Zamknięty przez: Bzyk_R1 05-11-2019, 16:20 |
Chcę kupić o1t |
Autor |
Wiadomość |
krzychu174
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2019, 20:26
|
|
|
Bzyk_R1 napisał/a: | Zwróć uwagę na mnogość odcieni stalowego Outlandera, a skórzane pełne fotele to nie rzadko spotykana wersja tylko auto miało wystrzał poduszek co spowodowało potarganie foteli. Zgaduję że strzeliła też poducha kierowcy. Dużo więcej ciężko opisać ze zdjęć.
Czarny to kolejna edycja tego ogłoszenia, auto walone w tył jak mocno trudno zgadywać. Właściciel wstydzi się przebiegu i zużycia wnętrza auta dlatego te fotki zrobione w ten sposób. Ze zdjęć wygląda fatalnie. |
Witam.
Widzę ze jest Pan jasnowidzem ze po zdjeciach stwierdzasz ile razy i co bylo malowane w stalowym Outlanderze.
I na temat pełnej skóry proszę nie pisać bajek ze nie wychodziły bo jak ktoś przy kupnie nowego auta zazyczyl sobie pełną skórę to tak mu sprzedali. |
_________________ Krzysztof |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 04-11-2019, 20:41
|
|
|
krzychu174, on nie jest jasnowidzem tylko zwraca uwagę na detale. To, że wyświeciłeś auto i podciągnąłeś kontrast nie czyni, że Twoje auto staje sie w jednym kolorze.
Masz tam choć jeden element w oryginale? |
|
|
|
 |
krzychu174
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 20:51
|
|
|
mkm napisał/a: | krzychu174, on nie jest jasnowidzem tylko zwraca uwagę na detale. To, że wyświeciłeś auto i podciągnąłeś kontrast nie czyni, że Twoje auto staje sie w jednym kolorze.
Masz tam choć jeden element w oryginale? |
Detale??? To przyjedz z miernikiem i sprawdzisz co bylo malowane.
A zdjecia nie byly w żaden sposób retuszowane.
Sami znawcy na odległość |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 20:54
|
|
|
krzychu174, niestety muszę Cię zmartwić - ponad połowa aut na handel u lakierników jest robiona "pod miernik", więc argument "przyjedź z miernikiem" jest najczęściej używany przez handlarzyny |
|
|
|
 |
krzychu174
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 21:05
|
|
|
mkm napisał/a: | krzychu174, niestety muszę Cię zmartwić - ponad połowa aut na handel u lakierników jest robiona "pod miernik", więc argument "przyjedź z miernikiem" jest najczęściej używany przez handlarzyny |
Ja nie jestem handlarzem i nie mam nic do ukrycia kazdy kto zadzwoni to mówię co wiem o tym aucie i jak wiem co bylo malowane tez mówię. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5363 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 04-11-2019, 21:06
|
|
|
krzychu174, proszę nie brnij w to. Widziałem, jezdziłem i sprawdziłem więcej Outlanderów Turbo niż Pan zdążysz do końca życia. Poza tym posiadam zdjęcia z wcześniejszej edycji ogłoszenia więc...
A co do dyskusji o skórze w środku to krótka piłka, podaj VIN i wszystko będzie jasne z czym wyjechał z fabryki a co do poduszki w kierownicy to potrzebne mi 180 sekund i grzechotka z przedłużką i kluczem torx T25 u Pana pod domem i wszystko się wyjaśni. |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 21:18
|
|
|
krzychu174, a gdzie ja napisałem, że Ty jesteś handlarzem.
Po prostu - wiem w jaki sposób polakierować element lub co dodać do szpachli żeby miernik do 1000zł wskazywał ile ja chcę, a nie ile jest w rzeczywistości.
"Moda na mierniki" spowodowała wzrost patologii u lakierników i to jest przykre. |
|
|
|
 |
krzychu174
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 21:38
|
|
|
Bzyk_R1 napisał/a: | krzychu174, proszę nie brnij w to. Widziałem, jezdziłem i sprawdziłem więcej Outlanderów Turbo niż Pan zdążysz do końca życia. Poza tym posiadam zdjęcia z wcześniejszej edycji ogłoszenia więc...
A co do dyskusji o skórze w środku to krótka piłka, podaj VIN i wszystko będzie jasne z czym wyjechał z fabryki a co do poduszki w kierownicy to potrzebne mi 180 sekund i grzechotka z przedłużką i kluczem torx T25 u Pana pod domem i wszystko się wyjaśni. |
Co nie brnij. Piszesz glupoty ze odcieni pelno a na żywo auta nie widziałeś.
Każdy kto dzwonil to mówiłem co bylo malowane bo nie mam nic do ukrycia i jezeli pytał o nr vin tez podawalem.
Sam szukalem tego auta okolo rok czasu i tez sie naogladalem i to moj nie pierwszy outlander chociaż pierwszy w turbo.
A przy obcierce bocznej poduszka w kierownicy rzadko wystrzela.
