|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 09-05-2011, 15:17 |
Chamstwo na drodze - Dominos |
Autor |
Wiadomość |
DominoS [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2011, 14:21
|
|
|
widzę, że temat rozwija się w najlepsze
uściślę tylko jeszcze drobne kwestie skaut napisał/a: | Jeżdżę tą trasą codziennie. I w rannych godzinach szczytu taka sytuacja, to zachowanie notoryczne. |
ja niestety tamtędy nie jeżdzę codziennie i nie znam realiów - stąd taka sytuacja - jakbym wiedział ze pod mostem sie korkuje to nawet bym nie skręcał na pas do jazdy w prawo i cierpliwie bym czekał na swoją kolej to po pierwsze
po drugie chodzi o sam fakt poruszenia zdarzenia drogowego - przyznaję, że mógł on kogoś zdenerwować za co przeprosiłem natomiast skoro sami się przyznajecie skaut napisał/a: | żeby była jasność >>aniołkiem<< nie jestem | to rozumiem, że też zdarzają Wam się przeinienia tak jak mnie, ale jeśli ktokolwiek z forum zrobi coś podobnego to ja ewentualnie zwróciłbym się do niego na PW albo obracając sprawę w żart zwróciłbym żartobliwie uwagę że drugi raz nie powinno się tak robić a nie wyzywałbym go na forum. (co najwyżej pod nosem w momencie zdenerwowania na drodze). Nie podoba mi sie jedynie forma zwrócenia uwagi a nie jej zasadność - co do zasadności zgadzam się, że zachowanie mogło być tak jak opisał chooper - z włączeniem kierunkowskaza i oczekiwaniem ale to mogłoby zdenerwować jeszcze więcej osób na prawym pasie - jeśli tam by stał skaut to też bym dostał joby. w związku z tym cokolwiek by się nie działo jestem zmuszony uniżenie po raz kolejny przeprosić i przeprowadzić publiczną samokrytykę.
apikus napisał/a: | To może skaut przeprosi za epitety |
prawda jest taka, że jeśli ktoś sam nie czuje takiej potrzeby to jego sprawa - ja uważam ze zrobiłem nieprawidłowo i przeprosiłem i dla mnie może być sprawa zakończona - urazu do skauta nie mam bo pomyślałbym tak samo i zakląłbym pod nosem albo nie pozwolił takiego manewru wykonać żałuję jedynie, że sprawa nie została załatwiona tak jak kiedyś to zwykło się robić w etykiecie forum po koleżeńsku - bo za takich uważam użytkowników forum - trzeba brać poprawkę że forum jest otwartą strukturą i są ludzie bardziej wrażliwi których można urazić zachowaniem na drodze.
raz jeszcze sorki i mam nadzieje, że kolega skaut nie czuje urazy.
pytanie jeszcze mam dość retoryczne - to juz do innych - czy dostał bym joby gdybym wszem i wobec nie reklamował klubu naklejkami dookoła auta? pewnie nie bo nikt by mnie nie poznał - zatem czy warto? wg mnie tak - warto nawet jak czasem zrobi się coś nie bardzo bo dzięki temu ze Cię zauważą ktoś może zajrzy na forum i pomoże mu to w użytkowaniu auta.
mam nadzieję, że spotkamy się ze skautem przy piwku osobiście i zniwelujemy nieporozumienia i animozje - baa - nawet jestem tego pewien |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2011, 14:24
|
|
|
I tym optymistycznym akcentem temat się wyczerpał. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
skaut
Mitsumaniak per aspera ad astra
Auto: Outlander 2,2 6 TC-SST 156KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2011, 14:45
|
|
|
DominoS napisał/a: | spotkamy się ze skautem przy piwku osobiście |
DominoS, no to jesteśmy umówieni. Jeżeli użyłem za mocnych słów to również przepraszam, nie mniej jednak, jak sam piszesz
DominoS napisał/a: | tak samo i zakląłbym pod nosem albo nie pozwolił takiego manewru wykonać |
Co do terminu i miejsca spotkania proponuję przenieść wątek na PW
Pozdrawiam
Skaut
P.S.
Hubeeert, dziękuję za umożliwienie mi puszczenia ostatniego maila |
_________________ Auta obecnie:
Outlander 2,2 6 TC-SST 156KM
Peugeot Partner II Tepee 1,6 90KM
Kangoo 1,5 dCi 68KM - SPALIŁ SIĘ
VW T5 1,9 TDI 105KM - SPRZEDANY |
|
|