|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS3A 1.6] vag + program do lancera 1,6 |
Autor |
Wiadomość |
email_84
Nowy Forumowicz
Auto: lancer kombi sport 2,0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2016 Posty: 13 Skąd: Pabianice
|
|
|
|
 |
japer
Forumowicz
Auto: CS3W 1.6 Comfort
|
Wysłany: 10-12-2016, 21:05
|
|
|
Haiku, plecho1 : za Waszym poleceniem kupiłem to samo i śmiga, dzięki piękne! Jakby ktoś się jeszcze pokusił i miał problem ze sparowaniem, u mnie w ustawieniach bluetooth na androidzie trzeba włączyć widzialność tel dla innych urządzeń, i w opcjach sparowanego już obd : automatyczny dostęp do urządzenia.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 10-12-2016, 21:36
|
|
|
japer napisał/a: | i w opcjach sparowanego już obd : automatyczny dostęp do urządzenia |
A to nie jest ryzykowne, np. w przypadku pozostawiania ELM w gnieździe? Podobno można poprzez komputer "pokładowy" otworzyć samochód i sobie nim odjechać, tym bardziej, że nie ma pewności co siedzi w zakupionych przez nas VAG-ach... |
|
|
|
 |
japer
Forumowicz
Auto: CS3W 1.6 Comfort
|
Wysłany: 12-12-2016, 08:03
|
|
|
Hornet, mialem na mysli ustawienie automatycznego dostepu na smartfonie, w opcjach sparowanego juz obd. Jeszcze nie zagłębiałem się w manual ale może jest opcja aby ustawić swój pin na urządzeniu aby uchronić się właśnie przed takimi akcjami. |
|
|
|
 |
|
|