|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MAŁY SPOCIK W LUBLINIE !!!! |
SAMI CZY Z TOWARZYSZKAMI :) ??? |
sami |
|
66% |
[ 6 ] |
z towarzyszkami |
|
33% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 1 |
Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-08-2005, 08:44
|
|
|
Jak zawsze jestem za! Ale jak mamy jechać razem to trzeba załatwić lawetę dla Boreckiego .... |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2005, 08:55
|
|
|
spokojnie, zolwie tez docieraja na miejsca... w swoim tempie ale docieraja. bedziecie poprostu robic co 2 godz postoj na faje zeby na mnie poczekac
a co do zlotu to jak najbardziej TAK |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-09-2005, 12:16
|
|
|
Panowie i panie. Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować
W końcu należe do lubelskich zlotów, przecież jestem z L-U-SQUADU, tak ??? |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2005, 12:33
|
|
|
young napisał/a: | Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować |
Borek lekkiej nogi nie ma, do tego ambitny jest, a jego żółwik jak wszystkie łapki wyciągnie, to 175 na gazie leci. |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2005, 23:48
|
|
|
gregorbu napisał/a: | young napisał/a: | Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować |
Borek lekkiej nogi nie ma, do tego ambitny jest, a jego żółwik jak wszystkie łapki wyciągnie, to 175 na gazie leci. |
czekam caly czas na GTi |
|
|
|
 |
|
|