Zaproszenie na "Rajd Orlen" |
Autor |
Wiadomość |
novy
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2007, 23:04
|
|
|
NO i siedzimy z Lewym w domq i pijemy bro zapijając vodką
Nie ma to jak net z GPRS z lasu......
a jutro o 4 pobudka... |
_________________ EA5A SE
N14 SR20DET - Turbo przeciąg
 |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
|
Wysłany: 23-09-2007, 22:34
|
|
|
nie wiedzialem ze pisales z notke na forum!
a tak apropo rajdu to chcialem podziekowac WSZYSTKIM
A w szczegolnosci wielkie dzieki
-NOVY ( za cierpliwosc mieszkajac z takim wspolokatorem i jazde z takim zawalidroga)
-KRZYPOLO
-DJ MAŁY
-SAPA1000
-KOREK
-PIENIEK
Naprawde wielkie dzieki rownież dla tych co nie byli z MM a byli spoko, a wydaje mi sie że jak bedzie okazja to powinno wiecej ludzi smignac z klubu na cos takiego bo w sumie to fana impreza tylko troche meczy
szkoda tylko ze pod sam koniec zaczely dziac sie takie cyrki eclipsowi padl znowu rozrusznik po tym jak go magik naprawial no i koles wyskoczyl mi na droge jak rozmawialem z TOMAZEM82 dobrze ze tylko lusterko zloyl reka (bo mialem max 30km/h) ale wiecej arenaliny nic cale dwa dni rajdu takie spotkanie.
ogolnie było spoko dzieki za wszystko i oby następnym razem bylo nas wiecej
pozdro |
|
 |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 23-09-2007, 22:40
|
|
|
siemqa siemqa ja juz w domu krzypolo pewnie dojezdza co chłopcy za rok kolejny rajdzik?????
[ Dodano: 23-09-2007, 23:36 ]
LEWY, a ktory raz z kolei to sie stało?? cale szczescie ze tylko lusterkiem i przy tak małej predkosci |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

|
Wysłany: 24-09-2007, 08:50
|
|
|
Witajcie...*cenzura* imprza Umęczyłem się po pachy - 8 godzin stania i dreptania w miejscu plus co 2 minuty tumany kurzu...ale warto było!
Ekipa rewelacja!! Chłopaki/dziewczęta - dziękuję wam za miły weekend Poza zlotami mitsumaniaków to moglibbyśmy spotykać się także na takich imprezach
Wogóle to towarzystwo z PZM i tym podobnych byłe rewelacyjne!! Pozdrawiam także i ich.
Aha, wrzućcie zdjęcia jak zrobiliście coś ciekawego. Ja mam jakiś filmik do zaraz dorzuce.
LEWY - widzę, że też miałeś pecha. Ja na obwodnicy trójmiasta przy 150km/h trafiłem centralnie kota. Zderzak pękł i powyrywał się z zaczepów!!!!!!!*cenzura* sierściuch!!Sami zobaczcie:
http://www.fotosik.pl/pok...6c8953625a.html
NO I OCZYWIŚCIE PODZIĘKOWANIA DLA Pieńska za zaproszenie. Szkoda tylko, że ze względu na tak ważną funkcję jaką pełnił na rajdzie nie miał czasu z nami posiedzieć przy pifku. Anyway....dziekuje
[ Komentarz dodany przez: Hubeeert: 24-09-2007, 20:02 ]
Proszę o nieomijanie autocenzora bo skończy się to paskiem za wulgaryzmy na forum. |
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 24-09-2007, 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
|
Wysłany: 24-09-2007, 15:07
|
|
|
Ja równierz chciałem podziękowac za wspaniałą imprezę ,miłe towarzystwo, za wyrozumiałość sapy1000 i jego żony oraz zigi gdyż wytrzymywali noce ze mną w domku mimo chrapania -DJ MAŁY chrapałeś głośniej ode mnie Gosiu dzięki za wspaniałe kolacje i za .....umycie naczyń .....................
Mitsumaniaki spisali się na medal i myślę że na następny rajd mozna wybrać się większą grupą
oto mała fotorelacja z imprezy :
Po rozpakowniu się i opróżnieniu własnych zapasów......... udaliśmy się do ośrodkowego sklepu który okazał się klubokawiarnią ........... i to nie tylko z nazwy głęboko PRL-owskiej ...... po przybyciu na miejsce przekonaliśmy się o jego bogatym zaopatrzeniu rodem z PRL :
Najważniejsze że kupiliśmy piwo !!!!