A po drugie auto wystawione pierwszy raz na sprzedaż. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1

|
Wysłany: 04-11-2019, 21:50
|
|
|
Obcierka obcierka obcierka...a na zdjęciach brak? To co wchłonęła się czy pomalowałeś? Napisałem ze malowany bo malowany, napisałem że odcienie bo to widzę, bo to trudny kolor bo to stalowy. Napisałem o możliwych kolizjach bo widzę źle spasowane elementy. Ludzie pytają to piszę co widzę. A Ty się zagotowałeś bo ktoś pisze że malowany? mój też jest malowany i co? Mało tego zaraz będę malować maskę chociaż auto nie miało dzwona, muszę ze względów estetycznych. I co? Każdemu o tym powiem i nie będę się napinał.
Pierwszy raz to było ponad dwa tygodnie temu potem odświeżone 31 października. Teoretycznie możesz tak rok czasu odświeżać i będzie to pierwszy raz |
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
krzychu174
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 22:04
|
|
|
Bzyk_R1 napisał/a: | Obcierka obcierka obcierka...a na zdjęciach brak? To co wchłonęła się czy pomalowałeś? Napisałem ze malowany bo malowany, napisałem że odcienie bo to widzę, bo to trudny kolor bo to stalowy. Napisałem o możliwych kolizjach bo widzę źle spasowane elementy. Ludzie pytają to piszę co widzę. A Ty się zagotowałeś bo ktoś pisze że malowany? mój też jest malowany i co? Mało tego zaraz będę malować maskę chociaż auto nie miało dzwona, muszę ze względów estetycznych. I co? Każdemu o tym powiem i nie będę się napinał.
Pierwszy raz to było ponad dwa tygodnie temu potem odświeżone 31 października. Teoretycznie możesz tak rok czasu odświeżać i będzie to pierwszy raz |
To jezeli widzisz zle spasowane elementy to prosze napisac które?
Obcierka byla w Danni wiec nie mam zdjec ale mówię o tym kazdemu kto dzwoni i nie mam nic do ukrycia.
Napisałeś pełno odcieni to wyglada to tak jakby caly byl malowany i to nie udolnie a tak nie jest. Nie byl ruszony ani przód ani tyl.
A olx daje ogloszenie na miesiąc i to bylo odświeżenie a nie nowe ogloszenie, nowe zdjecia i opis. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 22:25
|
|
|
krzychu174, Ty tego faktycznie nie widzisz czy chcesz z kogoś zrobić idiootę?
Błotniki, drzwi, zderzaki przód/tył, spasowanie drzwi lewych tylnych, spasowanie błotników przednich, spasowanie dokładek, nierówne szpary... Plisss |
|
|
|
 |
Bzyk_R1

|
Wysłany: 04-11-2019, 22:29
|
|
|
Dobrze już ja swoje napisałem możesz się nie zgadzać. Każdego zachęcam do oglądania auta na żywo bo wtedy można wystawić ocenę. Kupujący zrobią jak uważają. |
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
krzychu174
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 22:50
|
|
|
mkm napisał/a: | krzychu174, Ty tego faktycznie nie widzisz czy chcesz z kogoś zrobić idiootę?
Błotniki, drzwi, zderzaki przód/tył, spasowanie drzwi lewych tylnych, spasowanie błotników przednich, spasowanie dokładek, nierówne szpary... Plisss |
Ja z nikogo nie robię idioty ale widzę ze ty jesteś mega uzdolniony i widzisz wszystko to moze zostań doradcą Kaczyńskiego to przynajmniej pomożesz ojczyźnie bo nie na forum. |
|
|
|
 |
ledziu
Forumowicz
Auto: Toyota/mitsu
|
Wysłany: 04-11-2019, 22:51
|
|
|
A ja zaproponuje bardzo ciekawe rozwiązanie. Panowie kupujący i sprzedający zapraszam Was po środku czyli w Wawie w aso lub nie w aso.
Każdy z Was będzie miał do przejechania 140km. Więc nie tak bardzo dużo. Dogadajcie się telefonicznie a potem niech kupujący umówi wizytę w warsztacie i tyle. Jak to będzie przyszły tydzień to już podjadę swoim o1t którego poszukiwałem cały miesiąc będziemy mogli wszystko porównać, sprawdzić itp.
Co Wy na to?
P.s.
I żeby nie było już tak robiłem co niestety potwierdziło iż zdjęcie to tylko zdjęcie. |
|
|
|
 |
krzychu174
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-11-2019, 23:03
|
|
|
ledziu napisał/a: | A ja zaproponuje bardzo ciekawe rozwiązanie. Panowie kupujący i sprzedający zapraszam Was po środku czyli w Wawie w aso lub nie w aso.
Każdy z Was będzie miał do przejechania 140km. Więc nie tak bardzo dużo. Dogadajcie się telefonicznie a potem niech kupujący umówi wizytę w warsztacie i tyle. Jak to będzie przyszły tydzień to już podjadę swoim o1t którego poszukiwałem cały miesiąc będziemy mogli wszystko porównać, sprawdzić itp.
Co Wy na to?
P.s.
I żeby nie było już tak robiłem co niestety potwierdziło iż zdjęcie to tylko zdjęcie. |
I tu sie zgodzę ze zdjęcia to można gu... zobaczyc chyba ze juz naprawdę jest tragedia.
Jak narazie to wszyscy piszą ale nikt nie chce kupic bo szukaja igły za 15tys ja za swojego dwlem ponad 20 tyś a i tak dołożyłem jeszcze ze 3000tys. |
|
|
|
 |
|