|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co to za samochod? |
Autor |
Wiadomość |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-12-2007, 19:58
|
|
|
a ja dzisiaj zobaczylem brata bliźniaka mojego colta, no to go dogonilem, wyprzedzilem i stanelismy na swiatlach obok, patrze, w w srodku jakas osoba w wieku ~55 lat, i stojac ze 2 minuty na swiatlach nawet nie zauwazyl ze obok stoi identyczny samochod (no dobra, moj troszke ladniesjzy ) |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 06-12-2007, 22:26
|
|
|
Koton napisał/a: | A wczoraj colt też CA0 KWI xxxxx z jakimś tekturkiem z tyłu chyba wersja VAN . |
co to ten tekturek?
jak niebieski kwi25xx ,lotka ze stopem to kumpel ,niedawno bylismy po niego do wrocka
[ Dodano: 06-12-2007, 22:33 ]
simpson napisał/a: | Na trasie Kraków - Skawina często w okolicach godziny 10 mijam żółte CA0 na Wadowickich blachach. Parkuje chyba w okolicy Rzemieślniczej. |
na trasie Kraków-Skawina tez jezdzi moje byle jajko Kr 622CV bardzo czesto teraz heh |
|
|
|
 |
|
|