzieje ze to juz koniec niespodzianek
[ Dodano: 31-10-2010, 19:26 ]
jako ciekawostke.
problemy z komputerem zaczely sie od (nie wyrazamy sie,ale same przymiotniki ) wlacznika w przedluzaczu .
gdy ten iskrzyl i grzal sie (znow przymiotnik) plyte glowna , a nastepnie twardy i tak prozaiczne urzadzenie ja wylacznik za 2.30zl walnelo mnie po kieszeni na 370jurkow |
_________________ Mam oko na Ciebie
 |
|
|
|
 |
|
|