Wszystkie drogi prowadzą do...ŁODZI :) |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-10-2005, 09:15
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Nie Mateusz zaczniemy od BMW a potem dorzucać będziemy do ognia - Opla, Forda i co tam jeszcze w łapy wpadnie |
a wy tam sie nie rozpedzacie za bardzo?
p.s. w sumie mam auto casco..... |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 31-10-2005, 09:43
|
|
|
ktore nieobejmuje zbiorowej dewastacji samochodu na zlocie milosnikow innej marki |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
OLO [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2005, 12:32
|
|
|
Klepiecie ,klepiecie ,a moze wreszcie jakis termin,co |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2005, 15:59
|
|
|
OLO napisał/a: | Klepiecie ,klepiecie ,a moze wreszcie jakis termin,co |
Ja też jestem za
[ Dodano: 12-11-2005, 10:37 ]
Taki był zapał 23.10.2005 i co ucichło A Łódz twierdziła że oficjalny zlot Mitsumaniaków powinien się odbyć u nich bo to środek Polski i takie tam inne pierdoły, a okazuje się ze nawet spot-u nie potrafią zorganizować |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2005, 17:48
|
|
|
Duzo krzyku narobili i cicho a co sie tyczy palenia to ja mam w tym wprawe |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 21-11-2005, 18:36
|
|
|
Piotruś Pan napisał/a: | Taki był zapał 23.10.2005 i co Idea ucichło A Łódz twierdziła że oficjalny zlot Mitsumaniaków powinien się odbyć u nich bo to środek Polski i takie tam inne *cenzura*ły, Rolling Eyes a okazuje się ze nawet spot-u nie potrafią zorganizować Twisted Evil |
dobra dobra, myslicie, że nas sprowokujecie ?
Sprawa jest taka, że sam za chłopaków decydował nie będę, poza tym zima sie zbliża wielkimi krokami i niech sie każdy przyzwyczai do nowych warunków, żeby potem w rowie nie lezał.
Jak będzie śnieg, to bedzie i argument rzemawiający...bo tak, to nawet kuligu nie mozna zorganizować...
Inna sprawa, to gwiazdka niebawem i sylwester, czyli dodatkowe wydatki...
Wogóle inna para kaloszy to to, że nigdzie nie było powiedziane, że zlot ma sie odbyć niebawem...a nawiązywanie tu do oficjalnego to troszke cios "poniżej pasa"
Wiadomo przecież, że oficjalny nie byłby zimą, tylko latem, a ponadto i tak jesteśmy na straconej pozycji wobec załozycuieli, którzy zastrzegli oficjalny dla trzech miast, z resztą pozostali by się pod tym podpisali....
...ale mimo wszystko Łódź zaplecze infrastrukturalne (domki i cała reszta) ma, także proszę mi tu nie wyskakiwac z brakiem organizacji, bo mylicie pojęcia!!!!
Co do tego topicu, to w pierwszym poście jest napisane, że temat ma rozbudzić dyskusję i sugestie co moglibysmy zrobić, a zlot równie dobrze może sie odbyć i w lutym.
Narazie co do sugestii to były pomysły skoków spadochronowych (Adaś - pomysł rewelka ), kuligu, paintball'a no ewentualne picie wódki na akord
Także nie wyjeżdżajcie tu z brakiem organizacji i naszym niedomaganiem, bo temat jest jeszcze we wstępnej fazie...to Wy się napaliliscie, poniekąd pewnie dlatego, że nie byliście w Lublinie (*OT - L.U.K.S. Squad RULEZ!!!!) którego wrażenia do dziś rozgrzewają krew w żyłach |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 21-11-2005, 19:51
|
|
|
Chooper napisał/a: | ponadto i tak jesteśmy na straconej pozycji wobec załozycuieli, którzy zastrzegli oficjalny dla trzech miast |
Ja nic nie zastrzegałem Chooper jak na razie Zloty organizował Firek i jak wyszły to niektórzy fragmenty jeszcze pamiętają Jackie też organizował - o ile mnie pamięć niemyli to już 2 zloty co prawda nie nasze ale jak nasz zorganizuje (a juz zaczął) i bedzie tak jak było przed Grudziądzem w tym roku to ja nie mam pytań i wątpliwości
Główne powody dla którech Zlot w 2006 roku odbedzie się w Jackowie czyli Białymstoku są takie:
1. Jackie podjął sie tego jeszcze przed Grudziądzem
2. Kto pierwszy ten lepszy
3. Inaczej nigdy byś tam nie pojechał z własnej woli
4. Ma warunki do tego żeby to zorganizować
5. Jest baza noclegowa
6. Ma pełne poparcie - nie tylko "założycieli" czy też inaczej pomysłodawcy - bo to Firek wpadł na ten pomysł żeby Klub załozyć.
7. Tak jak w starym dowcipie - dlaczego kobieta tuż przed tzw trudnymi dniami MUSI ugotować ogromny garnek grochówki -> BO TAK
Nie chcę ani ja ani reszta tzw "założycieli" żeby ktokolwiek traktował nas jakoś nie wiem inaczej niż każdego Klubowicza - mamy mniej więcej tyle samo do powiedzenia a jeżeli komukolwiek nie pasuje to jak dość często wypada reprezentować Klub na zewnątrz to proszę o tym głośno powiedzieć. To samo dotyczy mojego adminowania i moderatorów. Jak coś jest nie tak to krzyczeć.
