|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mis dostal strzala w tyleczek :( |
Autor |
Wiadomość |
pawcio777 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:40
|
|
|
dajcie mi prosze jakis namiar na japanezze |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:53
|
|
|
czarnuch23, a wiesz, ze na nowych hamulcach (szczegolnie tarczach) nie hamuje sie do 0? ja docieram 5 razy hamujac z 100 do 50 i rozpedzam sie i hamuje i tak w kolko - troche hamulce smierdza, ale przynajmniej nie zniszcze nowych tarcz
klocki tak samo - pozniej zrobia sie twardsze, bo zarowno z nich, jak i z tarcz zejdzie wierzchnia warstwa zabezpieczajaca (zeby nie rdzewialy na skladzie) |
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 07-04-2007, 11:54
|
|
|
Mieszkam na niezlym odludziu tak wiec zanim wyjechalem na trase hamowalem kilkakrotnie lekko(bez obciazania zbytecznego klockow i tarcz) na dotarcie (nie uwzglednialem tego w swoim wywodzie bo musial bym opisac 1,5 godziny zabawy w samochodzie:) )
Mam nadzieje ze to wystaczy. hamulce ladnie sie trzymaja niezle hamuja jedynie to co mnie dziwi to ten twardy pedal (chodz w sumie lepiej niz jakby bylmieciutki (zdejmowalem wszytko i pozniej odpowietrzalem ).
Chodz powiem ze zrobilem to bardzie instynktownie niz z powodu iwedzy posiadanej (a moze poprostu jeszcze nie moglem zaufac nowym hamulcom) dopiero po jakims czasie testowalem je na ostro. Mam nadzieje ze nie zrobilem im jakiegos kuku... |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
|
|