Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Carisma] Wycena po kolizji, prośba o pomoc
Autor Wiadomość
Lookash19 
Nowy Forumowicz

Auto: CARINA :-)
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-11-2013, 13:08   

MTU ;/ moja ulubiona firma ubezpieczeniowa... o tym co z nimi przeszedłem dałloby się napisać dobrą powieść. jak wiadomo w kwestii likwidatora jest to zebyś dostał jak najmniej.

rasiak1980 
Forumowicz

Auto: carisma 1.8 GDI / 1,9 DiD
Kraj/Country: UK
Wysłany: 28-12-2013, 23:28   

ja tego nie rozumiem mi dali ponad 7500 zł za szkodę a właściwie zlikwidowanie w ASO w systemie bezgotówkowym miałem do wymiany wahacz lewy błotnik lewy zderzak lakierowanie błotnika zderzaka i drzwi, samochód anglik :D na początku próbowali mnie zbyć że szkoda całkowita i że mogą mi dać 3000 to powiedziałem że odholuje auto i naprawie w ASO w Anglii i wyśle im kwity :D hehe

damianos87 
Nowy Forumowicz

Auto: Ford Mondeo
Wysłany: 14-01-2014, 14:20   

Cytat:
i co otrzymałeś kasę w wysokosci 1700 ?

[ Dodano: 14-01-2014, 14:21 ]
Rob600, mam małe pytanko widzę że miałeś podobny problem do mojego i dostałeś tą samą wiadomość co ja od MTU. Czy zostały Ci wypłacone pieniądze w wysokosci 1700 zł na konto. Mi napisali podobnie ze wartość samochodu 2500 przed a po 1200 a różnica to 1300. Czy wypłacą ? nic z tego nie rozumiem. Proszę o pomoc.

Rob600 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,6 1997r.
Wysłany: 15-01-2014, 07:26   

Hej trochę czasu minęło ale widzę że temat cały czas gorący :)
damianos87 odpisałem Ci na PW ale napiszę jeszcze tu: tak otrzymałem różnicę wartości pojazdu sprzed kolizji.

Ja niestety "naprawiłem" i sprzedałem Cari jako uszkodzoną, kupiłem E46 ale moim zdaniem w Cari fotele były wygodniejsze :oops: .

Odpowiedz do tematu