I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa tylko prosze całe LUKS SQUAD o nie branie tego do siebie - jest to bardzo ogólne stwierdzenie. NIE MOŻEMY (MY WSZYSCY) DOPUŚCIĆ ŻEBY W POŁĄCZENIU Z MITSUMANIAKAMI DOSZŁO KIEDYKOLWIEK DO JAKIEJKOLWIEK ZADYMY BO STRACIMY TO NA CO CAŁY CZAS PRACUJEMY... Dobra opinię dobre układy z MMC Polska i dobrą prasę.
Matejce i wszystkim zaangażowanym w Grudziądzu w sprawy "pożontkofe" jak również wszystkim którzy na Naszym Zlocie byli chciałem podziekować za wspaniałą atmosferę i dobrą zabawę ale pomyslcie co by było gdyby był tam konkurs palenia gumy i jakieś "wyścigi " ? Wolę o tym nie myśleć. Żeby być dobrze zrozumianym - nikt nie zakazuje takich rzeczy nikomu poza Zlotem - Zlot ma być przede wszystkim dla ludzi nie dla samochodów i nie dla czegokolwiek co może być niebezpieczne.
Dlaczego napisałem na początku żebyście nie brali tego do siebie - bo wiem że czegoś takiego by nie było. Każdy z Nas to wie. Ale naprawdę na sercu leży nam żeby zawsze było bezpiecznie i żeby każda impreza z mitsumanaikami czy to "oficjalna" czy nie (jak Lublin) konczyła sie tylko miłymi wspomnieniami. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-11-2005, 21:04
|
|
|
nic nie neguję
ale nie chce, aby postrzegano nas jako niezaradnych, że nie zwykły zlot nie wychodzi, a co dopiero jak byśmy podjeli sie oficjalnego...
A na straconej pozycji jesteśmy glatego, bo macie większą czyt. "wyższą siłę przebicia ale my jesteśmy twardzi jak stonka
A ten białystko zaczyna mi sie powoli widzieć, bo rodzą się wstępne plany na wakacje...3 stolice Wilno, Ryga, Tallin takie "Round over N-E Europe" i wtedy powrót przez Biały |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 22-11-2005, 20:50
|
|
|
Się z Hubeeertem zgadzam , że szkoda byłoby stracić dobrą ( mam nadzieję ) opinie przez jakieś szczeniackie wybryki i dlatego np. na spocie w Lublinie autka grzecznie stały pod domkiem i nikt nic durnego nie robił ( może poza małą prowokacją ochroniarza w supermarkecie "Stokrotka" ) . Tak więc na każdym nieoficjalu czy też oficjalnym zlocie powinniśmy się zachowywać - byle jak ale zachowywać
Co do spotu w PIĘKNYM mieście Łódz to faktycznie nie jest to jakaś nieumiejętność moich kochanych mordeczeeek z miasta UĆ tylko projekt jest w fazie obróbki i zlot NA 100000000000000000000 % się odbędzie . A że troszkę przyjdzie nam na niego poczekać to tylko wzmocni nasze apetyty na wspólną imprezkę !!!!!!!!!!!!!
BĄDZĆIE CIERPLIWI MITSUMANIACY !!!!!! W końcu L.U.K.S. RZĄDZI !!!!!!!!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 22-11-2005, 22:41
|
|
|
przy okazji kochani... Chciałbym Was prosić byście w pełni dokumentowali Wszelkie Zloty.. Postaram sie na każdym oczywiście być, ale nie zawsze to jest po prostu możliwe..
Znajac juz Polsalerka, Matejke, Chooperka i reszte LUKS składu wiem, ze moge Wam zaufac, wiec chcialem powiedziec tylko, ze mitsumaniakowy nieoficjal LUKS skladu (tak samo jak i inne wieksze) ma byc dobrze obfotografowany, bo znajdzie swoje miejsce w pewnym czasopismie motoryzacyjnym:P
Pozdrawki
Firuś |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-11-2005, 23:29
|
|
|
Firebee napisał/a: | ma byc dobrze obfotografowany, bo znajdzie swoje miejsce w pewnym czasopismie motoryzacyjnym:P |
ups.....:mrgreen: |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 23-11-2005, 07:47
|
|
|
hahaha:) no chyba ze materialy nie beda sie nadawac do prasy... wtedy damy tylko wzmianke...
"W Łodzi odbył się nieoficjalny Zlot Mitsumaniaków... Było fajnie... Bardzo:)"
Pozdro |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 23-11-2005, 07:50
|
|
|
Chooper napisał/a: | Firebee napisał/a: | ma byc dobrze obfotografowany, bo znajdzie swoje miejsce w pewnym czasopismie motoryzacyjnym:P |
ups.....:mrgreen: |
ups ? wielkie uuuuupsssssss
hehe to jak mamy byc w gazecie to chyba w dziale "pijackie zloty" albo "nietrzezwi fani"
Firus mowisz ze bedziemy w gazecie ? hehehe rafi bedzie w gazecie jak spi w Polsalerka butikach hihihih |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 23-11-2005, 08:07
|
|
|
dobra dobra tak tylko chcialem zaproponowac:P |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 23-11-2005, 08:42
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | hehehe rafi bedzie w gazecie jak spi w Polsalerka butikach hihihih |
nie dodałeś, że jeszcze w ramionach jednego pana...:mrgreen:
cyt: " -jeden pan: Idę spać...-Rafał: ja też " |
|
|
|
 |
|