Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
VI ZLOT POSIADACZY MITSUBISHI '' MITAUTO 2005 "
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-09-2005, 17:48   

Dodam swoje trzy grosze:
1. Atmosfera bardzo fajna - zabawa przednia, ludzie pozytywnie nastawieni, Sporo Miśków, sporo właścicieli Miśków
2. Odbyłem długą rozmowę z Rafałem na Zlocie na tematy bezpieczeństwa - wiem że się zrozumieliśmy, wiem (wierzę w to co mówię) że pewne sprawy wymagają poprawy i wiem też że nastepny Zlot MITAUTO odbędzie się za rok i z naszą (nas wszystkich) pomocą może być tylko lepiej. (Choć było super)
3. Co do tego co mi się nie spodobało - Rafał wybacz - dzieciaki w samochodzie prowadzonym przez dziecko, te wyścigi na 150m, przeciąganie liny ( ludzie za blisko bo niszczenie samochodów przez właścicieli to ich prywatna sprawa), no i to co obserwowałem odjeżdżając czyli niszczenie niebieskiego Lancera.

Uważam że Klub który działa tyle lat, organizuje szósty Zlot, co rok wspomaga Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy i rozwija się zasługuje na najwyższe uznanie. Tym bardziej że to wszystko robicie bez strony w internecie bez Forum i polegając na tym co robicie i jak Was ludzie postrzegają. Jestem naprawdę pod wrażeniem i liczę na to że będzie tylko lepiej. Cieszę się że jesteście na Forum, cieszę się że byliście w Grudziądzu i cieszę się na współpracę w przyszłości.

Uwagi krytyczne nie są złe i ja zawsze powtarzam że konstruktywna (trudne słowo :wink: )krytyka może tylko poprawić coś co działa. I tak proszę odczytaj/odczytajcie nasze uwagi.

Serdecznie pozdrawiam.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-09-2005, 07:52   

rafi napisał/a:

Faktem jest , że to nie nasza strona i nie nasze forum ale myślę , że jednoczy nas jedna ważna sprawa trzy diamenty.

Rafi jak to nie?? :( Myslełem że jesteśmy razem i strona i forum są nie nasze nie wasze ale wspólne) :) I proszę nie pisac takich rzeczy :)

rafi
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2005, 08:57   

igi napisał/a:
Rafi jak to nie?? Myslełem że jesteśmy razem i strona i forum są nie nasze nie wasze ale wspólne) I proszę nie pisac takich rzeczy

OK.

DarekCz
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2005, 10:06   

byłem na zlocie i spotkałem kilku znajomych. Moje zdanie się nie liczy w sprawie tego zlotu bo ja gustuje w innych zlotach :mrgreen:
Ale dodam że to był czwarty na którym byłem i chyba najmniej mi sie podobał , to moje zdanie, a dlaczego tak uważam to już pisali koledzy wcześniej.
Na następny o ile jeszcze bede miał miśka to przyjade :mrgreen:

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2005, 10:14   

DarekCz napisał/a:
byłem na zlocie i spotkałem kilku znajomych. Moje zdanie się nie liczy w sprawie tego zlotu bo ja gustuje w innych zlotach :mrgreen:
Ale dodam że to był czwarty na którym byłem i chyba najmniej mi sie podobał , to moje zdanie, a dlaczego tak uważam to już pisali koledzy wcześniej.
Na następny o ile jeszcze bede miał miśka to przyjade :mrgreen:

Darku :-) Witamy

DarekCz
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2005, 11:31   

witam witam
ale już sam zgubiłęm rachube ile to razy sie na forum zapisywałem od nowa, może to bedzie troche dłużej działało niż ja tu zaglądam :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi