|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS3A 1.6] Denerwujące stuki zawieszenia przód / tył. |
Autor |
Wiadomość |
p_k
Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 CS_W 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-06-2016, 21:28
|
|
|
.TM napisał/a: | U mnie stuki kierownicy występują przy skręconych kołach podczas przejeżdżania np. przez tory tramwajowe lub poprzeczne koleiny.
Jak do tej pory nikomu nie udało się poprawnie zdiagnozować i usunąć problemu. |
oooo to mam podobne objawy i podobne problemy z diagnozą: mechanik i stacja diagnostyczna nie widzą problemu |
|
|
|
 |
herr_flick
Forumowicz

Auto: Lancer CK1A i CS3A
|
|
|
|
 |
luqash
Forumowicz

Auto: Lancer CS0 2.0 kombi
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 09-07-2016, 13:01
|
|
|
U mnie ostatnio pojawiły się dziwne dźwięki z tyłu, a dokładnie skrzypienie, jakby sprężyn. Na oko nic nie widać, żadnych uszkodzeń ani luzów, a jednak skrzypi i to jedynie przy powolnej jeździe, np. parkowaniu podczas skręcania, podczas hamowania i wysiadania z auta. Kiedy jest mokro nic nie słychać. Podczas trochę szybszej jazdy po wzniesianiach, dziurach, nic nie słychać. Ktoś może miał podobnie? Do mechanika będę mógł wybrać się dopiero za 2 tygodnie. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 09-07-2016, 20:22
|