-----------------------------------------
a co za tym idzie chumory nam dopisywały !!!!!
a późną nocą wskazano nam obowiązki i trzeba było im podołać choć stan nasz był......................
Jednak podołaliśmy zadaniom i mieliśmy trochę czasu na odpoczynek ......gdy nikt na nas nie patrzył .............
No i gdy przejechali najlepsi i najszybszi kierowcy ..... kibice w większości udali sie do domów mogliśmy i my obejrzec parę przejazdów .........
aby zobrazowac o czym pisał Novy , wdychaniu kurzu itd pokaże wam moje auto...... mu na sobie mieliśmy więcej piasku................ tacy z nas rajdowcy...
 |
|
 |
sapa1000 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-09-2007, 17:04
|
|
|
Cześć.
1. Zacznijmy od początku po pierwsze to dzięki Pieńkowi że spotkalismy się na takiej wspaniałej imprezie i to dla niego najwieksze podziękowania.
2. Po drugie cała grupa MM była supeeeer Krzypolo, Dj Mały, Zigi, Nowy, Lewy, Korek.......
Ogólnie rzecz biorąc impreza bardzo udana choć jak ktoś powiedział niestety bardzo męcząca ale wrażenia z rajdu zasłaniają wszystkie niedogodnienia które nam towarzyszyły tzn. picie do późna , ranne wstawanie, niezliczone ilości wszędobylskiego kurzu, rozstawiania najazdu i barierek.
3. Podsumowując to wszystko to cała impreza była super szkoda tylko że tak rzadko mamy okazję do wspólnych spotkań.
p.s.
Mam ok.140mb zdjęć z rajdu i nie tylko tylko nie mam pojęcia jak je wstawić, nigdy tego nie robiłem tutaj więc przy odrobinie waszej pomocy będe mógł się nimi z wami podzielić
pozdro for all !! |
|
|
|
 |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 24-09-2007, 21:14
|
|
|
i nawet krzyżak nas odwiedził na rajdzie
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 24-09-2007, 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

|
Wysłany: 24-09-2007, 23:22
|
|
|
ja mam kilka filmow wiec moge je jakos wyslac.
A co do powrotow to koles wyszedl mi prosto pod kola bo na drugim pasie byl korek i jechalem powoli, gadalem przez tel a on wyskoczyl zza samochodu (staly z prawej na skrzyzowaniu a ja jechalem z lewej i dostal lusterkiem) ale to jakis pajac i nic mu nie bylo ale
NOVY szkoda i rekina i tego kota bo gal jest piękny ale to moment wymienisz dobrze ze przynajmniej kot nie cierial jak to bylo 150
odezwe sie jutro jak wroce z getta
pozdro
ps. KRZYPOLO jak ty robisz te zdjecia że wyszedlem na nim jak debil ,no ale najwazniejsze ze naturalnie dzieki |
|
 |
Pieniek
Mitsumaniak
Auto: Carisma DiD HP 2001
|
Wysłany: 24-09-2007, 23:46
|
|
|
Witam wszystkich Mitsumaniaków z Rajdu Orlen.
Właśnie wróciłem do domu po rajdzie i jestem lekko padnięty. Z żalem stwierdzam, że na atfer partty w niedzielę po wieczorem (a przyjechałem do ośrodka w Bledzewie po godz. 19.00) juz Was nie było. Przepraszam wszystkich do których nie miałem czasu zadzwonić albo nie pomachałem podczas przejazdu - taka moja rola.
Mogę powiedzieć , że rajd mimo, że był organizowany po raz pierwszy zebrał wysokie noty u obserwatorów PZM. Do mety dojechało aż 41 załóg z 48 startujących. To bardzo dobry wskaźnik - nie było żadnego wypadku z osobami pokrzywdzonymi.
Myślę, że na podobnych imprezach możemy się spotykać częściej niż raz w roku.
Najbliższa okazja to warszawski Rajd Barbórka na początku grudnia 2007 w tym kultowy OS Karowa.
Na pewno wrzucę informację w tym temacie.
P.S. Wrzucajcie fotki z imprezy bo ja nawet nie zrobiłem jednego zdjęcia na imprzezie - nie miałem kiedy.
Pozdrawiam ! |
_________________ Pieniek |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-09-2007, 08:41
|
|
|
Pieniek napisał/a: | Z żalem stwierdzam, że na atfer partty w niedzielę po wieczorem (a przyjechałem do ośrodka w Bledzewie po godz. 19.00) juz Was nie było |
Pieniek, z przyjemnością bym został, ale po 2 dniach picia, niewyspania i jedzenia piachu musiałem (no i nie tylko ja) wracać do Gdyni a w poniedzialek oczywiście i niestety do pracy. Wiec nie było ani czasu ani siły.
Następnym razem zorganizuj nam role w zarządzie rajdu, "pod krawatami", to będziemy pewnie bliżej siebie i będzie czas, a przede wszystkim okazja na rozmowy
Pieniek napisał/a: | rajd mimo, że był organizowany po raz pierwszy zebrał wysokie noty u obserwatorów PZM |
Ach, te Mitsumaniaki to wszystko potrafia
Pieniek napisał/a: | Wrzucajcie fotki z imprezy |
Ja zrobiłem tylko 3 zdjęcia i jeden filmik
http://www.youtube.com/watch?v=5tKs4zimt4M |
 |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
|
Wysłany: 25-09-2007, 12:03
|
|
|
Do dziś się budzę o 4.00 |
|
 |
sapa1000 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2007, 20:18
|
|
|
Witam tak jak obiecywałem po małych perypetiach mam nadzieje że w końcu mi sie udało
To był początek trochę nieśmiały ale DJ mały nadrabiał miną
Później impreza ruszyła z kopyta....
ale nie zapomnieliśmy o ochronie środowiska......
i naszych bezcennych miśków........
a teraz o wspomnianym już sławnym kurzu........
była też chwila oddechu i relaxu .......
terz cos przyjemniejszego dla oka i nie tylko......
a teraz pierwsza trójka od prawej i misiek niestety po dachu.....
w mozole pracy czas umilały kaszubskie wręczarki.......
a teraz chwile radości.......
www.mitsubishi-grafix.pl/...34_P1020312.jpg
ginący gatunek w Polsce......WRC
i happy end...........
[ Dodano: 25-09-2007, 20:23 ]
Są małe niedociągnięcia ale to była moja pierwsza wstawa i proszę o wyrozumiałość następnym razem obiecuję że będzie lepiej..... |
|
|
|
 |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2007, 09:56
|
|
|
no no Jacek postarałeś się dobrze że jedno zdjęcie jest ocenzurowane hehehehe zrobiliście wiecej fotek niż my pozdrawiam |
|
|
|
 |
kasiaa
Mitsumaniak Kasia

Auto: Space Star,1.6,2003r
|
Wysłany: 26-09-2007, 14:35
|
|
|
Witam,
tak patrzę na te zdjęcia i zazdroszę, że nie było mnie tam z Wami. Tą zazdość podsycają dodatkowo opowieści mojego męża - Zigi. Dziękuję Krzypolo, Sapa1000+ Gosia, DJ Maly, że moja druga połówka wróciła do domu po rajdzie w takim samym stanie jak przed wyjazdem, tj. wrócił bez żadnych uszczerbków na zdrowiu - przynajmniej jeżeli chodzi o fizyczność , bo jeżeli chodzi o psychiczną stronę....... ale wszystko póki co jest oczywiście w stopniu pozytywnym
Póki co Zigi jest ciągle w rozjazdach i jak tylko zawinie do domu na dłużej, to na pewno się odezwie.
Pozdrawiam wszystkich rajdowych Mitsumaniaków, |
_________________ Kasia |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

|
Wysłany: 26-09-2007, 22:07
|
|
|
no to ja pokazde co mam ze zdjec kilka i slabej jakosci ale zawsze, bo filmow to nie mam pojecia jak wam pokazac
ZARAZ PO PRZYJEŹDZIE
A TO JUZ NA TRASIE RAJDU
A TO MOJ ODCINEK
CHWILA SPOKOJU I CISZA PRZED BURZA [/b
[b]PIERWSZE ŁUPY
SORRY ŻE TYLKO TYLE ALE NIE MIALEM CZASU NA WIĘCEJ |
|
 |
|